Apr 18, 2010

jalan2 lagi..aha aha aha ah..


slm petang.aha aha aha ah.makin hampir ke final makin kerap yaa update blog.aha aha aha ah.ini lah demam peperiksaan.aha aha aha ah.

btw, thanks to kau yg menjwb segala persoalan yg bermain di minda ini.kau tahu kau siapa.perbualan telefon selama sejam tu ternyata tak sia2.again, thanks dude.kau sgt baik hati kerana sanggup telefon aku balik sebab aku kehabisan kredit.huhu.kalau ang ade pape masalah nk share ke..i boleh je jadi pendengar.hehe.selamat pulang ya! ;P

tadi just jalan2.aha aha aha ah.nak tgk wayang tapi full laa pulokk.aha aha aha ah.alahai..aha aha aha ah.time aku nak tgk wayang semua nak tgk.aha aha aha ah.time aku nk tgk wayang semua nk tgk.aha aha aha ah.time semua tgk wayang time tu lah aku nk tgk.aha aha aha ah.alahai..aha aha aha ah.so pergi karok marok.aha aha aha ah.

pusing2 mall.aha aha aha ah.mall pusing2.aha aha aha ah.pusing2 town.aha aha aha ah.town pusing2.aha aha aha ah.makan2 ABC.aha aha aha ah.ABC makan2.aha aha aha ah.balik rumah.aha aha aha ah.

sekian update pada kali ini.aha aha aha ah.

aha aha aha ah
salah ka gelak macam ni?
ade aku kesah.
aha aha aha ah
dan itu aku.

3 comments:

feelinblue said...

hey.

aku ske ayat2 ko.

+akufobia+ said...

ayat yang mana 1?

rAy jR...@...Aliff said...

erkkk...aha...aha...aha...aha...apakah? kakakaka....udah2 la wey update bl0g ..ang p studi lgi baek..shu3..kakakka

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"