Nov 23, 2010

Bellatrix Lestrange


ganjaran disediakan.

bellatrix lestrange adalah jiran sebelah rumah yg jual karipap sebijik 50 sen sedangkan karipap cuma berharga sebijik 20 sen! ;p

bellatrix lestrange is a mean old bitch who serious killed sirius black seriously, and get her ass kicked by molly weasley.booyeah!

"hai uolls"

sebelum melihat cermin.

setelah melihat cermin
"tidak!patutlah dumbledore tak suka aku!!"

"I'm gay.."

erkk.next!

bellatrix as a lego figure

"hiahahahihahaiha!"

"maram kerapusephundek!"

"i killed that bitch! so what??"


bellatrix!
--|--
dan itu aku.

Nov 11, 2010

kupu-kupu, sayapnya patah lagi.

*bila aku pms aku buat macam ni.*


aku kupu-kupu
terbang bebas
melukis geometri angkasa

aku kupu-kupu
terbang ke hutan
mencari bunga
setia

aku kupu-kupu
kau bunga sangkar cinta
sangkaan ku setia
rama-rama dalam dakapannya

aku kupu-kupu
terbang bingung
mencari dewi cinta

wahai kau dewi cinta!
ingin aku bertanya!
kenapa tidak ia setia!

aku kupu-kupu
dimana kau cinta
mitos semata-mata
hidup penuh dusta
durjana

aku kupu-kupu
sayapku patah lagi
biarkan aku sendiri
biarkan aku merangkak
pergi

aku kupu-kupu
aku punya perasaan
aku punya hati
aku berhak rasa cinta bukan?

aku kupu-kupu
si dia ku jumpa lagi
gugur helai daunnya
malap bintik2 warna
tiada lagi si rama-rama

aku kupu-kupu
kau bunga
tidak mengapa
aku sayang kau
selamanya.

p/s:semalam aku gila.nak telan panadol.6 biji je ade.
xcukup katanya.xpe2 main kasar eh kau.huh.
harini sudah okay tapi sakit di hati masih terasa lagi.
pms pms main jauh2 boleh?

aku kupu-kupu.
aku pms lagi.
ada pad lebih?
dan itu aku.

Nov 7, 2010

telur dadar mayonis lady's choice (iklan by kak sheila rusly)

paper pagi tadi quite tough jugak lah.the invigilator pun quite tough jugak lahh bila asyik on off on off aircond macam jiran sebelah rumah die punye. okayy maybe sebab aku tak solat subuh pagi tadi so macam cacing kepanasan even suhu aircond tu pun telah mencapai takat beku.HAHA.anyway still irritating bila sekejap macam sejuk sangat sekejap lagi sejuk suam2 n sekejap lagi macam panas.macam xselesa plus macam mengganggu kosentrasi laa enn.urghh.kalau tak dapat A paper ni mati2 aku salahkan invigilator ni.lol.

then after paper terus ke kajang.kenduri kahwin kakak n abang hafeez.2 couple bersanding laa kiranya.sampai2 melahap tak ingat.sambil2 tu puji2 pengantin dengan makanan penuh dalam mulut.haha.eh ikhlas bukan xikhlas puji.ehem.otw balik,dua kanak2 riang bella n mira xhabis2 cakap pasal bunga telur,telur dan TELOR.


telor putih ade,telor sawa matang ade,telor bulat ade,
telor lonjong ade,telor ala2 lonjong punnn ade.


telo dada man is lady's choice
mak straight okayyy~
dan itu aku.

Nov 3, 2010

ucapan tahniah Red Warrior dari saya.

its been ages for not updating here.bila macam orang sindir2 perli2 kau for NOT updating any. especially bila macam aku on9 je gtalk ade je pop up yg so whatever like i care.

"hey u bila nak update belog?
eh wait u ade belog ea?LOL"


Zzz.hate those sarcastic tone.main kasar nampak.the fact yang aku still study and kau orang sudah pun intern.for sure lah enn malam2 kau orang yang damn sumpah bosan tatau ape nak buat diisi dengan mensocial networking rite?LOL tanak kalah kot.heh.oh not to mention yg final exam is just around the corner.

"final exam tu ape eh??"

HAHAHA puki kau final exam tu ape.ni sumpah tak-boleh-blah-please-kill-me-now bila macam aku roger kau orang yang my final exam is just around the corner.macam OMG annoying n jealous separuh nak mati for those yg reply macam puki buat2 tak tahu final exam tu ape.even kau orang intern dis sem still got next two sems for final exams kot.LOL.and btw THANKS for the wish.i dont need that.heh.

oh peeps.i found this.click here.YOUR PROFILE, YOUR STORY. WHAT'S YOUR STORY.damn sumpah lawak.kelakar abis.sample seperti di bawah.kelik untuk tumbesaran.


dan ini


at the end of the day..
even Red Warrior menang Piala Malaysia..
women still are the best at goalkeeper..
coz no matter how hard hes tried..
they never let the balls go in..
oh congrats Red Warrior~~
LOL
dan itu aku

Jul 13, 2010

snap!


ooh snap!
boleh pulak jumpa entah sape2.gelabah jap.kakaka.


maafkan aku jika terkurang ajar.lol.



untuk kau.gambar hanye untuk ilustrasi semata2.hak3.


im beaten up today.

may God bless you.


peace!

"is filling up chapter by chapter..

while wondering where it might bring us..

life..is it a game or what??"

bila aku PMS inilah jadinya.ciss.

dan itu aku.













Jul 12, 2010

still standing..oyeah!

inhale**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
exhale**
derr.aku hidup lagi laa derr.even macam mane kau cube jatuhkan aku, aku ade je berdiri kat sini derr.aku tengah settle borang nak apply scholar dari JPA derr.mintak2 dapat derr.hai cik awang bolen.hai cik awang bolen.hai cik awang bolen.membe kelas aku gila selalu sebut "hai cik awang bolen" derr.sampai aku terikut2 derr.aku baru tau maksud die laa derr.ampunkan aku derr.
*
*
*
*
*
*
*
p/s:cik awang bolen = gadis bogel
"hey kawan..
perlu ke semua ayat kau ade 'derr' derrrr
lempang mau??"
dan itu aku.

Jul 9, 2010

life never been fair..

hidup memang tak adil..

bila masa kau rasa kau datang paling awal untuk dapat kolej dan kau tak dapat kolej..

bila masa kau dapat buat rayuan untuk dapat kolej dengan gahnya letak pointer kau dalam borang dan kau masih tak dapat kolej..

bila masa kau selalu complain pasal wifi lembap then wifi sekarang daa laju tapi malang kau tak dapat kolej..

bila masa kawan kau ajak pergi tengok dan kemas2 rumah sewa tapi masuk rumah owner tak tutup pintu dan kucing si owner lari and it takes 3 hours nak carik menatang tu..

bila masa kau dapat rumah sewa membe2 lain ajak masuk rumah sewa yg lain dan bila nak masuk rumah sewa tiba2 cancel lepas tu cakap nak carik rumah sewa lain lepas tu membe lain ajak masuk rumah sewa lain..got it??

bila masa kau bangun 6 pagi naik bas pukul 7.00 but then 7.45 baru die gerak walhal kau ade kelas pukul 8..

bila masa kau terpaksa tunggu berjam2 sambil memaki2 semut2 tanpa sebab sebab bas tak sampai lagi..

bila masa kau pakai crocs pegi kelas tibe2 kene sound walhal sem lepas boleh je aku pakai..

bila masa kau rasa germany boleh menang lawan spain tapi tibe2 kalah gara2 seekor sotong..

bila masa kau bosan duk dalam kandang sambil tenung kipas siling sampai berpusing..ohh membe on rupenye..

bila masa membe ajak makan tatkala kau lapar tahap gaban semua yg xadil jadi adil..


"bila semua tak kena..
makan tido sudah.."
dan itu aku.

Jun 14, 2010

aku xutp yg study kt uitm n aku dpt 4 flat.lol.

heh.malas sudah aku berdalih2 ni.kejap2 reka cerita macam ini then macam itu..pusing2 aku jugak yang tension.sebab banyak sangat orang busybody sampai macam omg semua hal aku kau nak tau kau ingat kau siapa?

dulu aku study kat sini.gune result trial.nak amik chemical tp dpt electrical.di atas pemikiran "minat boleh dipupuk.." n "omg utp kot sah2 byk duit nanti.."


welcome? erk.bye bye!

tapi aku tak minat dan banyak main.so aku keluar.
puas hati aku daa cakap aku keluar utp??yg kau lembap sangat apesal?


lepas tu aku masuk ini..
amik diploma in science.

sebab ape xsambung buat degree in engineering kt uitm macam si A n B buat??cepat skit grad.cepatkeje.

sebab aku tak minat.aku yg kene study lama2 bukan kau.

kau gila.

ya, aku gila.aku macam boleh jadi lagi gila kalau daa kerja as
engineer nanti baru nak tergedik2 menyesal sebab hari2 buat kerja aku tak minat.
yg kau banyak tanye apesal bodo?

dah satu semester da dekat uitm.jumpa member2 yg senasib.ade yg A level xlepas.ade yg buat medic di moscow tak lepas.haha.ade yg daa 18 kali tukar u sume tak lepas.haram jadah daa kau memang pemalas tahap cipet memang r xlepas.di sini "pakcik2" sume berkumpul.macam sial bila diorang panggil aku uncle sam.kimak tak?tak boleh blah.1 year older je kot.

owh ni musim sibuk2 pasal result.kalau ye pun result kau bagus sangat tak payah laa nak sibuk2 pasal result aku or sape2.sampai macam omg kalau result kau lagi bagus dari aku kau boleh masuk syurga kee??rimas kot.aku tau kau terrer bajet bagus semua boleh buat.aku tak pandai macam kauorang.aku study pun malas.homework pun tak siap.aku daa macam malas nak layan this type of people yg suka jaga tepi kain orang.kain kau da berlubang2 kau tak perasan pulak enn.ni result aku.aku tayang kat satu dunia.puas hati??

puas hati???lol

p/s:for those yg nak apply for utp using their spm trial result.there's something u should now b4 u are in.believe me if u dont wanna regret it later.haha.emo kejap teringt kisah2 lama.ignore me.

p/s:o yeah!kept my words alredi.posted sudaa.hehe.without u i am nobody. ;p


aku 4 flat.
sile makan hati sekarang.
dan itu aku


May 29, 2010

wavin' flag..


nothing much.just got inspired by the song.

description:

following the devastation in haiti..

a group of young Canadian artists came together with
legendary producer Bob Ezrin..

to record K'naan's inspirational anthem "Wavin' Flag"..

enjoy listening.. ;p














when I get older..
I will be stronger..
they’ll call me freedom..
just like a wavin’ flag..
dan itu aku.



May 28, 2010

cuci sawang..haha

selamat malam semua.lama gilakk x mengupdate.haha

btw i just get informed dat for miss aien subject onli 6 people dpt A..

wat de??? take note peeps..we're dead meat..haha

owh since buat harry potter movie marathon last weeks..almost everday mimpi pasal aku jadik harry potter dan dikejar voldemort..wat the hell is that?? urghh

owh untuk kau.cepat pulang.aku tunggu weyh.sampai kapan pun aku tunggu.haha. ;P

itu saja kali ini.

nyto all~have a hepi period~kakaka


4.15 am n still not sleep yet..
bukan layan blue..
nocturnal memang macam ni..
dan itu aku.

Apr 21, 2010

2 down, 5 more to go..



tadi pergi bilik lecturer.nak check coursemark.
n suddenly..

"u bile nak balik rumah!??"

erkk..apekah..

"budak2 ni ckp kt i yg u xpernah balik rumah lg sem ni"

uiks..adeii..

"u ade problem dengan family ke??nak share dengan i??

wat de... T_T

adeii.entah sape lak pandai2 buat cite ni.adeh.

just a song..from a fren..





p/s:hepi befday akim. ;P

p/s:wei anda2,aku ade satu soalan
duit syiling apekah color hitam?










50 cent..
no heart feeling. ;P
dan itu aku.


Apr 19, 2010

bad romance..



hello blog.im back.straight to the point.
let's start this all over again.
ok.go!

who are you?

arque.

where are you?

im here.

why i cant see you?

erk..open your eyes please.

so where are you?

here.

why i cant feel you?

because you are not with me.

why its so dark in here?

because i kept you.

in what?

box.locked.password deleted.

why?

to take care of you.

from what?

from me.

ahaa..


i want your love..
and all your lover's revenge..
i want your love..
i dont wanna be friends..
im caught in a BAD ROMANCE.
dan itu aku.

Apr 18, 2010

jalan2 lagi..aha aha aha ah..


slm petang.aha aha aha ah.makin hampir ke final makin kerap yaa update blog.aha aha aha ah.ini lah demam peperiksaan.aha aha aha ah.

btw, thanks to kau yg menjwb segala persoalan yg bermain di minda ini.kau tahu kau siapa.perbualan telefon selama sejam tu ternyata tak sia2.again, thanks dude.kau sgt baik hati kerana sanggup telefon aku balik sebab aku kehabisan kredit.huhu.kalau ang ade pape masalah nk share ke..i boleh je jadi pendengar.hehe.selamat pulang ya! ;P

tadi just jalan2.aha aha aha ah.nak tgk wayang tapi full laa pulokk.aha aha aha ah.alahai..aha aha aha ah.time aku nak tgk wayang semua nak tgk.aha aha aha ah.time aku nk tgk wayang semua nk tgk.aha aha aha ah.time semua tgk wayang time tu lah aku nk tgk.aha aha aha ah.alahai..aha aha aha ah.so pergi karok marok.aha aha aha ah.

pusing2 mall.aha aha aha ah.mall pusing2.aha aha aha ah.pusing2 town.aha aha aha ah.town pusing2.aha aha aha ah.makan2 ABC.aha aha aha ah.ABC makan2.aha aha aha ah.balik rumah.aha aha aha ah.

sekian update pada kali ini.aha aha aha ah.

aha aha aha ah
salah ka gelak macam ni?
ade aku kesah.
aha aha aha ah
dan itu aku.

jalan2 di hujung minggu..


pagi semua.hehe.hari yg indah enn.aku tengah membunuh masa dengan blogging.sekarang ni kat rumah membe.aku bangun2 tadi mane entah die ilang.cilakak!daa laa perempuan dlm rumah ni ramai.segan maa.nak keluar pergi toilet pun tak dapek.waaa~

oh btw last nite, i movie hangout wit a few friends and it was awesome.thank dudes.i watched kick-ass.dem.seriously.this is a must watch movie.bapak best.aku suka jalan cerita die.cite die about superheroes.sounds cliche but in different way.one of the heroes is 11-year-old girl yg act bapak ganas.sweet n innoncent and the same time.macam budak sweet yg tengah kunyah lolipop and suddenly keluarkan pistol n tembak dengan penuh lagak dan gaya.pergh!nak tgk lagi skali wo!.lain dr cite2 yg lain yg leh predict jln cerita macam mane.heh.oh btw,this 18PL movie.u must be mentally prepared to see it.i like satu part ni.one guy kene bunuh dgn dimasukkn ke dlm big giant microwave n suddenly "pop" meletup.haha.gilak.

then,pegi karok2 sampai tutup kedai.wahahaha.lyn dowh.melolong2 dlm bilik tu.cam orang tak bertamadun yg cuba sedaya upaya untuk mengukir sejarah.then pusing2 town.lepak2 mcD makan2~oyeah! life's so great isn't it.hehe.

i need your attention.i want your attention on me.i want you to take care of me.keep worrying about me.i want your sweet-talking things.i want you to come and entertain me when im not in the mood.then i will feel secure.

p/s: i had this symptom which makes me worried.aku sakit ka?
tiap kali pegi klinik,tutup.adess.ye laa yg kau pegi time lunch apesal.hak3.
ape2 pun,final exam first! fighting!



i hangout with friends..
i watched movie and karaoke..
i had so much fun..
but where ever i go i can see you..
even when i closed my eyes.still,i can see you..
but the question is do you see me?
dan itu aku.

Apr 17, 2010

ini pun apa yg aku rasa..

emm..waiting for a friend to pick me up.n just follow je mane die nak pergi.can't think straight.feeling insecure.heart in so much pain.2 test td.due2 kantoii.aku jwb dgn penuh xbermaya td.aku tatau nk buat ape.im losing myself.n im afraid coz final is coming so soon.nak kene studi tinggi2 nk byr hutang.cant think straight..tatau nk pegi mane..duit pun dah nak abis daa..just hoping someone to come by and say hi~n cheer up this little dying heart..

my life is a complete mess..


p/s:fella..if u cant reach me..dun wori..nothing has happen..
it just me..dun wanna be contacted..


im losing myself..
and i dun noe wat to do..
dan itu aku


Apr 16, 2010

ini apa yang aku rasa..


fighting mode. zeett~~

thanks God its friday but still!! i got two test tomorrow.adeih..quite lazy lately even though final exam is just around the corner.aha aha ha ha.wtf..

lapar tahap gaban coz td i forgot to take my lunch..again..cam semlm forgot to take dinner.ape sudah jadi dol..haish.tak makan macam laa kau boleh jawab test.heh.just now, papa ajak makan.then aku macam "malaslaa nak turun, kau tapaukan boleh??ehehehe" sambil buat muka kesian muka 5 sen. "hehehe..banyaklaa kau punye tapau!" "kimak"

so far,my dear lappy cam dah ok.dah tak buat onar.but still as pusat peternakan virus.terbaek dr ladang.that's wat they called it.heh.damn virus.nak format malas.sayang kot.byk kenangan.yup.past is the past.since its mine so suka hati laa nak format ke tak enn.tak tahan nk dengar bunyi virus-alert-sound??ade aku kisah.heh.

dan untuk kau: oit kalutt.buat kerja elok2 maa.jangan kalut2.daa abis study pun enn.rileks2 sudah laa.i've done my part.tolong hantar2 resume sume enn.hehe.ang pikir betul2.decide the one you feel the best okay..and spend ur time dengan membe2.rakan seperjuangan ang tu.lepas ni tatau bila lagi boleh jumpa mereka2 enn.gud lak wei!

p/s:ladies n gentleman,final is coming.
do your best and good luck!

final exam is just around the corner..
and i am not ready..yet.
dan itu aku

Apr 4, 2010

big n NASTY day..

friday

boring melampau2 sehingga aku membawa diri ke library untuk membaca buku.perghh.geekk.gilak!

saturday

ahha.sewa kete dan membawa diri ke jj.wakakaka.movie hangout.tgk clash of the titans.best wo! yg aku hairan,bile sampai part ehemm2. ade sorg mamat kt belakang ni gelak sakan n almost non stop.wtf!kacau feeling btol!psycho!huh! karok2,then main game yg entah pape kt arcade cam kanak2.kakaka.pastu lepak2 kt mcD.

"1 set big n NASTY plis.."
"big n TASTY sir.."
"yes 1 set big n NASTY plis.."
"big n TASTYYY..."

then budak russian menyampuk

"oit,big n TASTY kott.."

blurr...teettt...

"wt.....F!F!F!"

hancur2.luckily zarith n dayah xde time order tu.malu wei.mane nak letak mukaa! >>_<<

zarith: order ape akram??

akram: big n NASTYYY~~(smbil tahan2 gelak)

zarith: erkk..(muka pelik)

aku: kimakkk!

then ajk zarith p beli sushi.makan2 sushi.teman dak rusia beli bola basket.then balik.


p/S: akram,ilias,zarith,n dayah.thanks for that big n NASTY day.wakaka.

p/S: dude,i think u can let go ur bola basket yg br beli tu.takde org nk curi kot. ;P

p/S: zarith,kedai runcit yg sume benda die nk nk meniaga, HAPPY BIRTHDAY!! hehe.

p/S: zoo,gud lak in ur basketball game.okay.alredi mentioned ur name here.so stop complaining. wakakakaka.


since I have to take care of u.
where ever i go, i will live just fine.
and in fact, I am living just fine.
...dan itu aku.

Apr 1, 2010

not another teen talking


The air that blows tonight was damned cool and I can feel the tenderness of every touch. Xleh tdo la plak mlm ni...adeh..

Dengan ini, aku Arque@apan lee..secara rasminya telah belajar photoshop dengan mahirnya.miahahaha...erk, ok..hahaha..

Tadi pagi aku diusha akak yang tengah berjoging ditepi jalan. Dengan confident akak itu berbunyi.."peeewitttt...adik ni hensem ar"..erk, apakah..?..miahahaha..

Mintak maaf la kak, saya sudah berpunya. Kalau akak nak saya, kena jerit kuat2, "Saya Sayang apan lee"...ka3..

I think I need to get some sleep now..Or else, I will be so much damned in the morning..kakakaka



Arque@apan lee
...dan itu aku

Mar 28, 2010

live ur life as the way it is..


"just blow me off.."


first of all,its earth hour yaww.do you guys participated in?here,everyhing is just the same.cam takde sambutan pun.boring.

life being quite boring here.with no tronoh geng to 'lepak'ing,im just back to basis.living as a normal people.doing only basic things just to live a moderate life.

thanks to my xplorace group.eventhough kalah pg td, tapi its ok laa enn.fun kot.

to akram,a guy from rusia,which ended up his fate just like me,dude your chicken dance sgt tak boleh blah.n plis jgn buat lagi boleh.i am critically aerobic-phobia just after seeing u chicken dance wehh.hahaha.

to sop, our sliding master,wei, you rock my day.oit sop,we're jungle treking not jungle sliding.hahaha.all the way ko asik jatuh n slide.wakaka.pecah perut aku gelak wei.dengan komander2 skali gelak kot.kakaka.

to dayah, stop complaining.we're just having fun remember.btw thanks for ur 'nyawa' that my fon selamat all da journey.and nasib baik fon tak basah time redah paya.risau wo.

to zarith,kedai runcit girl,nenek monopos yg tak henti2 suka kacau orang.wait 4 u turn haa..i just picking my moment.hehe..

to sara,lari kencang cam angin.."ala comelnya.."could u stop saying that tiap kali amik gambar.coz its too innocent to be heard.kakaka.hey girl,it is unfair okay.u painted muka aku da macam ape daa n u tinggal saki baki color yg sgt sikit untuk aku conteng muka kau balik.tak aci laa weh.huh.

anyway,it is great to hav fun.but still,im missing the oldies.midnite movie,lepak2 kat mcD sampai 2-3 pagi.lepas tu sambung lak lepak2 kat mamak.adeh.

got to go peeps.need to help some friend preparing for their masquarade party this thursday.hehe.

p/s:sori bloggers.i just need time to fit myself in.so tak sempat nak jalan2 kat blog kau orang.huhu.

now i felt so tired
why dont u just blow me off??
...dan itu aku.

Feb 21, 2010

='(

5.55 am

cant sleep.cant stop thinking.im lying on the floor.half dead.half alive.yup its cold.but i cant move.even an inch.i want to stand up but i cant.all i can feel is fucking cold.what's wrong with me.i dont know.i got a call and all i can do is lying.not to move.coz im afraid of making any mistake if i move.

reviewing of ma day.im crying a lot like a baby.staring at the ceiling.fans are running and trying to catch each other.macam bodo.macam org mati bini.sumpah damn lonely.miss her so much.with my friends are not around.perghh.

just want you to know, i love you damn much and i never cant let you go.thank you for giving me chance.i appreciate it.i want to know more about you because i care about you.yeah i know.enough knowing.

as for myself, its going to be hard after this.i am not allowed to say and ask things anymore.

got 2 lab reports to submit.2 test and a quiz.yeay!

6.38 am.battery fon half full.sleepy.tired.emm.but still im going to find you.whatever it takes.

my life is a complete mess.

im your apan lee.
...dan itu aku.

Jan 11, 2010

blink 182-i miss u


aku dah terkena nasi kangkang buatan orang.aku tak boleh buat pape.dan aku terbang~hehe.

p/s:aku dah beli byk plaster.so dont worry.im not going to be hurt.as long as you are happy then it's enough for me.

p/s:rumate aku orang sabah.dia marah2 stacy tak menang.aku tak boleh buat apa2 bah.

p/s:thanks pada atok sebab byk tolong aku kt sini.die selalu pesan kt aku "arque,kau berani buat,berani tanggung".aku ponteng kelas je kot nua.huh.


"could you please stop talking about the past,
coz it sooo 2006 and i'm done with it"

...dan itu aku.


Jan 7, 2010

x-ray.my heart is yours.


pagi2 lagi daa ada msg masuk inbox.

"bangun2,jgn escape kelas lak"

uikss.tau2 je aku nak escape.sebab aku tak buat lagi medical check up,so aku pun skip laa class pagi tadi.pegi buat medical check up.

kaunter 5(pendaftaran) - sudah
kaunter 2(bayaran) - sudah
makmal b(patologi) - sudah
unit pergigian - sudah
unit xray - belum

di unit x-ray:

"arque,anisa, masuk sini"

"erk!ok!"

"u masuk sini,yg lagi sorg masuk sini"

"erkekek!!ok!"

"dah siap.arque boleh tunggu kat luar sekarang"

uiks.macam mana aku nak keluar.si minah tu tengah scan kat luar tu kot.aku pun bukak pintu.hulur tangan dulu.ala2 isyarat belok ke kanan aku kasi kat minah tu.bila keluar boleh nampak lah minah ni tengah betul2 kan buah dada baju.

tengah2 aku nak keluar, minah ni jerit.

"oit lajunya."

"ape yg laju??"

"u dah scan?"

"dah.i baru je sudah"

"u tak kena pakai baju ni?"

"tak.i bukak je baju.tak pakai ape"

"eh,habis tu nape i kena pakai baju ni?"

"erk!"

*bunyi cengkerik diiringi angin bayu bertiup sepoi2 bahasa*

demm.muka merah padam.dua2 dah macam pelik.dua2 buat pandang lain.aku pun keluar.

pastu,time pegi cafe, jumpa lagi minah ni.sembang2 jap.lepas sembang,amik result check up terus balik.

p/s:next check up.saringan HIV on wednesday.ahhaha.

Jan 5, 2010

fucking bored.oh fuckk!


*deep inhale*
.....................

fuckkkkkk!!!!!
babi bosan laa sial kat sini.cis cis.now im at beting highland.haish.kimak haram.tv pun takde kat sini.wtf!habis nk buat ape time free.kumpul setem??fuck!study?ehem2.maybe.hehe.

hepi new year fella.2010.cuba teka aku kt mane??aku kt beting highland!!from tronoh to beting highland.bosan.sumpah bosan.haish.1 week orientation.entah ape2.then aku celeb new year ngan ehem2.kakaka.seyes best.thanks dowh.enjoy punya enjoy,lecture on monday n tuesday aku skip.wakakaka.adeh.

malas nk tulis panjang2.mood swing.makan pun belum.btw,ingat lagu kt bawah ni.time orientation haritu,faci suruh tukar last ayt jadi "telur" n "bulu".i think u guys should try it kot.kot kot fun laa enn.heh.

Inilah barisan kita,
Yang ikhlas berjuang.
Siap sedia berkorban,
Untuk ibu pertiwi!
Sebelum kita berjaya,
Jangan harap kami pulang!
Inilah sumpah pendekar kita,
Menuju medan bakti!
Andai kata kami gugur semua,
Taburlah bunga di atas pusara.
Kami mohon doa,
Malaysia berjaya!
Semboyan telah berbunyi,
Menuju medan bakti!




p/s:thanks roomate sebab dia terlampau bosan die telah berjaya mengemaskan baju2 n brg2 yg aku sepah2.kalut nk g celeb new yr enn.semua main campak.rajin laa pulok dio.

p/s:im back.so guys..welcome??yeah like u care.heh.

hepi 2010.
tronoh to beting highland.adeh.
it's me.climbing again.just me.

...dan itu aku.


 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"