Nov 1, 2009

F.U.C.K itu rahsia kemenangan.


amaran: entri ini agak luar biasa.lain dari yg lain.sebab aku bosan.
dan kebosanan sesungguhnya akan mencipta kelainan!

inilah akibatnye kalau tak F.U.C.K time study.

first,sorry for the previous entry yg bunyi agak palat.yelah aku tgh memalat kot mase tu.plus mood swing.sorry guys kepada yg sempat bace.

2nd,as a normal student,bulan 11 ni full dengan exams.so semua macam terpaksa study,terpaksa balik kampung amik stok makanan restu mak bapak,dan tak lepas pandang ade yang giat menjalankan kegiatan beli paper dari hackers2 berkuasa tinggi.hahaha.ala macam laa tak biasa.

aku bukan nak promote which paper yg sedang hangat dijual di pasaran masa ini.kalau nak kes last2 sem berbuah 48 kali cubalah kau buat.

aku ade tips penting yg selalu kau orang lupa untuk amalkan di saat2 genting ini.

1. time study,jangan lah study dengan makan jajan,sambil berbual,sambil menonton porno anime di lappy,mahupun sambil berbalas komen di belog.lain lah kalau otak anda boleh menyerap ilmu macam span serap air.anda mestilah study dengan FUCK.posisi mase FUCK adalah bebas terpulang kepada posisi kegemaran masing2.ade yg meletakkan jari tengah telunjuk di kawasan dahi sebelah hujung kening untuk memaksa diri untuk FUCK.ade yg melilit kondom kain di kepala buat sebagai simbol mereka tengah FUCK alaa macam orang jepun selalu buat tu.itu terpulang.

2. go through this last year punye paper.FUCK mase go through each question.kalau rase tak boleh nak FUCK time study sorang2.rase mengantuk atau cepat penat buat kerja sebelah pihak ini.ajak lah bf,gf atau dua2 pun boleh untuk ulangkaji dan FUCK bersama.lagipun kalau buat dgn ramai org kerja ini lebih nikmat dan cepat selesai.mengkilat otak aka brainstorming lah katakan.plus saling menukar pasangan idea itu perlu!satu kau orang mesti ingat. bile dah ajak gf bf tu jangan laa pulak sibuk nak bergurau senda,cuit mencuit,tarik2 buah bulu dada dan sebagainya.kita datang nak study.so buat macam nak studylah.

3.study group.ini amat penting time study last2 minute.tak sempat kot e rasenye kalau nak study semua disebabkan mase yg ade sebelum ini diguna pakai untuk beramal ibadat mengupdate belog berterusan secara berlumba2.banyak topic nak dicover dalam mase yg singkat.lagipun setelah FUCK bersama bf dan gf anda mungkin akan rasa masih tak puas hati.ajak membe2 untuk study group dan FUCK bersama.so takdelah kau orang membuang mase sgt bile dah FUCK kan.semua tumpu pada satu perkara.


p/s: FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan.
semoga berjaya.cau~


pesanan penaja;
"terpulang lah nak pakai otak biru
ke otak kuning ke otak merah ke
masa baca"

...dan itu aku.

67 comments:

fazly malas log in said...

yeah let's FUCK!!!! kui3 hahaha ok je entry ni. bestbest. nak bace yg let's go home wei stupid x reti bace eng tuh. mane wei? haha

miSs siv said...

hahaha
giler kentang mcD la ko!
hahahaa

tp aku setuju!
jum FUCK bersame!

arque said...

fazly:

haha.baru suruh kau baca terus kau bace.sayang kau lebih lah faz.entri yg kau nak bace tu aku delete laa. -_-
tapi aku ade simpan dalam draft.next time aku kasi kau eh. ;P

arque said...

miSs siv:

FUCK bersame?wow!my pleasure.wakaka.;P

miSs siv said...

hahaha
Fokus Untuk Capai Kejayaan!

ehh ko duk mane?
jaoh sgt ke?

BuLaN iTu aKu said...

aku ingatkan ko bagi tips macm mana nak tiru dalam exam

semangat dah aku bace wei....

Ries Lee said...

nak naikkan trafik ker huh?!

Ejay said...

adakah entry ini satu strategy Search Engine Optimization (SEO) by using the most favorite keyword in search engine (yg lucah la biasanya) to increase ur blog traffic? hahaa.

btw, good luck on ur exam bro! all the best...

arque said...

miSs siv:

yeah!fokus!

aku duduk mane??depend laa.bile kau nak buat gathering tu.

arque said...

BuLaN iTu KaU:

haha ades.nanti aku ym bagi tips baik punye.2 tips singgit.mau? ;P

arque said...

Ries Lee:

haha.agak laa.berbaloi-baloi wo!

Aku Beskot™ said...

seb baek ak pki helmet ade cop SIRIM..
kalo x..
da terbabas msk semak!!
agagaga..
gut lux weh.
sila la ko Fokus Untuk Capai Kejayaan..

arque said...

Ejay:

hahaha.lebih kurang laa.

tanx bro!

mier@merr said...

nak join FUCK...
erk..tapi da grad...haha,..


xpelah...
FUCK masa keje lak...

arque said...

Aku Beskot™ :

bukan selalu kot boleh terbabas masuk semak.kau taknak try?hahaha.
kau pun gud lak.

arque said...

mier@merr :

ades.okayh2.FUCK mase kerja pun boleh.
aku tak sabar nak kerja nak FUCK time kerja pulakk.agagaga. ;P

W[A]NZAI said...

hahahaa gler kreatif ko..
FUCK = Fokus Utk Capai Kejyaan..
best2!
pasni nk ajak kwn2 aq FUCK rmai2 la..

arque said...

W[A]NZAI:

adoii.FUCK itu datang dari membe blogger jugak.andy chester.kredit pade die.

yeah!ramai2 FUCK!so yeah!

Andy said...

:) great entry. u really used the terms of FUCK. thumbs up!

:andy chester:

kimisai said...

18 pl sg sx..hahaha

lucah..!!!

sI tEDI said...

tips berguna untuk mereka yg sedang dan akan exam. walau perkataan agak tidak sesuai gitu. ekekekeke

Koyuki said...

tak aci betul..

punye la bazir hujung jari buat tekan mouse klik kau punye entry balik kg..tgk2 da tadak..

semua luck yg best2 kite tiup biar sampai kat kau..

nanti kite siap buat semayang ajat utk kau..

**selesema ni mmg membunuh brain**

arque said...

Andy:

tengok lah sape yg ajar.. ;P

arque said...

kimisai:

manade ade lucah laa.lalala~

arque said...

si tedi:

amalkan lah tips ni tedi kalau tahu bergun. ;P

arque said...

Koyuki:

aci kat india laaa.haha.

entri tu aku delete.dasat wo!

semayang hajat?teruk sgt kaa penyakit aku.wakaka.tenkiu2.kalau kau betul2 buat laa.haha.wink! ;P

*hdidung berlari memang menyakitkan hati*

chris_lim said...

FUCK FUCK FUCK! Keep ur head in the game. All d best 2 ur exams.

dianna said...

haha tips bagus :) good luck everyone.

arque said...

chris_lim:

yeah!FUCK FUCK!keep ur head where you want to keep it. ;P
same goes to you.gud lak chris.

arque said...

dianna:

jangan lupa praktik.good luck to you too. ;P

told la hejauw said...

hohoh..ak igt mende tadi..
biru otak ak sekejap..hahhaha..

bgos tips2 ko tuh..

aNiSa hANg tUaH said...

siyesly
aku suke la
FUCK
tu
hahahaha

Andy said...

ajak la dorang welcome to my blog :p hehe

acap said...

sh*t!
FUCK yuu!!
muahahaha.

ZARA 札拉 said...

jap2~
aku nak FUCK sapa ni?
oh..kenapa banyak sangat dalam senarai?

hahaha~

aku kena suruh student aku FUCK laju2 ni~hahaha~

chokio_nia said...

haha..bace je da tau FUCK tu ape..errr..bole FUCK ke stadi ngan gf/bf?? fokus muke dorg bole la kot..heh

Adjla Hafizin said...

aku bru lepas fuck td,
rest jap...
pasni nk smbung fuck blik.
xpuas lg ni.
hahahah!

arque said...

told la hejauw:

sekejap je biru.biru lame pun boleh.haha. ;P

arque said...

siyesly FUCK?sape tak suka kann.agagaga. ;P

arque said...

Andy:

nanti aku ajak bro.upah?haha ;P

arque said...

acap:

damnn,FUCK you too.hahaha.

arque said...

ZARA:

owh crap.banyak sgt kaa??nak aku tolong pick?? ;P
hahaha.adoii.

arque said...

chokio_nia:

mesti boleh punye.sape tak suka FUCK bersama gf bf kann.

arque said...

Adjla Hafizin:

hahaha.masih banyak tenaga ye nak FUCK lagi.berusaha!

adeii. -_-

acap said...

FUCK OFF la!
hahaha

farah said...

Fokus Untuk Capai Kejayaan.

great idea!

mana ko jumpa benda nie?

ekkeke.

miss jane said...

word bru ko bljr dari mana neh??

hahaha! sengal..

gud luck exam wahai kmbarku! lagi satu solat istikharah, nnt ko lg sng nk jwb..blieve me!

p/s : yaaaa..aku ngaku aku laki..
hahahah

arque said...

acap:

adeii.aku terkena panggilan hangit laa ni. xP

arque said...

farah:

mane aku jumpa?aku beli kat pasar malam.ehehehe.

andy chester.dia yg ajar aku.jemput lah dtg blog dia.

http://mybreakfastclub.wordpress.com/

arque said...

miss jane:

kann kann.aku dah agak dah kau laki.haha. ;P

aku akan ingat nasihat kau kembarku.

ZARA 札拉 said...

Eh jangan~

biar aku test satu2~


hahahha

eh..aku kena fokus~

fokus~

fokus~









err..nak potong ke tak? LOL!

YobSumO said...

aku nak FUCK la next semester.

tapi tgh fikir posisi.

aku_cirrus said...

arque...nice entrt..neway...GOOD LUCK tau..t8care!!!

arque said...

ZARA:

eh eh.kau sorang2 test lambat.aku join test sekali laa baru cepat.wakaka.

yup2!fokus!!

potong! potong! adoiyaii.senak aku gelak zara. -_-"

arque said...

YobSumO:

ahh.FUCK bile2 mase pun boleh.jgn memilih sgt.hahaha.

posisi?google je bro!macam2 ado~

Kaloi said...

aper yg ko bwat nih hanifffff!!!!

arque said...

Kaloi:

aisehh atuk!aku baru warned haritu terus kau datang bace kann kann.

it's just for fun laa.takde maksud ape2 pun.ades.mati laa kantoi dgn kau. -_-"

haha.

sayu=pilu said...

cheese aku nak plaster mulut ko sebab suka melucah tapi las2 aku tersenyum dengan kelucahan ko...ahahahah bagus meningkat kan minda weh...

pisey said...

fak.

kah3

arque said...

sayu=pilu:

ah hah!tu dia!haha. ;P

arque said...

pisey:

oit2 salah.FUCK.Fokus Untuk Capai Kejayaan.baru betul.ehehehehe.

ZARA 札拉 said...

muahahaha~


potong?


potong?


eh, ko dah potong ke?
(bisik2)



hahahaha~

babymiLosh said...

sila FUCK okeh... yeahhhh!!!!!!!

dey,, gudlak exam.. FUCK.. FUCK.. *haaaa.. gila seronok* hahahaha~

arque said...

ZARA:

hahaha.

potong~

potong~

aku sudah laaa.tak percaye.mai datang cek.wakaka. ;P

arque said...

babymiLosh:

haha yeah!

kau pun gud lak.

FUCK itu memang seronokkk.ah! ;P

babymiLosh said...

FUCK! ;p

arque said...

babymiLosh:

ahh!haha ;P

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"