Oct 29, 2009

Everyone Connects-Through My Window


"bertukar!!"

nothing much happened yesterday.takde drama2.telenovela dan slot akasia pun takde.just tadi aku miss my fav series.chinese paladin III.oh part ni memang macam sial.macam mane lah aku boleh tertidur.asar?skip laa.maghrib?aku frust sebab miss that series.so kira macam aku skip jugak lah.hahaha.macam laa tak biasa.

bawah ni ade vc commercial yg selalu keluar kat tv.CONNECTIONS MAKE ANYTHING POSSIBLE by TM.cool gile kot.1st time dengar,aku macam mat salleh mane yg nyanyi lagu dlm vc ni.sounds so familiar.so aku macam cepat2 hafal lirik lagu tu.tapi bile nak google.oh dem i forgot the lyrics.short-term memory lah kot.

tenkiu to andy chester sebab buat entry pasal this vc and the song.it was bunkface lah!hebat lah kau sam.slang dah macam american dah.aku pun dah repeat lagu ni like hundred times kot.sumpah best.

yang mane tnet macam siput babi ke siput sedut ke aku suggest kau orang campak je lappy tu ke dinding.tak pun sambil2 tunggu buffer tu kau buat sex.sexual intercouse yang paling cepat pun 20 minutes kot.sambil menyelam sambil minum air.amacam?haha. *taubat taubat dowh -_-"








p/s: song's titled: through my window by bunkface.

si blogger's thought;
"I don’t want much,
I just want EVERYTHING"
pasal phone call haritu,
aku felt guilty lah pulakk.
plus,she's not calling anymore.
maybe sebab die bace belog aku.
haishh,it's time to apologize lah i guess.
...dan itu aku.

49 comments:

BuLaN iTu aKu said...

terlepas siries ye
hehehehehehe
tak ape....
hurmmm
that video clip sangat la best
siyessss

arque said...

BuLaN iTu KaU:

haah.series tu best wo!
vc best?yeah!seronokk!!

Ries Lee said...

agak2 ler nak campak lappy!
mcm ko tau plak tenet aku slow giler babeng...

arque said...

Ries Lee:

hahahaha.bro 2nd choice kan ade.serbu je.

imHepPie said...

kreatif gila dorg...nk lwn wimax la kot haha

Koyuki said...

kau smack die dlm blog ke?
sick
kalau kite da nanges da kena smack camtu

huhu~

arque said...

imHepPie:

haha wimax.potong! potong! potong!
wakaka.iklan tu pun best jugak.

arque said...

Koyuki:

haah.lebih kurang laa.aku macam teremoshit pulak time tu.
ades. -_-"

Solehah said...

hisk..takleh tgk..

Koyuki said...

biasa la mcm tu..
manusia

kite pon klu emo+crack dtg, habis sume yg takde kena mengena nak sembur
lps tu bru nak tepuk dahi,"dumb a** betul!!"

kau mintak maaf la cara baik ngan die

arque said...

solehah:

cuba lagi.huhu.

putihpurple;) said...

oit2!!
suweeeet giler ok vids tuuu...
comel2....
aauuwwww >.<

(aku tgk video je..lgu xdgr lg..hihi)

arque said...

Koyuki:

ades.memang tak sudah2 tepuk dahi laa ni.
aku pulakk segan nak mintak maaf.aku punya ego kot.haha.

arque said...

putihpurple:

yeah!vc tu memang sweet.

eh,macam mane kau tgk vc tapi lagu tak dengar lagi.dua2 tu jalan sekali kot.cube kelentong aku eh.wakaka.

acap said...

tggu buffer.
dri campak lappy ke dinding.
ak prefer buat sex.
akakaka.

acap said...

tak sngka ko fanatic bunkface.
-___-!

arque said...

acap:

haha.2nd choice tu terbaik dowh!

best kot bunkface.

putihpurple;) said...

haha;D
boleh je klau kasi mute..hihi;)
aku dgr je la..cme tak mghayati..cewah~
eh best ape bunkface!!
mcm green day dh..wow!!

arque said...

putihpurple:

haha.ni macam suka tak ikhlas je ni.tenkiu sebab berusaha.wakaka. l;P

siggplus said...

haha direct gila lu suh buat sex..hahaha

khalil said...

apa ***2x ni~hish3..
cool eh lagu tu..l like.

gmbr kat atas tu, gmbar sape?

W[A]NZAI said...

hahaa totally agree with u..
this song is awesome+masyukkkk siot~

OoizzioO said...

kui3
aku baca kt mana entah
org duk puji2
so aku dah ada lagu ni dah
udah download mp3 dia week lepas

Aku Beskot™ said...

ak ade la dgr lagu bunkface kadang²..
x la layan sgt..
tp ak ske video tu.
smart..

arque said...

siggplus:

ade yang nak buat tapi tak berani.aku tolong kompangkan je.wah!

arque said...

khalil:

cool lah kot.huhu.
gambar sam bunkface laa.

arque said...

W[A]NZAI :

yeah!give me 5!

YobSumO said...

aku mula2 bunkface kuar dulu aku keliru gak tapi skarang dgr je mmg dapat tangkap tros sore sam. mmg ala2 american dah.

arque said...

OoizzioO:

oh ye izzi.tahniah lah! sile kutip hadiah kat kaunter sebelah ye.haha.

arque said...

Aku Beskot™:

layan laa bunkface best kot.video memang semat pun.creative jugak org msia.

arque said...

YobSumO:

agak american lah suare die.prom queen,silly lily etc takde laa bunyi america sgt.
yg ni perghh.mati2 aku igt mat salleh mane tadi.

W[A]NZAI said...

hahaa give me ten yo0oo! ;]

told la hejauw said...

hohoho..kalo ak jdi org tu..ak bkak blog kasi hentam ko blik agagagagaga...

arque said...

W[A]NZAI :

wohoho.aku rase 5 sudah cukup kot.haha.okayh2,5 and a half. ;P

arque said...

told la hejauw:

masalah nye die takde belog.so secara automatic,aku menang tanpa bertanding.haha.

DaliaLiyana said...

pic 1st tu pic RQ ke??

dianna said...

my sis pun suka lagu ni. ari tu mencari mcm ape je. bunkface best :)

chokio_nia said...

eh??ne lagu die tak abes ke??

k.A said...

hahaha
aku pon layan chinese paladin III.

mier@merr said...

fuh...lega xyah campak lappy....

haha....tenet aku xmacam sipot sedot...ihik

ZARA 札拉 said...

sayang!!!

rindu kamu sayang!!!

rindu!!!

arque said...

akak DL:

akak!adoii.itu bukan saye.itu sam bunkface. -_-

arque said...

dianna:

bunkface best wo!yeah!yeah!

arque said...

chokio_nia:

haah.full song klik kat atas shoutbox.vc paling atas.

arque said...

k.A:

haha.best kot cerite tu.sumpah layan.

arque said...

mier@merr:

tahniah!sila tuntut hadiah dekat kaunter sebelah!haha. ;P

arque said...

ZARA:

oh zara.berape kali aku cakap jgn panggil sayang.aku segan laaa.auuwww~

aku rindu kau jugak! ;P

iman said...

gile comey vc tuh..ak tengok kt fb tros jtuh chenta tp xtau sape pny lagu..thanks bg tajuk lagu tuh..

arque said...

iman:

ur welcome. =)

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"