Nov 7, 2010

telur dadar mayonis lady's choice (iklan by kak sheila rusly)

paper pagi tadi quite tough jugak lah.the invigilator pun quite tough jugak lahh bila asyik on off on off aircond macam jiran sebelah rumah die punye. okayy maybe sebab aku tak solat subuh pagi tadi so macam cacing kepanasan even suhu aircond tu pun telah mencapai takat beku.HAHA.anyway still irritating bila sekejap macam sejuk sangat sekejap lagi sejuk suam2 n sekejap lagi macam panas.macam xselesa plus macam mengganggu kosentrasi laa enn.urghh.kalau tak dapat A paper ni mati2 aku salahkan invigilator ni.lol.

then after paper terus ke kajang.kenduri kahwin kakak n abang hafeez.2 couple bersanding laa kiranya.sampai2 melahap tak ingat.sambil2 tu puji2 pengantin dengan makanan penuh dalam mulut.haha.eh ikhlas bukan xikhlas puji.ehem.otw balik,dua kanak2 riang bella n mira xhabis2 cakap pasal bunga telur,telur dan TELOR.


telor putih ade,telor sawa matang ade,telor bulat ade,
telor lonjong ade,telor ala2 lonjong punnn ade.


telo dada man is lady's choice
mak straight okayyy~
dan itu aku.

11 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

mcm lucah
hahaha

melle. said...

haha tahu takpe fakhrur, hahaha

mier@merr said...

hahha...telur aneka bentuk...

Koyuki said...

r u back for good?
:)

rAy jR...@...Aliff said...

erkk..oitttt..cissss..yg ang crita teloq2 apa pasai??..kakakaka...

gilaxkkkk...teloq itik xdak kaa?...itik chomel okekk...kakakakaa

apan lee said...

fakhrur razi:

lucah itu seronok.haha.

apan lee said...

melle:

alaa melle.bukan kau suka ke lucah2.
haha.peace.

apan lee said...

mier@mierr:

pilih yang mana berkenan.
macam2 bentuk ada. ;P

apan lee said...

koyuki:

haha.koyuki macam perli.
nope!never back for good!boleh?

apan lee said...

ray jr...@...aliff:

teloq itik kehabisan stok.kejap lagi baru nak order.haha.

NAZRUL AZAT JAMIL said...

awww....muahahaaa

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"