Jan 11, 2010

blink 182-i miss u


aku dah terkena nasi kangkang buatan orang.aku tak boleh buat pape.dan aku terbang~hehe.

p/s:aku dah beli byk plaster.so dont worry.im not going to be hurt.as long as you are happy then it's enough for me.

p/s:rumate aku orang sabah.dia marah2 stacy tak menang.aku tak boleh buat apa2 bah.

p/s:thanks pada atok sebab byk tolong aku kt sini.die selalu pesan kt aku "arque,kau berani buat,berani tanggung".aku ponteng kelas je kot nua.huh.


"could you please stop talking about the past,
coz it sooo 2006 and i'm done with it"

...dan itu aku.


73 comments:

shax said...

blink182.

demm.
KENAPA KAU MINAT APA YANG AKU MINAT?
HAA KAN DAH CAPSLOCK TANDA TAK PUAS HATI.

F U N F A B U L O S I T Y said...

ooo...da update pun blog ea..best2..tapi watper byk2 plaster toh? ;D

+akufobia+ said...

tampal setampaltampalnya.kehkeh.

tediously said...

kenapa bah kenapa bah. bosan aku kui3 stacy bajet miley cyrus kan? HAHAHA

Koyuki said...

rindu gua ke?
bawak2 la bertenang, mengucap tu jangan lupa
lu ni..

:P

a.t.O.k.c.o.0.L said...

tu la.len kali mkn duk atas krusi.wat pe cangkung2.

aku baru bajet nk glamer td bile kau sebut atok.lupe plak bnyk agi atok kat dunia nih selain aku.lalu aku pon operate muke sbb malu yg melampau.huhu

nursarah said...

banyaknyer plaster!

whisperingmoment said...

hahaha kali ini anna betol2 tak paham!!!tak paham!!!!hahahaha

saypOOL rafhtello said...

apa yg terjadi..

inDah iNdrIana said...

nk satu plaster tuh..
nK plaster hati

Just_najmiE said...

nasi kangkang sangat bahaya.. cukup ka beli plaster ja?.. huhu..

::[si putihpurple]:: said...

adekah kau sdg merindui sumone??

ohh..silalah rindukan aku..haha:D

Pinkribena... said...

aku nk bunkface mng!!

rAy jR...@...Aliff said...

hahaha...stop talkin about d past??..why not 2007 & 2008??y must 2006??.wakakaka..

nyway, ko kne beli solutape bru xtluka hati tu..xpun gam gajah..hahah..


*p/s : u knw wat i wanna say..hahha

k.A said...

nanti dah teruk dtg jumpa aku. foc.hahaha.

*i miss u too

erk,nak termuntah jap.

arque said...

shax:

uikss.hahahaha.blink 182 best kot.

ye laa.ye laa.aku minat siti laa pulak pasni.heh.

wakakaka. xp

panggiL guA siv. said...

adik!
hahaha.
ko kenape?
aku nak ym ko lah.
;p

arque said...

F U N F A B U L O S I T Y :

oitt.kau yg suruh update enn.aku update lah.hehe.

plaster??mana mana?kakaka. xp

.:puRpLE butTerFLy:. said...

erkk!!
nc kangkang??
huh~
sungguh bahaya..
u r in danger dude!
kakaka..

izandaughtersalleh said...

ko baru putus cinta ke?

sI tEDI said...

miss yu too..

ekekekkeke..

maseh kat otak gak.. sbb hari ini masih berfungsi

sharamli said...

nasi kangkang tu sedap ke?

F U N F A B U L O S I T Y said...

nice try...update arr plasterplaster lagi nanti!still sempoi!like it!keep it up doooo...aku akan sentiasa puji blog ko yoooo...mmg sempoi gila @#@$!hahaha..keep it up wahai adik ku.huhuhu

arque said...

+akufobia+:

tampal mulut kau boleh.

wakakaka. xP

arque said...

tediously:

oitt.kau buang tabiat ke apa.kakaka.

aku tengok bunkface je smlm.yg lain aku blah.wakakaka.

arque said...

Koyuki:

oitt yuki.hahaha.ye r.aku nak rindu sape lagi.rindu ko laa.kah3. ;p

arque said...

a.t.O.k.c.o.0.L:

uiks.hahaha.makan cangkung best pe.

wakakaka.atok tak boleh blah.kau operate muka jadi muka sape?

ehemm2.kah3. ;p

arque said...

a.t.O.k.c.o.0.L:

uiks.hahaha.makan cangkung best pe.

wakakaka.atok tak boleh blah.kau operate muka jadi muka sape?

ehemm2.kah3. ;p

arque said...

nursarah:

2 singgit! xp

arque said...

whisperingmoment:

camni.beli gelang,beli glove,beli baju.dpt percuma plaster.the end.pahamm?

kakaka. ;p

nick kaka best kot.hak3.

arque said...

saypOOL rafhtello:

aku beli byk brg.dpt plaster free!

hahaha.

arque said...

inDah iNdrIana:

2 singgit!!

haha. ;p

ninim said...

selalu ja aku hepi

bagus jugak kerja

jual plaster leh jadik kaya

sekarang ramai kaki pukul

dan ramai mulut capul

mesti kaya jual plaster
hahahha

chokio_nia said...

da kene ke??br hengat nak buat same ko..haish..ilang da sorg mangse..arghhh..kene cr mangse br ne..hahahaha

arque said...

Just_najmiE:

uiks.hahaha.entah.tatau.habis nak beli pe? T_T

arque said...

::[si putihpurple]::

oitt.hahaha.ye ye.

aku merinduimu.caitt.kah3. xp

arque said...

Pinkribena... :

aku punn!!isk!hahaha. ;p

arque said...

rAy jR...@...Aliff:

2006??ade r.kah3.

huishh.aku beli tali ropia ikat sudahh.wakaka.

p/s:i knw nothing.hahaha. xp

arque said...

k.A:

uikss.tak boleh tak boleh.
kau tak habis lagi.tak dapat degree lagi.bahaya wo!

wakaka.

i miss u too?erk.kakaka.

arque said...

panggiL guA siv.:

ye kakak!cis.orang tua mulut bising.haha.

takde pape laa.okayy2.kau BUZZ aku.aku off9 terus.kakaka. ;p

arque said...

.:puRpLE butTerFLy:.

bahaya kaa?rilek2 sudah.hehe.

tolong aku!!kah2. xp

arque said...

izandaughtersalleh:

uikss.takde r.ni tali sidai kain kat rumah aku putus lak ni.wakaka. xp

arque said...

sI tEDI:

miss u too.hehe.

okayy.thanks otak.ok dah. ;p

arque said...

sharamli:

ada banyak rasa.susah nak explain.kau kena rasa baru pahamm.

wakakaka.jgn amik order nasi kangkang lak pasni.aku sekeh pale gak kang.haha.

arque said...

F U N F A B U L O S I T Y:

uikss.haha.belog aku biase2 je laa.adeh. T_T

thanks dude.hehe.nanti aku nak dtg serang belog kau pulak.kakaka. ;p

arque said...

ninim:

oitt.hahaha.jual plaster nak makan pun tak lepas.bini dengan anak2 nak makan ape?pasir??

wakakaka. xp

arque said...

chokio_nia:

woitt.ciss.hahaha.

aku dah terkena.kau cari orang lain r.kakaka.sengal tol. xp

mukasurat17 said...

nnt aku luka, aku mintak ko satu ea. hahhaa

F U N F A B U L O S I T Y said...

arque
ada hati nak serang blog aku...kalao berani meh arhh.. ;D

arque said...

mukasurat17:

uikss.aku tak bagi free2.2 singgit!

kah3. xp

arque said...

F U N F A B U L O S I T Y:

oitt.berani kot.jap aku dtg.kakaka.

tunggu dowh. ;p

W[A]NZAI said...

oittt..ko..muncul balik x hoi aq pun.hahaa bajet penting..XP

sweet.ants said...

hahha yg penting YUNA menang bah!!

arque said...

W[A]NZAI:

adeh.aku ade komen post latest ko enn.hoi laa tu.ka3. T_T

arque said...

sweet.ants:

wakakaka.aku tengah belajar ckp sabah sama rumate aku ba.

hahaha ba. xp

F U N F A B U L O S I T Y said...

nampaknya sernagan hendap dah berlaku kat blog aku..jage2..aku revenge balik..hahaha ;D

imHepPie said...

plaster??x sakit la sgr....aku beli bandage...hebat x??

told la hejauw said...

bnyk giler plaster...tue jew ak nk komen hhaha

arque said...

F U N F A B U L O S I T Y:

wakakaka.nantikan serangan hendap episod 2 lak.nanti aku dtg tanam periuk api lak.kah3. xp

arque said...

imHepPie:

woooo!hebat wooO! woooO!!!

wakakaka. xp

arque said...

told la hejauw:

hahaha.oitt tuala hijau.lama tak nampakk.ciss.

kakaka. ;p

arque said...

told la hejauw:

hahaha.oitt tuala hijau.lama tak nampakk.ciss.

kakaka. ;p

Solehah said...

hehe..ingatkan bercinta nak rindu2 ni..

AzuanBudakMemandai said...

kena nasi kangkang...wakakaka

F U N F A B U L O S I T Y said...

ceh..periuk api je ke?aku dah siap target ngan nuklear ag blog ni..tungguu..weh.dah mandi wajib lom?ekekeke ;D

arque said...

Solehah:

uikss.ade r.mana boleh gtau.kah3. ;p

arque said...

AzuanBudakMemandai:

oitt.ciss.aku kangkang nasi kau kan baru tau.huh.

hahaha.

lieya orange M.I. said...

...bnyknyer pluster...eh jap, pe kene mengena ngan nasi kangkang??...@$%#&^*...

acap said...

kenapa kau makan nasik kankang yang aku buat aritu?
kenapaaa??

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Kenapa Bah Kau Berubahkenapa Bah

Hellokenapa Kau Tak Jawab Telefon
Dah Berlepuh Jari Menekan Nombor Sama
Lepas Berkali Kali ku Cuba

ku Sangka Kau Betulbetul Jatuh Cinta
Bodoh Sungguh Untuk Terus Percaya
Habis Madu Sepah DiBuang Sahaja


Cinta ku Bukannya Jenis Pakai Buang
Biar Lah Lebih Dari Sehari
Apakah Kau Sangka ku Cinta Segera
Sakitnya Hati Dipermain

Cinta ku Bukannya Jenis Pakai Buang
Tidak Mungkin Hanya Sementara
Apakah Kau Sangka ku Cinta Segera
Bayangkan La Apa ku Rasa

Kenapa Bah Kau Berubahkenapa Bah 2x

Baru Saja Kenal
Kau Muncul Semula
Mengatakan Kau Sudah Berubah
Pujuk Rayu Sampaikan Runtuh Ke Lutut
Hampir Hampir ku Mengalah
Untuk Memberi Kita Peluang Kedua
Tapi Kini ku Lebih Arif
Untuk Percaya Janji

Kenapa Bah Kau Berubahkenapa Bah

Janganjanganjangan Permainkan

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

salam ziarah kat blog ko ni....

isssshhh ramai yang demam stacy tak menang.....

ade yang terkangkang tepuk dahi stacy kalah....

nak buat camne bukan rezeki dia....

tapi ape kena mengena ngan nasi kangkang.....

room mate ko banyak orang sabah bah....

Moon Death Spell said...

miss me tak??
i miss u
wah.........

Abcdeftyyhahh. said...

aku suka ayat last ko tu. leh wat status fb aku nieh. hhaa.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"