Jun 14, 2010

aku xutp yg study kt uitm n aku dpt 4 flat.lol.

heh.malas sudah aku berdalih2 ni.kejap2 reka cerita macam ini then macam itu..pusing2 aku jugak yang tension.sebab banyak sangat orang busybody sampai macam omg semua hal aku kau nak tau kau ingat kau siapa?

dulu aku study kat sini.gune result trial.nak amik chemical tp dpt electrical.di atas pemikiran "minat boleh dipupuk.." n "omg utp kot sah2 byk duit nanti.."


welcome? erk.bye bye!

tapi aku tak minat dan banyak main.so aku keluar.
puas hati aku daa cakap aku keluar utp??yg kau lembap sangat apesal?


lepas tu aku masuk ini..
amik diploma in science.

sebab ape xsambung buat degree in engineering kt uitm macam si A n B buat??cepat skit grad.cepatkeje.

sebab aku tak minat.aku yg kene study lama2 bukan kau.

kau gila.

ya, aku gila.aku macam boleh jadi lagi gila kalau daa kerja as
engineer nanti baru nak tergedik2 menyesal sebab hari2 buat kerja aku tak minat.
yg kau banyak tanye apesal bodo?

dah satu semester da dekat uitm.jumpa member2 yg senasib.ade yg A level xlepas.ade yg buat medic di moscow tak lepas.haha.ade yg daa 18 kali tukar u sume tak lepas.haram jadah daa kau memang pemalas tahap cipet memang r xlepas.di sini "pakcik2" sume berkumpul.macam sial bila diorang panggil aku uncle sam.kimak tak?tak boleh blah.1 year older je kot.

owh ni musim sibuk2 pasal result.kalau ye pun result kau bagus sangat tak payah laa nak sibuk2 pasal result aku or sape2.sampai macam omg kalau result kau lagi bagus dari aku kau boleh masuk syurga kee??rimas kot.aku tau kau terrer bajet bagus semua boleh buat.aku tak pandai macam kauorang.aku study pun malas.homework pun tak siap.aku daa macam malas nak layan this type of people yg suka jaga tepi kain orang.kain kau da berlubang2 kau tak perasan pulak enn.ni result aku.aku tayang kat satu dunia.puas hati??

puas hati???lol

p/s:for those yg nak apply for utp using their spm trial result.there's something u should now b4 u are in.believe me if u dont wanna regret it later.haha.emo kejap teringt kisah2 lama.ignore me.

p/s:o yeah!kept my words alredi.posted sudaa.hehe.without u i am nobody. ;p


aku 4 flat.
sile makan hati sekarang.
dan itu aku


40 comments:

mier@merr said...

congratz bro..

aNiSa hANg tUaH said...

hohoho
utp?
wow..aku penh mintak tapi tak dpt..
tak layak tp smpi skrg tetap idam walau dh amik degree :(

aNiSa hANg tUaH said...

hohoho
utp?
wow..aku penh mintak tapi tak dpt..
tak layak tp smpi skrg tetap idam walau dh amik degree :(

k.A said...

omg.4flat! congratz. takpe.kita sume ada jalan hidup masing. mungkin skrg adalah yang terbaik utk kau. harap itu berlaku utk aku juga. all the best beb.moga lepas2 ni terus 4flat gak.

arque said...

mier:

tq.. ;)

arque said...

anisa hang tuah:

eh.nak sambung master apply r utp.ade lagi peluang.hehe.

arque said...

k.A:

haha.ciss.$ flat je kot.haha.

tq weyh.kau pun gud lak gak dowh.study leklok.

Messy Bee said...

wah wah 4flat.
terus macam dah admire kat u taw!
hahaha :DD
giler ahh.
minat you! nak sign!
:))

arque said...

ciss.perli ke ape ni miss B.sekeh kang.haha.

OoizzioO said...

woit! 4 flat tu... maintain kasi mantap...
muka mcm playboy tp 4 flat....
ho hanip

arque said...

haha.ang lagi mantap kot.ciss.

uikss..playboy..apekah?lol

Aku Beskot™ said...

wow!!..
terbaek..
utp ngan uitm mn lg tough??
ko bwk toyol eh??aha..
tahniah..

arque said...

haha.mesti laa aku lagi tough.lol

takde ah.utp tough gak.lagi susah wo!

tq dowh.

a.t.O.k.c.o.0.L said...

wah encik hanif a.k.a apan.
gile tapir aa result kau.
saspek la kt lu brader.
siap bunyi spring wa tabik nih.toin toin.


blaja kt mne pon sme je.yg pnting blaja.pedehal.

Siti Fatimah Nabihah said...

wow.. 4 flat? tahniah erk. *emo* hehehe =) chill out bro.

Anonymous said...

salam arque
kate x org komen,
sket punya berlambak...
kih3...
sebagai kawan baru,
sy merasakan anda bijak
kenapa sy ckp macm 2?
org len kena struggle gle babun,
bru ley dpt result cam kamoo,,
nif siap leh main2 ag,
still dapat gempak..
i want u 2 know something,
x kesah ap u blaja o camne u study,
yg penting nawaitu u k ^^
keep on doing great thing...
ignore those smart but shallow minded..
Yg kat atas tu nak tarik kepandaian dorg ble2 mase je..
keep on laughing k..
gerak dl...
beep..beep..beep
alamak, kuasa da abes!
tido dulu...^^
p/s:u know who i am~

arque said...

atok:

macam sial kau perli.haha.

padehal??lol.

arque said...

siti fatimah nabihah:

haha.rezeki2.tq.

arque said...

bella:

weyh.aku suruh komen bukan buat karangan.cait.
haha.manade main2.tau2 je.ciss.
orite!! tq okay.

rAy jR...@...Aliff said...

kakakaka..klakar dowh gwa baca...larikkk...!!!...wakkakakkaa..

p/s : anyway..congratez...all d best...

arque said...

hahaha.ape yg kelakar.ciss.

tq anyway. ;p

Joey said...

hi there

kalau aku, aku terus jer la blajar walaupun tak minat

tak banyak fulus nak tukar unibersiti neh

p/s sib baik aku tak pernah gagal walau tak minat course...so pandai ker aku?? ...NOT!! hahaha

chatiey said...

hahaha..ni knp baran2 nie?? 4flat tuu..
congrats!:D

arque said...

Joey:

hi.as 4 me,passion is everything.i might not fail n i might not succeed too.but through the way, i noticed there's an empty space in heart.macam ade yg tak kena.macam kau buat bende tu tapi nak tanak je buat.this is what i felt laa.

agak r.byk jugak makan duit.adeh.

p/s:haha.point kau sebenarnya kau nak ckp kau tak minat bende kau study sekarang enn.btw minat boleh dipupuk.jgn berhenti tgh jalan sudah laa.wish u all the best. :)

arque said...

chatiey:

adoii.lupe pulak kau bace belog aku.aishh.kantoi sudah.how's ur result?

tq chatiey. :)

Fakhrur Razi said...

wah2 budak pandai2
byk men pown dpt 4 flat
alhamdulillah =)

arque said...

haha.ciss.rezeki dowh.tg btw.

Joey said...

hahaha

aku dah keja la :P

tak minat pun asal dapat segulung sijil kertas dah ler..


kegunaan sijil kertas itu : untuk mendapat kerja yang comfy walaupun bermain game komputer saban hari..opss matila


p/s kepuasan hanya di capai jika kita banyak duit. (no offense :))

Jantan Keparat said...

wah..
tahniah!!!
ak pun dulu mase part one..
degree okeyh..
dapat 4 flat..
lame2 turun!
so,,
ak arap..
ko maintain okeyh!
chaiyok2!

Anwar Samad said...

power la ko anep.. mcm power atromen.. tahniah la..

rAy jR...@...Aliff said...

mak aiii..bdak power tuu...kakakaka...

erkkk...dimanakah sijil2 utk aku?..mngapa aku dpt 4flat xdpt sjil?...aku merindui sijil2 itu...hak3...

nyway, drive carefully..o yeahhh....

aznin said...

anep. minat bole dipupuk?
kate2 ko really works for me.
deswai aku still IT student kat UTP.

shazleenhairuddins said...

uncle sam
tahniah
hahahaha

gile hebat
hehehe

sile la kembang lg dan lg yeeee
+________________+

yoro okino said...

gempak~~

MuHaiMan said...

siot nye ancle sam
ko tipu aku aritu...
congrat

aku_cirrus said...

uncle sam sound good la arque..hehe..shumel2 je nick tu kene dgn org nyer..ngehhhhhh....

aku dh lame biarkn laman sesawang aku bersawang..ni baru wat clean up sawang..bace blog arque..pehhh syiokkkkk...

neway ConGrats babe!!
hidup uncle SAM!!!!

aku_cirrus said...

uncle sam sound good la arque..hehe..shumel2 je nick tu kene dgn org nyer..ngehhhhhh....

aku dh lame biarkn laman sesawang aku bersawang..ni baru wat clean up sawang..bace blog arque..pehhh syiokkkkk...

neway ConGrats babe!!
hidup uncle SAM!!!!

Kak Tie said...

Salam dek..

Ooo.. Dip Sc? Akak dulu ambik course tu laa.. kat ITM Shah Alam (lebih 20 tahun lepas.. macam kuno je, hihi)

Tengok subjek dah tukar nama.. mungkin lebih susah kot..

Tahniah.. Akak dulu part1 dapat 3.3 je.. Terus maintain dek !! Semoga terus berjaya!!

LORD ZARA 札拉 said...

cousin aku grad dari UTP~
dia foundation sana gak dulu~

=)

abah aku tak bagi aku apply UTP, ntah napa~
aku masuk matrik, masuk UTM, dah kerja dah skang~

omegeto dapat 4 flat!
terbaik ah~

Amal said...

haha. aku suka kau guna omg tu. nampak true. hahaha

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"