Oct 29, 2009

Everyone Connects-Through My Window


"bertukar!!"

nothing much happened yesterday.takde drama2.telenovela dan slot akasia pun takde.just tadi aku miss my fav series.chinese paladin III.oh part ni memang macam sial.macam mane lah aku boleh tertidur.asar?skip laa.maghrib?aku frust sebab miss that series.so kira macam aku skip jugak lah.hahaha.macam laa tak biasa.

bawah ni ade vc commercial yg selalu keluar kat tv.CONNECTIONS MAKE ANYTHING POSSIBLE by TM.cool gile kot.1st time dengar,aku macam mat salleh mane yg nyanyi lagu dlm vc ni.sounds so familiar.so aku macam cepat2 hafal lirik lagu tu.tapi bile nak google.oh dem i forgot the lyrics.short-term memory lah kot.

tenkiu to andy chester sebab buat entry pasal this vc and the song.it was bunkface lah!hebat lah kau sam.slang dah macam american dah.aku pun dah repeat lagu ni like hundred times kot.sumpah best.

yang mane tnet macam siput babi ke siput sedut ke aku suggest kau orang campak je lappy tu ke dinding.tak pun sambil2 tunggu buffer tu kau buat sex.sexual intercouse yang paling cepat pun 20 minutes kot.sambil menyelam sambil minum air.amacam?haha. *taubat taubat dowh -_-"








p/s: song's titled: through my window by bunkface.

si blogger's thought;
"I don’t want much,
I just want EVERYTHING"
pasal phone call haritu,
aku felt guilty lah pulakk.
plus,she's not calling anymore.
maybe sebab die bace belog aku.
haishh,it's time to apologize lah i guess.
...dan itu aku.

49 comments:

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

terlepas siries ye
hehehehehehe
tak ape....
hurmmm
that video clip sangat la best
siyessss

apan lee said...

BuLaN iTu KaU:

haah.series tu best wo!
vc best?yeah!seronokk!!

Unknown said...

agak2 ler nak campak lappy!
mcm ko tau plak tenet aku slow giler babeng...

apan lee said...

Ries Lee:

hahahaha.bro 2nd choice kan ade.serbu je.

imHepPie said...

kreatif gila dorg...nk lwn wimax la kot haha

Yuki Yusuf said...

kau smack die dlm blog ke?
sick
kalau kite da nanges da kena smack camtu

huhu~

apan lee said...

imHepPie:

haha wimax.potong! potong! potong!
wakaka.iklan tu pun best jugak.

apan lee said...

Koyuki:

haah.lebih kurang laa.aku macam teremoshit pulak time tu.
ades. -_-"

Solehah said...

hisk..takleh tgk..

Yuki Yusuf said...

biasa la mcm tu..
manusia

kite pon klu emo+crack dtg, habis sume yg takde kena mengena nak sembur
lps tu bru nak tepuk dahi,"dumb a** betul!!"

kau mintak maaf la cara baik ngan die

apan lee said...

solehah:

cuba lagi.huhu.

putihpurple;) said...

oit2!!
suweeeet giler ok vids tuuu...
comel2....
aauuwwww >.<

(aku tgk video je..lgu xdgr lg..hihi)

apan lee said...

Koyuki:

ades.memang tak sudah2 tepuk dahi laa ni.
aku pulakk segan nak mintak maaf.aku punya ego kot.haha.

apan lee said...

putihpurple:

yeah!vc tu memang sweet.

eh,macam mane kau tgk vc tapi lagu tak dengar lagi.dua2 tu jalan sekali kot.cube kelentong aku eh.wakaka.

acap rahman said...

tggu buffer.
dri campak lappy ke dinding.
ak prefer buat sex.
akakaka.

acap rahman said...

tak sngka ko fanatic bunkface.
-___-!

apan lee said...

acap:

haha.2nd choice tu terbaik dowh!

best kot bunkface.

putihpurple;) said...

haha;D
boleh je klau kasi mute..hihi;)
aku dgr je la..cme tak mghayati..cewah~
eh best ape bunkface!!
mcm green day dh..wow!!

apan lee said...

putihpurple:

haha.ni macam suka tak ikhlas je ni.tenkiu sebab berusaha.wakaka. l;P

siggplus said...

haha direct gila lu suh buat sex..hahaha

K said...

apa ***2x ni~hish3..
cool eh lagu tu..l like.

gmbr kat atas tu, gmbar sape?

dOuble[A] said...

hahaa totally agree with u..
this song is awesome+masyukkkk siot~

OoizzioO said...

kui3
aku baca kt mana entah
org duk puji2
so aku dah ada lagu ni dah
udah download mp3 dia week lepas

beskot said...

ak ade la dgr lagu bunkface kadang²..
x la layan sgt..
tp ak ske video tu.
smart..

apan lee said...

siggplus:

ade yang nak buat tapi tak berani.aku tolong kompangkan je.wah!

apan lee said...

khalil:

cool lah kot.huhu.
gambar sam bunkface laa.

apan lee said...

W[A]NZAI :

yeah!give me 5!

Unknown said...

aku mula2 bunkface kuar dulu aku keliru gak tapi skarang dgr je mmg dapat tangkap tros sore sam. mmg ala2 american dah.

apan lee said...

OoizzioO:

oh ye izzi.tahniah lah! sile kutip hadiah kat kaunter sebelah ye.haha.

apan lee said...

Aku Beskot™:

layan laa bunkface best kot.video memang semat pun.creative jugak org msia.

apan lee said...

YobSumO:

agak american lah suare die.prom queen,silly lily etc takde laa bunyi america sgt.
yg ni perghh.mati2 aku igt mat salleh mane tadi.

dOuble[A] said...

hahaa give me ten yo0oo! ;]

Anonymous said...

hohoho..kalo ak jdi org tu..ak bkak blog kasi hentam ko blik agagagagaga...

apan lee said...

W[A]NZAI :

wohoho.aku rase 5 sudah cukup kot.haha.okayh2,5 and a half. ;P

apan lee said...

told la hejauw:

masalah nye die takde belog.so secara automatic,aku menang tanpa bertanding.haha.

DaliaLiyana said...

pic 1st tu pic RQ ke??

dianna said...

my sis pun suka lagu ni. ari tu mencari mcm ape je. bunkface best :)

chokio_nia said...

eh??ne lagu die tak abes ke??

RAWNA said...

hahaha
aku pon layan chinese paladin III.

PuanPepel said...

fuh...lega xyah campak lappy....

haha....tenet aku xmacam sipot sedot...ihik

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

sayang!!!

rindu kamu sayang!!!

rindu!!!

apan lee said...

akak DL:

akak!adoii.itu bukan saye.itu sam bunkface. -_-

apan lee said...

dianna:

bunkface best wo!yeah!yeah!

apan lee said...

chokio_nia:

haah.full song klik kat atas shoutbox.vc paling atas.

apan lee said...

k.A:

haha.best kot cerite tu.sumpah layan.

apan lee said...

mier@merr:

tahniah!sila tuntut hadiah dekat kaunter sebelah!haha. ;P

apan lee said...

ZARA:

oh zara.berape kali aku cakap jgn panggil sayang.aku segan laaa.auuwww~

aku rindu kau jugak! ;P

Nurul Aziz said...

gile comey vc tuh..ak tengok kt fb tros jtuh chenta tp xtau sape pny lagu..thanks bg tajuk lagu tuh..

apan lee said...

iman:

ur welcome. =)

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"