Oct 27, 2009

2 minah gila

amaran:ini bukan video 3gp melayu.

alkisah dua orang minah malas nak ke sekolah pada suatu hari.lalu mereka membawa diri ke pusat karaoke berdekatan untuk melepaskan gian.period mungkin.tanpa disedari aksi dan gelagat kanak2 spastik ini berjaye dirakam dgn baik punya oleh tauke kedai dan disebar ke seluruh pelusuk dunia.do enjoy it. ;P









p/s: aku tahu lah kau orang macam pernah tengok.
susah sangat ke nak buat2 macam belum.heh.
song's titled: emotion by Yu Chae Young

si blogger's thought;
"..none.."
...dan itu aku.

67 comments:

PuanPepel said...

har3.......

aku blom tgk... siyes~ bukan buat2 belum tgk..hehe


sengal la budak2 neh..jgn la ade student aku wat prangai gini nnti.......

lumut said...

aku blom tgk..tp nape aku x tergelak mahupun tersenyum sikit pon?cm smapah je budak 2 org neh.adeh

Amal said...

aku belom tgk.
dan tak click play pun lagi.
aku nak study dulu.
agak2 tension, aku pi blog ko agy keh.
hahaha

sayu=pilu said...

hahaha
macam bangang jer
sora katak..hahahah
aku lum tgk

apan lee said...

mier@merr :

ye ke belum tengok.erm..haha. ;P
ade student macam ni baru best mier.

apan lee said...

{lumut}:

adei mut.kau dah hati keras.tak boleh nak buat ape.haha. ;P

tak kene mood kot.cube kau tengok lagi lain masa.

apan lee said...

miSs siv:

haha.kau memang miss siv.heh.
datang laa lagi.dialu2 kan.

apan lee said...

sayu=pilu:

ades.kau gelak macam tak ikhlas je. T.T
haha.peace makcik.

imHepPie said...

nasib baik aku bukan dak skola lgi dan lipis xde karoke..kalo x mesti vdeo aku pon tersebar

apan lee said...

imHepPie:

kau tak pernah karok??gila innocent

Solehah said...

tak penah tgk lagi la..

apan lee said...

Solehah:

asal semua asik komen tak pernah tengok lagi ni.haishh.

acap rahman said...

ak blom tgk.
sbb bila ak klik ada benda bulat pusing2.
ak terai nk gelak.
tapi mcm xsesuai jer.

Yuki Yusuf said...

kite blom tgk

err..

nanti la tgk..

cite skit..biar ade mood nak tgk

haha~

apan lee said...

acap:

ye2.takde orang pun yang pernah tengok kecuali aku.

hahha adeii.memang laa tak sesuai.
cuba kau suaikan.garis pakai pembaris ye.

apan lee said...

koyuki:

nak cite tepuk tangan laa dulu.
ok.sudah tepuk dah eh.cite dah habis.huahuahua.

minah tu tgh karok laa yuki.

Razman said...

"amaran:ini bukan video 3gp melayu."

aku menunggu video 3gp melayu dr kamoo..

beskot said...

dorg kne sawan ke??
awat x berbuih pon mulot dorg??
haha..

beskot said...

kt sini pon ak x dpt 1st gak!!

Anonymous said...

aku dah tengok dulu..siot punya minah2..bikin gempak giler...aku nak termuntah2 dah gelak

apan lee said...

Razman:

ades bro.bile mase pulakk aku jadi pengedar video 3gp melayu ni. -_-

lieya orange M.I. said...

...camner tak tgk...camner nak klik play...tak kuar pun benda alh nyer...

...wireless yg baik gilooo tak bg tgk kot...=p

apan lee said...

Aku Beskot:

kann aku dah cakap dia orang period.
bukan sawan.berbuih kat lain laa kot.

kau dibayar gaji untuk dapat 1st kaaa.haishh.

apan lee said...

ULTRAMAN:

at last,ade jugak orang pernah tengok.cayalah ultraman \o>

apan lee said...

lieya orange M.I.:

cuba kau sumbat 50 sen kat laptop kau tu.baru boleh tengok. ;P

cuba refresh lieya.ade je simbol play kat situ.have fun watching okayh.

farah said...

ahhaha.

kena sawan agaknya budak2 nie.

kelakar gile.

:D

apan lee said...

farah:

glad you like it. ;P

myQza said...

lom tgk gak.. baru nak skodeng

apan lee said...

si tedi:

sile2 tedi.miaooo~ ;P

Unknown said...

haha ok la tu. bukan period tp post-menstrual. kehkeh.

Unknown said...

arghhhh!
tenet slow!
aku x dpt tgk...

apan lee said...

Ftyyhahh:

haha.kau yang lebih tahu. ;P

apan lee said...

Ries Lee:

cuba lagi.rugi kau tak tengok.

Kicap Manis Media said...

aku nk tgk la wey!!! x ley, tnet mcm sifut fafii!!!!

joegrimjow said...

dia belakon kot
haha

Yuki Yusuf said...

Holi cow

that's so......

((u find the word))

Unknown said...

nasib baik bukan kau. lady gagah pun kalah ni.

apan lee said...

Shairazi Saidin :

ades.cuba lagi.tak pun kau pegi pinjam berukben dari membe kau.

apan lee said...

joegrimjow:

mane kau tahu die berlakon??aku rase macam tak.

apan lee said...

Koyuki:

Coli how!

that's so ....what??

come onnnn tell me.

apan lee said...

YobSumo:

hahaha.takkan laa lady 'gagah' pun boleh kalah.

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

aku pun tak tengok lagi
memang gelak berguling2..
hehehehe
nak buat jugak la nanti

apan lee said...

BuLaN iTu KaU:

haha.guling2 macam tenggiling~~
sile2 buat. ;P

Anonymous said...

hahaha...senget tol...mcm terencat pon ad, agk2 diorang ni kna pnh petir kot sblom karok tu hahahaha...
tp ak tabik r,diorang xsgn...hahaha

apan lee said...

told la hejauw:

panah petir?haha.yelah2.

Yuki Yusuf said...

those cows are so dung

i'm gonna need a brain bleach

((aduh..kenapa berkelakuan tak senonoh hari ni? mood swing))

*maaf*

(~__~!!)

apan lee said...

Koyuki:

ades.mood swing?jom layan lagu swing2-aar.
chillah yuki.nak aku belanje gula2? ;P

Yuki Yusuf said...

gula2?

bleh2..

yg sposen 2 biji tu ek..

=D

Yuki Yusuf said...

eh..swing2 tu lagu feveret

Penah terjatuh chenta sama Tyson

haha~

acap rahman said...

blom tgk jugak lagi.
nti2 lar ak tgk..

apan lee said...

Koyuki:

seposen 5 biji.

aku pun layan swing2.
tyson?adeii

apan lee said...

acap:

tak payah tengok.aku dah nak tutup kedai dah ni.kau lambat sgt.heh.

kimisai said...

hahah

period je g karok??
huhu

raxm raxis said...

hahaha...

raxm raxis said...

hahaha...

acap rahman said...

kejap laaa..
nti ak tgk.
hikhik

Pais Mais said...

kene sawan!! hehe

iamredranger said...

aku x gile.
hihi

apan lee said...

kimisai:

ye laa.kalau ade orang gaduh ke tangkap ular tedung selar ke boleh lah jugak macam nak join tengok same.
ni takde karok je laa jawapannye.

apan lee said...

raxm maxis:

ah penipu.kau tak tekan play pun kan.haha.

apan lee said...

acap:

ish.tak payah tak payah.aku dah tutup kedai dah ni.haha.

cap!!tengok laa.penat kot aku copy paste embedd code ni dari u-tube.

apan lee said...

Pais Chaos:

yeah!mereka kene sawan babi.so yeah!!

apan lee said...

Adjla Hafizin:

bila masa aku cakap kau gila?
tapi takpe.ape yg penting...
HIDUP PARAMORE!!haha.

oit2,kau pun tak tekan play kan.ape daa..

acap rahman said...

akakakaka.
dah tengok.
ak pon mcm lumut.
mcm xde prasaan.
tgkkkkkkk..
dah abeh tutup.
tak gelak.
tak senyum.
ntah.

apan lee said...

acap:

ah kau memang.saje je kann.pura2 laa sikit.ape daa.hahaha.

Fuzzy Rizal Aris said...

Kiut la mereka itu buat aku rasa terkantoi time karaoke...arhg! sheet!!!

apan lee said...

ahhaha.kantoi kau karok macam itu. xP

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"