Oct 13, 2009

blurr itu aku



kerajaan hati hampir musnah.tahniah.tengok itu kosong tengok ini kosong tengok papadom melopong,sebab ade lj.ekekeke.

keadaan dah tak sama macam dulu macam ada yg tak kena.mereka yg sudah berubah atau aku yg bermasalah?

tts jua,sudah tak macam dulu.aku rase macam ade yg kurang.bukan pada lakonan.tapi pada famili.mungkin sebab aku dah ketinggalan.aku macam rasa baguslah kalau aku dah tak seronok takde lah aku rindu sgt dekat kau org.then aku dpt mesej "..u still part of the family.."aku tergamam.kau nak kata ape?

kepada kau ber-3,tenkiu teman aku hangout.

faz-kau tak habis2 complain pasal dc++ (server untuk download updated series) tutup.

nenen-kau kalau tak gelak macam besok dah tak boleh gelak memang tak sah.oh hey nenen,kau yg paling kuat gelak time teater tu dowh.stage manager yg bagitau.

sapek-kau dgn modern dance.buat show non-stop.takpe duit kocek masuk.kau nak buat show kat pub ke kat gig ke kat mane ke buatlah.tapi take care okayy.

dan jgn nak bising2 asal faz 1st,nenen 2nd,sapek 3rd.ni aku main letak je.random-picked.

ohh zai,tenkiu belanje aku tiket teater.tapi aku rasa aku macam boleh masuk free.dan sori sebab kacau kau handle front of house.show lambat start dan aku bosan.


boleh kau org ber-2 jadi kawan? ;P


p/s:teman2 blogger sori lame tak jenguk belog anda.ni aku nak jenguk lah ni ye.hehe. ;P

si blogger's thought:
malam ni lain dari yg lain kan.
but who are we kidding
malam ni same je kot macam yg lain.
kau tetap kau,aku tetap aku.
2 words untuk aku,FIX IT!

....dan itu aku.

40 comments:

PuanPepel said...

sila jenguk sekarang..ekekek....
aku tetap ku juge....


sila bina kerajaan baru.yang da hampir musnah tu...musnahkan je sume...hehe

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

hehehe~
aku memang kagum dengan kamu recently~
sudah ada keyakinan diri~
tak payah aku lempang laju2 lagi~
hahaha~

Anonymous said...

samalah kite

aku tetap aku-kau punye

aku adalah aku-aku punye word yg selalu aku gune

heeheheheheh

nama aku ko tk sebut pon kat entry ko neh?
nk kene luku pale neh..ahahahahah

jd kelawar ke tk tdo mlm2??

kalo susah tdo, amik wudhu n solat taubat 2 rakaat insyaallah blh tdo...heheheeheh..believe me;)

Yuki Yusuf said...

bubar jer parlimen kerajaan yang roboh tu..

errr..kite bleh jadi sebahagian dari ahli parlimen tak??


hihihihihi~

Unknown said...

da buat piliharaya ke utk kerajaan baru??wat kerajaan campuran ok jugak..

acap rahman said...

ape LJ2??

Fazly Mshis said...

aku xley idop tanpe dc++ dow!! huwaaa tsk there goes all my series T_T

kang bebile free dtg ah bley hangout lagik! :)

p/s: nenen mmmg gelak mcm pontianak

farah said...

aku tahu la LJ tu comel,
tak perlulah melopong bagai.

ahhaha.

:D

Solehah said...

pada picture paling atas..btl ka tu batu? haha..ka bende lain..

beskot said...

oit..
pe cte nih??
try layan lagu 0 dr dewa..
aha..
chill la k..
ko bley nye..
try la fix..
gut lux..
*ape tah yg ak karotkn..

DaliaLiyana said...

ha..jenguk...jgn tak jenguk...
bila nak bunje ?? takkan jenguk je...hehhehe...

imHepPie said...

ko minat liyana jasmay eh??nape x minat jacklyn victor??

aznin said...

kuat sgt ke aku G E L A K ? ?
omg!!
matiler kene carut dgn faz

Unknown said...

aku pernah mimpikan LJ sedangkan aku mase tu aku x kenal siapa itu LJ...

apan lee said...

miera:

haha.aku dah jenguk kan tadi.nanti aku dtg lagi. ;P

tak boleh musnah semua.they still part of me. -_-

apan lee said...

zara:

haha.zara,lempang kau aku masih perlu lah. ;P

Ilyana Fauzy said...

huhu. bes kn bile kitw x de kwn yg backstabbers.,..

apan lee said...

miss jane:

hehehe.nak jugakk name die kat dalam tu.

semalm tido pukul 10pm.aku bangun qiam ni. ;P

apan lee said...

koyuki:

haha.nak kene bubar ke? -_-

boleh koyuki!haha ;P

apan lee said...

~o~:

belum.nak tolong buat? ;P
kerajaan campuran?tak paham.

apan lee said...

acap:

liyana jasmay?suke hati arr. ;P

apan lee said...

tediously:

aku sokong kau!yeah!nanti free dtg lagi.hik3.

nenen memang! ;P

apan lee said...

farah:

haha.tindak balas tanpa sedar.melopong tu yg aku bagitahu.yg aku tak bagitahu.ahakz! ;P

apan lee said...

solehah:

haha.kamu nak cakap ape?macam tempurung kelapa pun ade kan solehah.

terigt cerita indon 'soleha'. ;P

apan lee said...

aku beskot:

eh?haha.ok2.chill.
karut?hahahaha.

apan lee said...

akak DL:

haha.jenguk2 cari tenuk.belanje?
akak laa belanje.boleh? ;P

apan lee said...

imheppie:

haha.asal kau tanye macam tu.asal tak tanye kenape aku tak suka makcik rumah sebelah?nape aku tak suke awek dobi yg putih gebu sampai nampak urat kat muka? ;P

apan lee said...

aznin:

kau bukan gelak.kau melalak.haha.
kuat dowh. ;P

apan lee said...

ries lee:

wow!kau bace doa ape boleh bawak lj masuk mimpi?share laa. ;P

apan lee said...

the exquisite instigator:

betul best.seronok layan dia org.

chillah aza.. ;P

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

aku adalah bulan..
g tengok papadom tak ajak owang

Unknown said...

naseb baek da jenguk sblm daku pergi meninggalkan kamu. hoho

salam :)

DaliaLiyana said...

akak pun jadi blur bila masuk blog kamu...hikhikhik....

.millalara. said...

malam ni lain dari yg lain..
malam ni ada nyamuk
malam semalam ada lipas terbang
malam esok mungkin ada harimau

hahaha~apeke merapu daaa~

Anonymous said...

anip!!!
ak cme nk ckp...
hmmm...
i mish u laa..
hehehhe
sowi lme xkomen..
internt cm hampeyh kt snie..
huhuhuh

apan lee said...

bulan itu aku:

huhu.macam mane nak ajak.
bulan tinggi kat langit. ;P

apan lee said...

tyha:

mesti kau dah sampai mesir sekarang ni kan?
gud lak studi tyha.
ahjumma,fighting! ;D

apan lee said...

akak DL:

akak,aku pun blur masuk belog ni kadang2.rasa macam asing.

apan lee said...

babymilosh:

adei.ape kau merepek dak milla oit.
-_-

apan lee said...

bubu:

bubu!!!haha.aku pun rindu kau.
lame tak jenguk belog kau.tunggu aku ya. ;P

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"