Nov 1, 2009

F.U.C.K itu rahsia kemenangan.


amaran: entri ini agak luar biasa.lain dari yg lain.sebab aku bosan.
dan kebosanan sesungguhnya akan mencipta kelainan!

inilah akibatnye kalau tak F.U.C.K time study.

first,sorry for the previous entry yg bunyi agak palat.yelah aku tgh memalat kot mase tu.plus mood swing.sorry guys kepada yg sempat bace.

2nd,as a normal student,bulan 11 ni full dengan exams.so semua macam terpaksa study,terpaksa balik kampung amik stok makanan restu mak bapak,dan tak lepas pandang ade yang giat menjalankan kegiatan beli paper dari hackers2 berkuasa tinggi.hahaha.ala macam laa tak biasa.

aku bukan nak promote which paper yg sedang hangat dijual di pasaran masa ini.kalau nak kes last2 sem berbuah 48 kali cubalah kau buat.

aku ade tips penting yg selalu kau orang lupa untuk amalkan di saat2 genting ini.

1. time study,jangan lah study dengan makan jajan,sambil berbual,sambil menonton porno anime di lappy,mahupun sambil berbalas komen di belog.lain lah kalau otak anda boleh menyerap ilmu macam span serap air.anda mestilah study dengan FUCK.posisi mase FUCK adalah bebas terpulang kepada posisi kegemaran masing2.ade yg meletakkan jari tengah telunjuk di kawasan dahi sebelah hujung kening untuk memaksa diri untuk FUCK.ade yg melilit kondom kain di kepala buat sebagai simbol mereka tengah FUCK alaa macam orang jepun selalu buat tu.itu terpulang.

2. go through this last year punye paper.FUCK mase go through each question.kalau rase tak boleh nak FUCK time study sorang2.rase mengantuk atau cepat penat buat kerja sebelah pihak ini.ajak lah bf,gf atau dua2 pun boleh untuk ulangkaji dan FUCK bersama.lagipun kalau buat dgn ramai org kerja ini lebih nikmat dan cepat selesai.mengkilat otak aka brainstorming lah katakan.plus saling menukar pasangan idea itu perlu!satu kau orang mesti ingat. bile dah ajak gf bf tu jangan laa pulak sibuk nak bergurau senda,cuit mencuit,tarik2 buah bulu dada dan sebagainya.kita datang nak study.so buat macam nak studylah.

3.study group.ini amat penting time study last2 minute.tak sempat kot e rasenye kalau nak study semua disebabkan mase yg ade sebelum ini diguna pakai untuk beramal ibadat mengupdate belog berterusan secara berlumba2.banyak topic nak dicover dalam mase yg singkat.lagipun setelah FUCK bersama bf dan gf anda mungkin akan rasa masih tak puas hati.ajak membe2 untuk study group dan FUCK bersama.so takdelah kau orang membuang mase sgt bile dah FUCK kan.semua tumpu pada satu perkara.


p/s: FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan.
semoga berjaya.cau~


pesanan penaja;
"terpulang lah nak pakai otak biru
ke otak kuning ke otak merah ke
masa baca"

...dan itu aku.

67 comments:

fazly malas log in said...

yeah let's FUCK!!!! kui3 hahaha ok je entry ni. bestbest. nak bace yg let's go home wei stupid x reti bace eng tuh. mane wei? haha

Amal said...

hahaha
giler kentang mcD la ko!
hahahaa

tp aku setuju!
jum FUCK bersame!

apan lee said...

fazly:

haha.baru suruh kau baca terus kau bace.sayang kau lebih lah faz.entri yg kau nak bace tu aku delete laa. -_-
tapi aku ade simpan dalam draft.next time aku kasi kau eh. ;P

apan lee said...

miSs siv:

FUCK bersame?wow!my pleasure.wakaka.;P

Amal said...

hahaha
Fokus Untuk Capai Kejayaan!

ehh ko duk mane?
jaoh sgt ke?

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

aku ingatkan ko bagi tips macm mana nak tiru dalam exam

semangat dah aku bace wei....

Unknown said...

nak naikkan trafik ker huh?!

EJAY said...

adakah entry ini satu strategy Search Engine Optimization (SEO) by using the most favorite keyword in search engine (yg lucah la biasanya) to increase ur blog traffic? hahaa.

btw, good luck on ur exam bro! all the best...

apan lee said...

miSs siv:

yeah!fokus!

aku duduk mane??depend laa.bile kau nak buat gathering tu.

apan lee said...

BuLaN iTu KaU:

haha ades.nanti aku ym bagi tips baik punye.2 tips singgit.mau? ;P

apan lee said...

Ries Lee:

haha.agak laa.berbaloi-baloi wo!

beskot said...

seb baek ak pki helmet ade cop SIRIM..
kalo x..
da terbabas msk semak!!
agagaga..
gut lux weh.
sila la ko Fokus Untuk Capai Kejayaan..

apan lee said...

Ejay:

hahaha.lebih kurang laa.

tanx bro!

PuanPepel said...

nak join FUCK...
erk..tapi da grad...haha,..


xpelah...
FUCK masa keje lak...

apan lee said...

Aku Beskot™ :

bukan selalu kot boleh terbabas masuk semak.kau taknak try?hahaha.
kau pun gud lak.

apan lee said...

mier@merr :

ades.okayh2.FUCK mase kerja pun boleh.
aku tak sabar nak kerja nak FUCK time kerja pulakk.agagaga. ;P

dOuble[A] said...

hahahaa gler kreatif ko..
FUCK = Fokus Utk Capai Kejyaan..
best2!
pasni nk ajak kwn2 aq FUCK rmai2 la..

apan lee said...

W[A]NZAI:

adoii.FUCK itu datang dari membe blogger jugak.andy chester.kredit pade die.

yeah!ramai2 FUCK!so yeah!

Andy said...

:) great entry. u really used the terms of FUCK. thumbs up!

:andy chester:

kimisai said...

18 pl sg sx..hahaha

lucah..!!!

myQza said...

tips berguna untuk mereka yg sedang dan akan exam. walau perkataan agak tidak sesuai gitu. ekekekeke

Yuki Yusuf said...

tak aci betul..

punye la bazir hujung jari buat tekan mouse klik kau punye entry balik kg..tgk2 da tadak..

semua luck yg best2 kite tiup biar sampai kat kau..

nanti kite siap buat semayang ajat utk kau..

**selesema ni mmg membunuh brain**

apan lee said...

Andy:

tengok lah sape yg ajar.. ;P

apan lee said...

kimisai:

manade ade lucah laa.lalala~

apan lee said...

si tedi:

amalkan lah tips ni tedi kalau tahu bergun. ;P

apan lee said...

Koyuki:

aci kat india laaa.haha.

entri tu aku delete.dasat wo!

semayang hajat?teruk sgt kaa penyakit aku.wakaka.tenkiu2.kalau kau betul2 buat laa.haha.wink! ;P

*hdidung berlari memang menyakitkan hati*

chris federick said...

FUCK FUCK FUCK! Keep ur head in the game. All d best 2 ur exams.

dianna said...

haha tips bagus :) good luck everyone.

apan lee said...

chris_lim:

yeah!FUCK FUCK!keep ur head where you want to keep it. ;P
same goes to you.gud lak chris.

apan lee said...

dianna:

jangan lupa praktik.good luck to you too. ;P

Anonymous said...

hohoh..ak igt mende tadi..
biru otak ak sekejap..hahhaha..

bgos tips2 ko tuh..

Anisa said...

siyesly
aku suke la
FUCK
tu
hahahaha

Andy said...

ajak la dorang welcome to my blog :p hehe

acap rahman said...

sh*t!
FUCK yuu!!
muahahaha.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

jap2~
aku nak FUCK sapa ni?
oh..kenapa banyak sangat dalam senarai?

hahaha~

aku kena suruh student aku FUCK laju2 ni~hahaha~

chokio_nia said...

haha..bace je da tau FUCK tu ape..errr..bole FUCK ke stadi ngan gf/bf?? fokus muke dorg bole la kot..heh

iamredranger said...

aku bru lepas fuck td,
rest jap...
pasni nk smbung fuck blik.
xpuas lg ni.
hahahah!

apan lee said...

told la hejauw:

sekejap je biru.biru lame pun boleh.haha. ;P

apan lee said...

siyesly FUCK?sape tak suka kann.agagaga. ;P

apan lee said...

Andy:

nanti aku ajak bro.upah?haha ;P

apan lee said...

acap:

damnn,FUCK you too.hahaha.

apan lee said...

ZARA:

owh crap.banyak sgt kaa??nak aku tolong pick?? ;P
hahaha.adoii.

apan lee said...

chokio_nia:

mesti boleh punye.sape tak suka FUCK bersama gf bf kann.

apan lee said...

Adjla Hafizin:

hahaha.masih banyak tenaga ye nak FUCK lagi.berusaha!

adeii. -_-

acap rahman said...

FUCK OFF la!
hahaha

farah said...

Fokus Untuk Capai Kejayaan.

great idea!

mana ko jumpa benda nie?

ekkeke.

Anonymous said...

word bru ko bljr dari mana neh??

hahaha! sengal..

gud luck exam wahai kmbarku! lagi satu solat istikharah, nnt ko lg sng nk jwb..blieve me!

p/s : yaaaa..aku ngaku aku laki..
hahahah

apan lee said...

acap:

adeii.aku terkena panggilan hangit laa ni. xP

apan lee said...

farah:

mane aku jumpa?aku beli kat pasar malam.ehehehe.

andy chester.dia yg ajar aku.jemput lah dtg blog dia.

http://mybreakfastclub.wordpress.com/

apan lee said...

miss jane:

kann kann.aku dah agak dah kau laki.haha. ;P

aku akan ingat nasihat kau kembarku.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Eh jangan~

biar aku test satu2~


hahahha

eh..aku kena fokus~

fokus~

fokus~









err..nak potong ke tak? LOL!

Unknown said...

aku nak FUCK la next semester.

tapi tgh fikir posisi.

aEn said...

arque...nice entrt..neway...GOOD LUCK tau..t8care!!!

apan lee said...

ZARA:

eh eh.kau sorang2 test lambat.aku join test sekali laa baru cepat.wakaka.

yup2!fokus!!

potong! potong! adoiyaii.senak aku gelak zara. -_-"

apan lee said...

YobSumO:

ahh.FUCK bile2 mase pun boleh.jgn memilih sgt.hahaha.

posisi?google je bro!macam2 ado~

Kaloi said...

aper yg ko bwat nih hanifffff!!!!

apan lee said...

Kaloi:

aisehh atuk!aku baru warned haritu terus kau datang bace kann kann.

it's just for fun laa.takde maksud ape2 pun.ades.mati laa kantoi dgn kau. -_-"

haha.

sayu=pilu said...

cheese aku nak plaster mulut ko sebab suka melucah tapi las2 aku tersenyum dengan kelucahan ko...ahahahah bagus meningkat kan minda weh...

Pisey said...

fak.

kah3

apan lee said...

sayu=pilu:

ah hah!tu dia!haha. ;P

apan lee said...

pisey:

oit2 salah.FUCK.Fokus Untuk Capai Kejayaan.baru betul.ehehehehe.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

muahahaha~


potong?


potong?


eh, ko dah potong ke?
(bisik2)



hahahaha~

.millalara. said...

sila FUCK okeh... yeahhhh!!!!!!!

dey,, gudlak exam.. FUCK.. FUCK.. *haaaa.. gila seronok* hahahaha~

apan lee said...

ZARA:

hahaha.

potong~

potong~

aku sudah laaa.tak percaye.mai datang cek.wakaka. ;P

apan lee said...

babymiLosh:

haha yeah!

kau pun gud lak.

FUCK itu memang seronokkk.ah! ;P

.millalara. said...

FUCK! ;p

apan lee said...

babymiLosh:

ahh!haha ;P

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"