Jan 7, 2010

x-ray.my heart is yours.


pagi2 lagi daa ada msg masuk inbox.

"bangun2,jgn escape kelas lak"

uikss.tau2 je aku nak escape.sebab aku tak buat lagi medical check up,so aku pun skip laa class pagi tadi.pegi buat medical check up.

kaunter 5(pendaftaran) - sudah
kaunter 2(bayaran) - sudah
makmal b(patologi) - sudah
unit pergigian - sudah
unit xray - belum

di unit x-ray:

"arque,anisa, masuk sini"

"erk!ok!"

"u masuk sini,yg lagi sorg masuk sini"

"erkekek!!ok!"

"dah siap.arque boleh tunggu kat luar sekarang"

uiks.macam mana aku nak keluar.si minah tu tengah scan kat luar tu kot.aku pun bukak pintu.hulur tangan dulu.ala2 isyarat belok ke kanan aku kasi kat minah tu.bila keluar boleh nampak lah minah ni tengah betul2 kan buah dada baju.

tengah2 aku nak keluar, minah ni jerit.

"oit lajunya."

"ape yg laju??"

"u dah scan?"

"dah.i baru je sudah"

"u tak kena pakai baju ni?"

"tak.i bukak je baju.tak pakai ape"

"eh,habis tu nape i kena pakai baju ni?"

"erk!"

*bunyi cengkerik diiringi angin bayu bertiup sepoi2 bahasa*

demm.muka merah padam.dua2 dah macam pelik.dua2 buat pandang lain.aku pun keluar.

pastu,time pegi cafe, jumpa lagi minah ni.sembang2 jap.lepas sembang,amik result check up terus balik.

p/s:next check up.saringan HIV on wednesday.ahhaha.

85 comments:

sayu=pilu said...

hahahah ngek la ko nih....
nasib malu2 kan kalo tak malu sure da jd awek ko...wakakaaka

sya mansor said...

dia lupa ko lelaki kot.
tak pun dia lupa dia perempuan.
(dah tak tau alasan apa lagi patut diberi)

whisperingmoment said...

hahahaha anna xtau nak komen ape...rasa nak gelak je plak...hahahahaha~~

saypOOL rafhtello said...

ko usah lama ke kejap..

kilarakyatbiasa said...

hohohohoh...

shakinah said...

haah.
kenapa kena pakai baju?
tak aci la

Koyuki said...

owh kat situ rupanya hati lu
baru gua tau

Ries Lee said...

erk!

aNiSa hANg tUaH said...

anisa?

hehe


siyes gelak je

k.A said...

hahaha
lawak la minah ni

panggiL guA siv. said...

cis.
ko pun buat2 malu la kan?

rAy jR...@...Aliff said...

len kali mrokok byk2..bru hati ko sihat..wakakaka

sharamli said...

c0mel x?ha3..bleh plk tny cmtu

sharamli said...

c0mel x?ha3..bleh plk tny cmtu

arque said...

sayu=pilu

oitt.aku memang pemalu kot.ehem2.
kakaka.

arque said...

sya mansor:

oitt.haha.boleh pulak macam tu. xP

arque said...

whisperingmoment:

wakakaka.komen je pape pun cik anna.hehe.
nakal betul cilgu satu ni. ;P

arque said...

saypOOL rafhtello:

uikss.habis ko ingat time aku sembang aku pandang mane.
wakakaka. xP

arque said...

kilarakyatbiasa:

hok oloh.

arque said...

shakinah:

oit.haha.aku pun tatau asal dak pompuan je kena pakai baju.tak aci kot.
lalalala~ xP

arque said...

Koyuki:

oit yuki.ko dah tau kat situ.ko jgn curi pulakk.kalau besok pagi aku tengok hilang.sampai lubang hidung aku cari kau.kakaka.

arque said...

Ries Lee:

erkekekek!!

arque said...

aNiSa hANg tUaH:

oitt.kau kaa anisa tu?kau kaa yg ehemm2 tu?
wakakaka.lupa pulak nama kau anisa.
hai anisa~ >>_<<

arque said...

k.A:

kakaka.die newbie kot.baru jadi pompuan mungkin.erkk!hahaha.

arque said...

panggiL guA siv.:

ehemm2.aku pemalu kot.dengan kau je aku tak malu. ;P

arque said...

rAy jR...@...Aliff:

woitt.merokok membahayakan kesihatan.join rumate rokok.baru tak bahaya.wakakaka.

arque said...

sharamli :

erk!comel gak r.kakaka. T_T

BuLaN iTu aKu said...

nisa tu sape???
curang ye ngn bulan

arque said...

manade curang.nisa tu kucing saya.ka3. ;P

AzuanBudakMemandai said...

nape i kena pakai baju bie..nape3!!
haha

.millalara. said...

haihh~ kompem konpiden kamu tenung dalam2 kan.. erkk~

Half said...

kate nk close blog nih~~~~~~~~

lieya orange M.I. said...

...dah sebut tu, nampak la tu...hihiii

..arque, lama tak jenguk sini...=D
...hiv-amik darahkan??...omg...

sweet.ants said...

u...
ade HIV ke?? oh no...

whisperingmoment said...

oitt arque...bukan ape..bila girl tu tanya macam tu,kalau anna jadi laki pun anna le jadi BLURR~~ hehehe maybe girl tu lupa sesuatu kot hahahaha =)

arque said...

AzuanBudakMemandai:

wakaka.tayah pakai kan senang.bogel sume baru best.kah3.

arque said...

.millalara.:

erkk!tak sengaja tenung kot.kakaka. ;P

arque said...

Half:

dah bukak balik laa.huh.

arque said...

lieya orange M.I. :

kakaka.aku tak cakap ape2.kau org yg cakap.hihihi.

haah.sebakul darah dia amik.asal?lieya nak join kaa? =P

arque said...

sweet.ants:

uikss.belum buat check up lagi laa.isk. T_T

arque said...

whisperingmoment:

oitt.hahaha.apa yg dak pompuan tu lupa?tak paham.tak pahamm.arghhhh!
ahahahaha. xP

rAy jR...@...Aliff said...

erkkkk...rokok??..sila jangan...

hang mau jdi cam aku kaaa??..hahahaha..

p skolah wei..cisss..hahaha

LORD ZARA 札拉 said...

sayang!
ko dah buka blog semula ke?
napa tak habaq mai?
aku rindu sungguh pada ko~

whisperingmoment said...

oitt...asal time anna je kata tak paham..hahaha dah la..yg penting budak perempuan tu KELAKAR!!!!hahahaha geli perut den

arque said...

LORD ZARA 札拉 :

uiks.hahaha.aku dah bukak belog.hooray!
ok.dah habaq.ka3. xP

arque said...

whisperingmoment:

oitt.hahaha.saje nk kaco2 cik anna.
kakaka.

SaPek said...

bongek la pompuan tuh!! hahahaha.. kalo x nak pkai tape.. ade la jugak rezki org laen dpt tgk!!! alhamdulillah.. kikiki

acap said...

kau dtg balik..
ala rndunye..
alalaaa..

whisperingmoment said...

oitt..xpa2..lama dah tak bergurau senda ngn c arque =)..nak berpantun pon dah xreti hikhikhik~~

chokio_nia said...

ko da kembali???hoyeh...hahaha..hepi ne..btw ko nak kawen dah ke??fuiyoh..huhu..tahniah2 beb..=)

Pinkribena... said...

anep..ko mmg sengal..haha~
jawab je la soalan ppuan tu..
malu2 miaw plak ko ni...kih3

arque said...

SaPek:

alhamdullilah! wakakaka.sengal sungguh kau sapek.haha. ;P

arque said...

acap:

rindu kau jugak acap.kakaka.kau sihat?hehe.

arque said...

whisperingmoment :

uikss.haha.cepat pegi belajar pantun.boleh berpantun lagi enn cik anna enn.hik3. xP

arque said...

chokio_nia:

yeah!im back.so yeah!

uikss.mane tau aku nak kahwin.kakaka.diam2 sudah.hak3. xP

arque said...

Pinkribena...:

haha.macam mane nak jawab.

"kau ada buah dada,aku takde sebab tu kau kena pakai"

wakakaka.anak sapo laa ni. xP

Pinkribena... said...

yup2..mantap tu jwpan ko..
heeee~

Solehah said...

nak kawen ka weh?buat ujian saringan tu..

arque said...

Pinkribena...:

uikss.haha.malu2.kakaka.

arque said...

Solehah:

uikss.haha.aku muda lagi kot.baru 20.enjoy dulu baru kahwin. xP

jane said...

oit kmbar..
asal ko tak jadik hantu ponteng je ..
tak payah susah2 g kelas

kekeke

k.A said...

hiv test? ohh. hopefully negatif.hahah.

chokio_nia said...

hahahaha..bunguksss...kalo da g check hiv tu yela tuh..haha

a.t.O.k.c.o.0.L said...

ouh.ko da de blog balik rupenye.hah.patut aa rajin bebenor mengomen.da x nak jadi silent reader kah?haha.
papepon.welcum back walupon aku tau komen aku xde kene mengena ngn enri ko.

cuma curious sikit.baju ape eh die tunjuk kat ko?hmmmm

yoro okino said...

laki xyah pakai bju ek??hahha
seksii

yoro okino said...

laki xyah pakai bju ek??hahha
seksii

miss izan said...

awwwwwwwww....
sexy sexyyyyyyy...

mengong nye pompuan..dah ko pompuan kompem2 la kene pakai baju...hahaha

HIV test? +ve or -ve? sama-sama kita nantikan ;P

arque said...

jane:

uikss.aku dah insoff sekarang.dah tanak ponteng2 lagi dah.adeh. T_T

arque said...

k.A :

haah.negatif?means takde laa enn.ke ade??adeh. T_T

arque said...

chokio_nia:

uikss.cilakak.haha.sebelum kahwin better check enn.haish.ketuk kepale baru tau. ;p

arque said...

a.t.O.k.c.o.0.L:

silent reader??uiks.wakakaka.mane tau aku jd silent reader? T_T

baju pe?ehemm2.hahaha.siot punya atok.

arque said...

yoro okino:

erk! *gulp

hahaha. ;p

arque said...

miss izan:

wakakaka.die nak buat free show kot.layan je r.haha. xp

ninim said...

hehehe

kecelaruan dan respon yang agak kurang sedar diri ketika itu

rAy jR...@...Aliff said...

my hand in d cookie jar...hahaha

arque said...

rAy jR...@...Aliff :

my hand in the cookie jar too.

aku english fail.sori. >>.<<

kakaka.

arque said...

ninim:

oitt.hahaha.

kurang kurang sedar pun terbaik kot.
kakakaka. xP

Abcdeftyyhahh^^ said...

haha. aduih. lame tak jengok. stp kali jengo ade je cte yg menggelikan hati. heheeh~ tringin nk bukak kot pmp tu~ lallaa

rAy jR...@...Aliff said...

hahaha..eerrkkk..woitt, smpaikn slm aku kt mber mata liar tu..lama d0wh xnmpak..dhla men sorok2..hahahaa

Afzainizam said...

Salam dari kamu buat kamu http://firestartingautomobil.blogspot.com

Oiii rang ko je bila nampak tulang jantung ko di xray.... aku rasolah awek nurse tu jatuh hati dengan ketampanan susuk tubuh rangka kamu lah.... mungkin rangka kamu tu kamu nampak seksi.... eeeeemmmm seksi ke seksa....

chokio_nia said...

apsal aku nak kene ketok pale lak tbe??tape2..kasi can..tp jgn ketuk pale bini ko..aku sepak ko nati..haaaa...lalalala

arque said...

Abcdeftyyhahh^^:

hehe.lama tak nampak.

wakaka.bagus gak kalau bukak.dpt tgk free show.auwww.

hahaha. xp

arque said...

rAy jR...@...Aliff:

mata liar??wakakaka.ye ye.nanti aku roger sama dia ba.hahaha. xp

arque said...

Afzainizam:

uikss.hahaha.manade seksa.seksi kot.wakakaka. xp

arque said...

chokio_nia:

hahaha.balik malaysia aku carik ketuk kepala kau nanti.hahaha.bini?tak boleh blah.aku muda lagi.lambat lagi kot nak kahwin.

wakakaka.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"