Sep 13, 2009

bubu,aku jawab tag kau nih.

haha.sori bubu.aku memerlukan mase yg panjang untuk carik jawapan tag kau nih.bla bla bla.(alasan semua tuh).di sebabkan previous tag kau yg ade 50 soalan macam soalan spm gamaknya.so aku buat tag yg nih.lagipun,aku dah janji kan.hehe.sori lambat buat.


"saye dah pesan kat die jgn mandi laut.die nak mandi jugak!"
said mr arque to an officer during the investigation process.

1. How old are you?
19 tahun.hihi.

2. Are you single?
haah.singlet.

3. At what age do you think you'll get married?
aaa~28 tahun..kot.nak enjoy dulu nak lepak2 nak travel nak itu nak ini.
boleh?

4. Do you think you'll marrying the person you are with now?
duh,aku single kan.keep it in your mind.

5. if not, who do you want to marry?
mak kau boleh!huh.

6. Who will be your bridesmaid & best man?
erm,sape nak angkat kaki.bff kot.
tak pun x-gf aku n x-bf awek aku.
gile amuk satu majlis tu nanti.
baru meriah!


7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
beach beach bitch!
lepas kahwin boleh terus lemaskan pengantin
dan bolot semua harta die.
muahahaha.


8. Where do you plan to go on honeymoon?
tak kisah mane2.janji aku belayar atas kapal mewah.
siang buat marathon tengok movie n malam buat ***.
boleh??aku dah bukak puasa kot.

9. How many guests do you think you'll invite?
disebabkan bakal ade killing plot kat beach tu.
xyah guest lah agaknye.


10. Will that include your exes?
takkan nak include mak kau kot!
takde guest laa bai.


11. How many layers of cake do you want?
aku tak suke cake.tukar ke spaghetti bolognese boleh?

12. When do you want to get married, morning or evening?
gelojoh sgt kawen malam.mungkin pada awal pagi.
time die tengah2 mamai.senang aku lemaskan die.
muahahaha!


13. Name the song/tune you'd like to play at your wedding.
i'll kill her by soko.soko i lap u~

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon,fork and knife?
onli knife.nice kan.

15. Champagne or red wine?
red-blood wine.awhhh....some.

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
terus pegi honeymoon laa yang!
nak tunggu lagi buat ape.
dah halal kan.


17. Money or household items?
money money money.hehe.

18. How many kids would you like to have?
banyak2 buat serabut je.2 sudah.1 laki 1 pompuan.

19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?
yeah babeh yeah!asset penting tuh!

20. Whose wedding plan would you like to know next
mak kau!haha.

p/S: ahhahaha..
aku main2 buat tag nih sebab takde idea.
so,sesape rase nak main2 jugak buatlah tag nih.

si blogger's thought:
"kahwin,
kau adelah benda serius bagi aku.
so selagi aku tak jumpa jodoh aku
,
aku pandang kau sebelah mate boleh"

....dan itu aku.

27 comments:

ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku penah buat tag ni~

sungguh aku cakap aku nak kawin kat McD or KFC je~

arque said...

kepsi or mekdi??
hahaha.aku kawen kat a&w lah kalau macam tuh. ;D

chafiq exat said...

omg, agak lucah post kau ini, haha..scary nye wedding ceremony kau, menakutkan wooo

arque said...

hahaha.
kan aku dah cakap aku memain.
dont take it seriously okayy.
nak jadi guest?ade seat kosong lagi ni.
haha.

{lumut} said...

anak nak due je??
eh sikit sgt tu..
ahahahaaha

arque said...

hahaha.
aku dan isteri bukan kilang pengeluar bayi.

penaberkala said...

hahaha
anip bongok
ape salah klu ko jd pengilang bayi,haha

bubu253 said...

~thanx yaa sbb jwb tag ko nie...
gle mnkotkn wey,hahhaha

~tapi ak nk g gk weeddin ko,..
sbb der spagthi tue...bubu nyer fav tue...heheheh

~ak pon nk 2 org ank lau leyh..1 lki 1 pmpn..
leyh kte kwen kn ank kte nnt..
hehe
kte jdi besan...
hahahhaa

mulutbisu said...

ko bolot harta future wife. menarik! payung aku skit nanti ye. lol. aku nak anak ramai! suruh bini jaga. hahaha.

azli said...

salam dari http://firestartingautomobil.blogspot.com/
ko nak kawin pun ganaz-ganaz ko.. slw-slow lah.. tapi aku cukup tertarik pada soalan When do you want to get married, morning or evening?
gelojoh sgt kawen malam.mungkin pada awal pagi.
time die tengah2 mamai.senang aku lemaskan die.
muahahaha!
dahsyat beb... tahniah

babymiLosh said...

haiyok3.. membunuh dan terbunuh dan saling berbunuhan... amalan mulia tu! hakhakhakhakhak~

arque said...

penaberkala:

abis,nanti isteri aku asik main dengan bayi je.
aku nak main dengan sape.
hahaha.

bubu:

hahaha.fav kau ke.fav aku jugak.
same lagi lah kita.
jom2.kalau anak pompuan kau ramai.
anak laki2 aku kawen dengan semua lah.
baru seronok jadi besan.
hehe. ;P

mulutbisu:

okeh2.set.
eh,aku nak anak ramai gak ar.
suruh bini kau jaga.
ahhahha.

azli:

haha.okay2.i take ur words.
tahniah??tenkiu bro!

babymiLosh:

haha.rasa macam dasat je bila kau cakap macam tu.
kami bergurau dan ter'accident'.itu saje.
;D

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hahahahaha...ade jugak org tko kawin..best pe...haha.. =P

arque said...

jen:

best tu best.
tapi belum sampai mase.
malas nak pikir.hahaha.

farah said...

kalo camtu better cari org kaya la,
leh bolot harta dia lepas kau bunuh dia.

haha.

gila kejam.

areQue said...

gelojoh sgt kawen malam.mungkin pada awal pagi.
time die tengah2 mamai.senang aku lemaskan die.
muahahaha!

gile kau blog pon ade perasaan ker???muhkakakakakka

mybreakfastclub said...

tema kawen saya hitam saja. =p jike ade jodoh utk aku. uhuk3!

bubu253 said...

hahha,..
tue laa sme lgiek kte ye..
mmg der chemistry laa...
hehhe
ader harpn jd besn nie..
hehehhe
ak nk ank due jer lor..
xpon 3...
xmo byk2...
hehehe...
xper ak mke sure ank ak kwen ngn ank ko yer...
hehehhe
sng hdup
hehehhe...
(",)

arque said...

farah:

haha.tengah cari lah ni.
bolot harta?itulah tujuan utama.
;P

areQue:

wahai kembar jawaku..
walaupun aku belog..
aku tetap ade perasaan lah.

andy:

wow.gothic dan cool.
jgn lupe jemput aku.

bubu:

hahaha.okeh2.
jangan bagi can kat dia org pilih pasangan sendiri.
tah mane2 tah nanti dia org bawak balik.
haha ;D

khalil said...

wa~cake la sedap!!namun spageti juga sedap..buat kek spageti lah hahaha

btul, kahwin benda series.

cintaAnna said...

blood weading...

huoho huhoho..

bubu253 said...

hahha...
mst2...
berani dorg nk pleyh jodoh sndri...
jgn harap la...
langkh mayat bubu lu bru leyh kwen pleyh sndr..
adoii mcm mak tiri la plk...
hehehe
(",)

arque said...

khalil:

hahaha.
kek spaghetti??
saye ade selera nak makan.
anda?

cintaAnna:

hohoho

bubu:

hahaha.
dia org sanggup ke langkah mayat..
mak tiri yg comel lagi bakal the next shakespeare ni.
hehe ;D

messyremo said...

jwpan no 12..

mmg style..haha~~

azli said...

salam ramadan dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

selamat hari raya aidilfitri salah silap harap ampun dan maaf..

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

bubu253 said...

hahahahhha
mne laa tau...
dh xmo dga ckp bubu smp sgp wat cm2 skali...
hehehhee
shakespeare wannabe??
hahhaha
(",)

arque said...

messyremo:

haha.

salam aidilfitri juga.
duit raya mana??
;P

bubu:

haha.kau sungguh kelakar wahai the next shakespeare.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"