Sep 4, 2009

aku,anin n foreigner chad

uuuu.arrghh.ermmm.erkkeke.

ade satu kuiz IS ni which is islamic studies.aku n anin 1st session group untuk kuiz while the chad foreigner,bechir in 2nd session.beza gap kuiz 1st n 2nd adelah 1 hari.so si bechir macam cube2 lah nak korek2 pakai senduk soklan2 kuiz IS tuh sebab 1st session kuiz dah selesai.

aku + anin:soalan 1:bla bla bla bla
cicak kubing mati kene lenyek moto pak abu....

........................
soalan 9: bla bla bla bla bla
razak jiran sebelah tengah korek idung dia tak puasa..


bechir:so what's the last question
(sume ade 10 soalan)


anin:ermm..who's the one who built the
statue of liberty
(bukan soalan sebenar.tak logik laa
kau kuiz IS tanye pasal mende ni kann)
..
erkkeke..(dia tengah tahan gelak)


bechir:so,what's the answer?

yee.si foreigner chad ni sangat tamakkk dengan jawapan2 sekali die suruh kita orang bagitau.bukan die nak carik sendiri ke ape.huh!

anin:i dont know.ask him..(dia tunjuk aku)

lepas aku dan anin berkomunikasi through isyarat mata muka
lubang idung lubang telinga
sume.n yes!
kita mesti kencing foreigner nii.

aku:ehem.dato' siti nurhaliza built it..
(muka serius tengah tahan gelak okayy)


bechir:hahaha.i know datuk siti..hahaha

aku tatau ape yg die tau exactly.assumption kita orang:

1st:die tau perkataan datuk which is 'grandfather' sebab
die amik bahasa kebangsaan which is
macam bahasa malaysia.

or

2nd:die memang kenal dato' siti..

n then aku tukar jawapan aku..

aku:haha.yeah2.i was kidding then.you know..
maria ozawa. tyra bank.
she's exactly the one who built it.
kihkih..(gelak sikit2)


bechir:(dia salin jawapan tu okayy)..
"taaaiiraa baankk"..


aku + anin:(gelak guling2 macam tenggiling
dann dann dann si bechir ni pun join gelak
walaupun dia tak paham ape2..)


ahhahahahahHAHAHAHAHAHAHA!!

sumpah kelakar.guling2 aku gelak..till now.
wakakkakakuiyuiyui.

p/S:aku tak boleh blah dgn reaksi muka bechir.
macam "aku pasrah dan terima semuanya" haha.
just so you know..the statue of liberty was designed by
Frederic Auguste Bartholdi.baru je google tadi. ;P

si blogger's thought:
"what's friends for except dari
mengenakan org
dan laughing together"
kann. it was nice back then.soooo nice~haha

...dan itu aku.


30 comments:

bubu253 said...

hahh pkene kn org laen no 1 yer...
hehe
but then mmg klaka pon...
heheh
mau die tulih gk jwpn tue...
hehehhe

arque said...

ahhaha.agak2 la nak bocor seploh2 soalan kat dia kann.so yg ke-10 tu kita org kenakan laa dia.
sumpah best.nak pecah perut gelak!
wakakaka.

bubu253 said...

hhahah tol laa tue...
klo bco sume konfem full mark die dpt kn...
hehehe
lgpon die pon sengal dh tnye soklan siap tnye jwpn lgie..
hehehe
pdn mke die laaa..
heheheh
tp mmg klaka pon..
bubu bce pon tergelk..
heheh

penaberkala said...

jahat gila anip,hak3
mst die plek soklan tu xde pon ms kuiz

arque said...

bubu:

kan kan kann.orang kasi betis nak peha.orang kasi peha nak 8&^&$&*.
ahhahaha.jom gelakkan dia.
miahahahaha.ok!dah!penat gelak dari tadi. ;D

penaberkala:

haha.kompem die pelik.
buat muka blur.mulut mucung sikit.
ok dah.xboleh imagine nanti aku gelak lagi.
sakit perut dowh! haha ;P

bubu253 said...

hahahah dh pent gelk g tdo..
heheh
smbg gelk lam mmp lak..
hehehhehe

arque said...

dah tido dah.
tadi gelak2 dalam mimpi ade seorg nenek ni gelak2 sampai tercabut gigi palsu sebab xpakai polident.
nightmare dowh!terus bangun..
ahhaha ;D

Bechir said...

ooww.. you lie to me ha?
i'll kick ur ass..

arque said...

nice try.haha. ;P
sapekah?

syafiq izzat said...

haha, bechir mmg mcam tu,
sronok tau bile ngumpat dia
dalam bhsa melayu bile dia ade
skali, bkan dia fham pun.

yeay, congrate! dah brjaya
cross2 word, hikhikhik

syafiq izzat said...

haha, bechir mmg mcam tu,
sronok tau bile ngumpat dia
dalam bhsa melayu bile dia ade
skali, bkan dia fham pun.

yeay, congrate! dah brjaya
cross2 word, hikhikhik

arque said...

haha.kan kann.tapi bila pikir2 balik macam kesian jugak laa dia.
yeah!org lain dah berzaman dah buat.
kita baru tau nak buat.
haha -_-"

aznin said...

aku rase cambongok diperlakukan sedemikian rupe.
tau la die tu xtaw pasal modelling industry ni..
tapi kan, hello.. tak logik kot!

mase tuh tgah demam antm lagi. men tibai je jawab kat bechir kan?

motip mintak jawapn dari kitorang. dah la tunggang langgang mase quiz dulu tu..

bubu253 said...

hahhahah ptot awl bgn..
rpenyer nightmare...
hehehe
egt mmp gelak sme2 ngn tyra bank...
hehheeh
rupenyer ngn nenek tue y lupe pkai polident...
hahaha
adoiii klka seyh..

shakinah said...

cicak kubing mati kene lenyek moto pak abu?

pengcopyyyyyyy paste lahhh.

hahaa

lect tahan ini budak!

arque said...

aznin:

ahhaha.tak logik langsung kot.
tapi best what.die boleh join gelak.
haha.kuiz tu memang majoriti tak boleh jawab kan.
naseb ade kembar baju pink kau tuh.haha. ;D

bubu:

shame on her!shame on her!
shame on nenek tuh.
haha.tak pasal2 aku amik tajuk latest post kau. ;D

shax:

haha.kantoi kantoi.mati aku.
-larik-
ahhaha ;P

bubu253 said...

hahaha shame on her....
shame on old nannny...
hehehhee
xper xkesh pon...
heheheh
~(",)~

{lumut} said...

hahahahahahahah...
lawak bodo gile babeng weh...
syes lawak!!!!!!!!!!!!!!!

ni yg aku suke blog ko neh..
leh menjahanamkan otak org dowh,
haha

arque said...

bubu:

hahaha.aku tau bubu sporting.
bubu kann. ;D

lumut:

ahahaha..tapi tapi tapi
sebelum otak kau jahanam bagitau dulu jawapan aku betul ke takkk?
sebab aku macam kompem betul.
haha ;D

bubu253 said...

btol3..
hehehhe sportin sgt2...
bubu xkesh...
hehehhe
(",)

tediously said...

hahah bodohhh ni la cite yg ko n nenen agung2kan tuh kn? HAHAHAHA

arque said...

bubu:

chantek lah.;D

tediously:

haah haah.macam shayyt kan perkenakan orang.
tapi so damn best.
boooooo bechir~~
ahhahaha.

bubu253 said...

thumbs up...
hehehhe
(",)

░♥si lampu neon♥░ said...

aku nangis on behalf of bechir...sob sob..bechir, sile pegi ngadu kat mak ko skang! insan2 ini telah mempergunakan mu!
huaaaaaaaaaaaaa
tak tahan la weh
hahahahahahahahahaha

arque said...

bubu:

yeah!so yeah!
kau suke mengomen kann.
aku sukeeee. ;D

neon:

haha.rilex la jgn nangis.
kekadang je hal2 kenakan org nih.
ahhahahahaha. ;P

shakinah said...

wa tangkap lu.


dusyuuummmmmmmmmmm!














dah.

arque said...

adeiii.. -_-'
mintak ampun ratu jawa bugis oiii.
dari rambut sampai ke lutut.
hahaha. ;P

aku said...

adoi! kenapa ko tukarkan keaslian cerita. aku wondering apakah soalan dan jawapannya. duh!

arque said...

haha.
soalan ape? jawapan ape?
hahaha.aku pulak xpaham komen kau.

mulutbisu said...

yela. soalan exam ko tu ler. adoiyai.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"