Sep 29, 2009

i am living just fine lah.

tadi aku dapat satu call.at first aku macam tanak angkat, tapi macam annoyed lah jugak kalau fon tu menjerit non-stop.

"hey"
"kau macam mane sekarang?"
"yada yada yada"

so dekat sini aku nak mintak maaf lah dgn kau.sori sebab macam dah berpuluh2 kali fon call dari kau aku tak angkat.honestly, aku macam try to avoid kau dan mereka. when i knew where i headed,till then i spill it out lah. aku tanak hanya cakap kosong atau membuat org2 sekeliling hoping yet nothing happen.cuak jugak kalau kau dan mereka2 ni telefon.mahu aku baling sebatu jauh fon tu.

one more thing, td tgh rancak cak cak berborak. aku macam terlepas cakap yg aku akan dtg show weekend ni.so sekali lagi aku nak minta maaf. aku tak sure dpt hadir atau tak.jgn berharap wei.seyes kau bakal kecewa nanti. unless,kau nak treat aku dinner ke, itu macam boleh dipertimbangkanlah.

ahhahahahaha.

later aku text kau kalau aku macam dpt dtg.dan gud lak untuk kalian ahli-ahli tts semua.

so untuk itu aku mahu ambil kesempatan mempromosi this upcoming show dari tts (tronohtheathreshop) yg merupakan oksigen pernafasan aku suatu ketika dulu.

masih tidak terlambat untuk aku membuat promosi kan kalian?

at least i try to contribute something here from my loser seat.tepuklah sikit.


TRONOH THEATRE SHOP

dengan kerjasama

Universiti Teknologi PETRONAS,
KEMENTERIAN PENERANGAN KOMUNIKASI DAN KEBUDAYAAN,
TAMAN BUDAYA PERAK,
TAMAN BUDAYA KUALA LUMPUR


mempersembahkan


berikut adalah tentatif persembahan:

1. Tempat : Dewan Serbaguna, Universiti Teknologi PETRONAS (MPH)
Tarikh : 2 - 3 Oktober 2009
Show : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 9 PM
Tiket : RM 5


2. Tempat : Taman Budaya Perak
(Program Amal TTS)
Tarikh : 10 - 11 Oktober 2009
Show : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 9 PM
Tiket : RM 10


3. Tempat : Taman Budaya Kuala Lumpur
(Program Amal TTS)
Tarikh : 17 Oktober 2009
Show 1 : Miao Miao Sang Arnab & Monolog Tok Janggut
Masa : 2.30 PM
Tiket : RM 10
Show 2 : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 9.00 PM
Tiket : RM 10
dan
Tarikh : 18 Oktober 2009
Show 1 : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 2.30 PM
Tiket : RM 10
Show 2 : Miao Miao Sang Arnab & Monolog Tok Janggut
Masa : 9.00 PM
Tiket : RM 10


mereka punye acting and entertaining level memang almost setaraf
dgn professional.sumpah aku tak tipu.dah byk accomplishment
yg telah kami mereka capai.award bersepah2 dlm stor.
untuk info selanjutnya, anda boleh kelik link2 berkenaan
or drop je comment kat bawah.
feel free to ask.

to ttsians: rock it puppet!!yeah!

p/s:buat kalian, kalau mahu mengomen,komen baik2.
jgn kau usik hati aku,aku sepak terajang kang.
hahaha.

si blogger's thought:
"every option have equal opposite reaction
and hey karma~ain't you a bitch"

30 comments:

azli said...

Salam Lebaran Aidil fitri kami ucapkan http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
eemmm yup klu org phone aku, ajak makan-makan aku pun akan mempertimbangkan..sape nak tolak rezeki datang woii... klu orang ajak tengok teater free pun aku nak gi jugak... free kan...tronoh theatre shop tahniah ... moga teater tersebut mendapat kutipan box ofice... cuma nape tak ade buat show kaat area Johor...Miao Miao Sang Arnab & Monolog Tok Janggut & Asylum & Medley of Mimes
moga pementasan berjaya... tiket pun tak mahal hanya RM 10 ok lah

arque said...

hahaha.memang manusia suka bende2 free nih.lebih2 lagi aku.
yeah!moga dpt box office.
show kat johor belum dpt seru lagi.huhu.

neway,tenkiu bro!sokonganmu dihargai!
majulah sukan untuk negara.erk??
haha.

nosebleeding said...

sblm gua pergi, gua nak tanya sket. ade awek cun x lam pementasan tu? haha

mulutbisu said...

aku pun dah quit acting. penat kot. aku bukan nak jadi pelakon. maksiat banyak sangat. adoi. hahaha.

imHepPie said...

kalo aku kol ko agkt x?

arque said...

correction:

mesti ade yg igt aku ni actor.tak takk!!aku more to management/technical team lah.dulu pernah lah perform.tapi lepas 2,3 show.aku baru tahu yg acting not suit me well.lagipun technical team lagi seronok boleh main hi-tech props kot.
harap maklong!

arque said...

nosebleeding:

awek cun?ade.mestilah ade!
patut lah nick kau 'nosebleeding'
ni mesti kes byk sgt tgk awek 'cun' kan?haha

mulutbisu:

tapi bro..
tts ni lain.teater die lain dr yg lain.
takde maksiat.seyes aku tak tipu!

imheppie:

kau nak call?bile2?haha.
kompem aku angkat! ;P

{lumut} said...

aku nak berlakon jugak!!hehe
arque..kalo aku nak pergi ko tlg la bwkn..hehe...

arque ko studet utp ek??

Fatyyhahh :) said...

boley tahan BI ko nih.

arque said...

lumut:

haha.boleh.
untuk cik lumut semua boleh!

student utp?bolehlah. ;P

fatyyhahh:

haha.kau perli aku ke ape hah?
;D

OoizzioO said...

anep
slmt hari raya
chaoyok!!!
chayok!!!!
kui3

arque said...

wei kau wish one week late lah.
mood raya aku dah hilang.
tanx anyway,selamat hari raya jugak!

bubu253 said...

len kli wat silent jer nset tue lau xmo angkt..
bajjet2 xdga laa...
hehehe

anyway lme xg tgk theatre...
huhu rnd lak nk tgk theatre nie...
huhuhu

p/s:klo bubu kol angkt x??
hahahhaa
soklan cepu mas....
hehhhee

acap said...

ko blakon sinetron ke dlu?
patot macam penah nampak.
aaaaaaaaa..
nak sainnnn..

khalil said...

ha~ aku pernah jg x angkat call dr persatuan ak..dan hasilnye aku tenang..kih3.

ada kenal syazwan zubir ka? UTP, cheme

farah said...

eh,

ko pelakon teater rupanya.

berbakat.

:)

arque said...

to all:

mesti ade yg igt aku ni actor.tak takk!!aku more to management/technical team lah.dulu pernah lah perform.tapi lepas 2,3 show.aku baru tahu yg acting not suit me well.lagipun technical team lagi seronok boleh main hi-tech props kot.
harap maklong!

arque said...

bubu:

haha.kejam sangat lah kalau nak silent.
jom la datang tengok bubu.
kalau bubu call??
bubu belum dail,tgn aku dah kat green button tunggu angkat dah.
cepatlah call. ;P

acap:

hahaha tak!
aku berlakon kat hong kong kot dulu.
btw kau kenal sape pemegang rahsia kerajaan hong kong.
haha.
nak sain?boleh.2 kali sain singgit.

khalil:

haha.kesian dia org.

kenal tapi tak rapat. ;P

farah:

tak ah.
aku dah tak berlakon.
aku more to management/technical team.
tapi this semester aku dah quit.
aku tolong dia org promote je.
huhu. ='(

acap said...

sainn skali jer cukop.
boleh?
ahhaaa..

arque said...

adoyaii.kau ni kann.
aku sain2 betul2 kau nak.
btw,one bucks pun kedekut kaa.
haha.

acap said...

sain tapak kaki.
besok ak dtg lagi.
sain lagi seblah.

arque said...

aku rela bagi kau one bucks suruh kau bawak tapak kaki kau blah.
busuk dowh! haha.

acap said...

1 bucks?
lai..lai..

En.Beskot™ said...

oit arque??
ko xmo p ke??
jom r dow..
kalo p ngan ko,ak bley msk free kn??
haha..

arque said...

acap:

haha.
btw lai?apekah?

en beskot:

haha.aku masuk pun kene bayar lah kali ni.kire menderma + support team sendiri lah.
kau nak pegi ke?
jom ar wei.aku tunjuk jalan. ;P

mulutbisu said...

bagus lah kalau takda maksiat. aku pun pernah gak jaga lighting dan audio. best!

acap said...

mari..mari..
bagi lar..
agagaga

arque said...

mulutbisu:

eh.best kan.aku seronok gile main bende2 tech ni.enjoy sakan.

acap:

haha.acap2~
nah singgit.main jauh2.haha.
;P

mulutbisu said...

tapi so far berlakon paling best. sebab boleh aplikasi di dunia sebenar. hahaha.

arque said...

mulutbisu:

haha.best tu best.tapi aku tak larat nak pegi trening lebih2 lagi untuk org yg kurang bakat macam aku.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"