Apr 1, 2010

not another teen talking


The air that blows tonight was damned cool and I can feel the tenderness of every touch. Xleh tdo la plak mlm ni...adeh..

Dengan ini, aku Arque@apan lee..secara rasminya telah belajar photoshop dengan mahirnya.miahahaha...erk, ok..hahaha..

Tadi pagi aku diusha akak yang tengah berjoging ditepi jalan. Dengan confident akak itu berbunyi.."peeewitttt...adik ni hensem ar"..erk, apakah..?..miahahaha..

Mintak maaf la kak, saya sudah berpunya. Kalau akak nak saya, kena jerit kuat2, "Saya Sayang apan lee"...ka3..

I think I need to get some sleep now..Or else, I will be so much damned in the morning..kakakaka



Arque@apan lee
...dan itu aku

33 comments:

Anonymous said...

saya sayang apan lee...

nak tak jadi teman saya?..ha3

rAy jR...@...Aliff said...

oitt...cisss..perghhh...ang terbaek r..akak yg ngh bjging pown usha ang...power d0wh...kakakakaka..



erkkk...saya syg apan lee??..uitsss....ang nk aku jerit gak ka?...dlm mpi la weyy...wkakkaka..

siv said...

eh!
you're getting better.
hahahaa

happy for you!
:)

Unknown said...

ni cerita rekaan@rekaan?cepat pilih.haha.

Eyqa Zaque said...

mantaplah kakak tu cakap begitu. haha.

Anonymous said...

eh sjak bile kau ade ni kembar??
sehat?
hahahhhahahah

acap rahman said...

jgn2 kau yg ngorat akak tu tapi dia tak layan.
pastu kau buat fitnah pasal dia dekat belog.
hahaha

ashraf said...

heh "saya tak kenal apan lee" ..:)

kau mesti power..AKAK suke kat kau :p

apan lee said...

anon:

ahaaa
takleh2.
ade org larik nanti.
kakaka. >_<

apan lee said...

uikss.wakakaka.aku pun tatau akak 2 usha sape.ehemmm.


hahaha.takpe2 tayah jerit.hujan lak nanti.hehe. ;P

apan lee said...

siv:

haha.im trying very hard here.

thanks to you.

apan lee said...

akufobia:

uikss.hahaha.ini cerita betul r.

lalala..

apan lee said...

billet-doux:

wakakaka.aku pun rasa akak tu mantap.

;P

apan lee said...

jane:

oitt jane.kembar tersygg.hehe.

aku sihat je dowh.

ang pe cite?sehat?

apan lee said...

acap:

uiksss.hahahaha.tatau2.

aku tak buat fitnah wei.lol.

apan lee said...

asna ashraff:

aku pun tak kenal..hak3


suka AKAK jugakk!oyeah!

wakakaka

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss....kakakaka...

usha ang la..sapa g..kakakaka

RAWNA said...

bro.rindu! free jom ym. bila lah nak free pon tatau. ~sigh

Wani Nizam said...

konon la bangga ada orang cakap mcm tu?aku still xtaw sapa nama kau.aku da lama x online ym. =.=

kawan2 aku semua da x de.dorang dapat SBP,MRSM..smua straight A's.aku je kantoi.tinggal la aku sorang2.. =((

apan lee said...

aliph:

ang merapu.hahahaha

apan lee said...

ka:

~hak3.ok.free2 aku ym.hak3

apan lee said...

wani:

huhuhu.sedey wey.aku ade enn.jgn sedey2.senyuman bibrmu itu pntg.hak3

Anonymous said...

arque ngan apan lee?? org laen2 kew?? hahha

rAy jR...@...Aliff said...

bosan weyyy...bosann....ang xda plan kaaa??..huhuhhu

Wani Nizam said...

owh yes.ayat mu mmg xleh bla la weh!haha.malas da nak pikir.yang penting aku da cover balik + tebus la kot dgn x dapat 8A tu.my result for first test di form 4 ni sangat la membanggakan.so dapat la balik, tenet, phone, tv.

gila org tu da ada yang punya.gua rasa mcm baru la nak usha. XDD

kau la kawan tenet aku paling sporting kot?haha.(panjang gila ni.mcm karangn da.hoho.) *sigh

apan lee said...

told la hejauw:

arque ngan apan lee??
ahaa..
entahh.tatau2. ;P

apan lee said...

aliff:

hahahaha.
ade2.lepas final laa tapi.
coming soo0n~~
hehe

apan lee said...

wani:

hhehe.okekk.ang p belajar elok2.spm ade lagi enn.

haha.oit,aku single! ;P

oyeah!ang pun sporting gak.tgh bz nak final ni.later aku dtg blog ang k.

terbaik ah karangan!aku bg A+++.

;D

Just_najmiE said...

woah, gilek ah akak tu.. hahaha..

apan lee said...

hahaha.gila bayang.ka3.

Wani Nizam said...

haha..aku sentiasa doakan kau la weh.terbaik wok!! may Allah bless. =)

(xyh rply)

rAy jR...@...Aliff said...

erkkk..ang abis final aku dh blah dh wey..ang cari aku xjumpa da...uhukz...

broadband wey...broadband...kekekeke

Wani Nizam said...

wth?haha.aku nak bg taw ni.aku rasa aku da khatam la kot smua post kau.bosan weh.dr pkol 12 kot aku buzz blog kau.sampai ni. 2.00 tepat. jam aku la.haha.

out! daa~

(xyh rply) stdy stdy stdy! XD

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"