Nov 6, 2009

seloka hari jumaat


pejam celik kejam celik,dah jumaat dah punnn.sebelum solat jumaat tadi,aku bosan so aku buzz laa sorang blogger ni

aku: oit2 solat jumaat arr.ape daa...kehkehkeh.

kAU: uiitt.huishhh.btol la lmbt da ni nk g bentang sejadah lagi *nak buat sejadah rukuk lagi boleh masuk metro.kehahaha*

aku: hahhaha.wei.,tolong wei..nanti kau pegi semayang jumaat an..tolong tanda attendant untuk aku sekali doe.wakaka.

kAU: huahuahua.ko ni leh tahan sengal kn,klu kene panah petir kang.padan muke.

aku: adoii *&^()(&*^(*^T*

kAU: huhu.ko da bes penal ke?

aku: ^&$&^(*^*&$**& ^&$%^%&*^( bla bla bla

kAU: ko kn FUCK.wat pe nkk cuak

aku: hahahaha.ceyt~

*bla bla bla

.......................


"tolong tanda attendant solat jumaat untuk aku" or "aku uzur dowh" or "aku malas nak mandi wajib arr" adalah perkataan2 yg mesti wajib tayang sebelum solat jumaat.isk.bile nak taubat nih. >>.<<

adoii,mentang2 aku buat post FUCK aritu.habis semua cakap aku mesti boleh score sebab FUCK sebelum final.ciss.dia orang tak tahu sebenarnya aku tetttttt.kehkehkeh. ;P

to xrumate,haha babi kau sound aku kat ym tadi.ehem2."jangan nak sorok selipar dlm rumah pulak kalau tak pegi solat" ciss kau.hahahaha.kau rumate terbaik dowh.bilik kita mantain je aura.aku selalu buat bende "baik" kau pulak selalu ibadat.balance betul.sebab tu peristiwa kene hempap 6 bulan tu tak berulang.sayang kau ketat2 dol.hahaha.

end of story, aku ________ solat jumaat.sila isi tempat kosong.huahuhahua.

ni aku nak promote satu belog. GILE BEST! senang2 datang laa usha.aku promote ni andy.jgn lupa bayar gaji aku okayh beo. ;P

akhir kata,anda buat anda dapat.sekiann.

p/s: 2 weeks lagi dowh aniq.kau jangan laa main2 ngok.this time kau tak boleh patah balik laa.adoii.paisehh2.

p/s: maaf.entry entah ape2.otak tengah kusut.alasan alasan alasan. ;P


si blogger's thought;
"hepi befday L.
miss you damn much"

...dan itu aku.

70 comments:

sayu=pilu said...

ok aku 1st nak baca jap

sayu=pilu said...

cis ko ngelat gi solat jumaat erh...
ko pun uzur gak ker...weh tu tanda nya bendera japang dah naik weh....hehehe

apan lee said...

sayu=pilu:

hahahaha.this week aku _____ laaa.
btw, macam mane kau tahu aku skip last week.kau sempat bace entry yg aku delete tu kaa?adoii. >>.<<
lupakan weii. ;P

aznin said...

the bitch is back~

Anisa said...

huhuh
laki tak g smyg jumaat sebab pms
pastu tak mandi wajib.

kekeke
anjakan paradigma betol

:P

apan lee said...

aznin:

hahaha.ades.the bitch is not completely back arr.aku still tengah fighting ni.ah!
huahuahua. ;P

Anonymous said...

ooo...ko xp jemaat eh??

L? tu sapa.. M ak knl la hahahha

apan lee said...

aNiSa hANg tUaH:

hahaha.aku melalut je laa.aku budak baik wo!lalala. ;P

Anonymous said...

weh luper nk ckp?? katun tu ko lukis seniri kew???

p/s: hahhahah

apan lee said...

told la hejauw:

huishh.tak tak.tak baik tuduh tuduh wo! ;P

haha.M tu aku pun kenal laa.L tu ade bau2 belacan dengan M.

apan lee said...

told la hejauw:

haah.kau nak?2 keping singgit. ;D

inDah iNdrIana said...

x bek doe ponteng solat jumaat..

iamredranger said...

ehem2.
ko sorok slipar lg ke td?
aku nmpak..haha.

penaberkala said...

aniq budak baik
konpem pi solat jumaat!
*pnjg jwpn ak utk fill in da blank*

saiful mohamed said...

aku yakin ko pegi solat jumaat.

Unknown said...

kau ni muka alim

tulis pun benda alim alim

mesti sembahyang jumat.

aku turut yakin.

beskot said...

haha..
xbley blah..
sork slipar tu..
cm gamapang..
kekekeh..
mggu dpn jgn mis!!

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

lelaki ada uzur ke??

Pais Mais said...

jom smbahyang subuh!!

acap rahman said...

ko tiap2 bln dtg bulan.
ciss!!

PuanPepel said...

oi3.... kuarkan blk slipar yg ko sorok tu... da msuk maghrib ni..g surau..ekeke

AimiBakar said...

wow ! i LIKE your post :D

apan lee said...

inDah iNdrIana:

sekali pun tak boleh ea? T_T

apan lee said...

Adjla Hafizin:

aku sorok selipar kau.mestilah kau nampak. ;P

apan lee said...

penaberkala:

aku dah try match kau punye jawapan dgn blank.tak muat.cuba lagi.haha.

apan lee said...

saypOOL rafhtello:

sampai ke puncak eh keyakinan tu.ahhaha.

apan lee said...

YobSumO:

ahhahaha.makan dalam dowh komen kau.tapi takpe aku suka.

apan lee said...

Aku Beskot™ :

yeah!minggu depan kompem takkan tak miss. ;P

apan lee said...

BuLaN iTu aKu:

ade wo! ;P

apan lee said...

Pais Chaos:

semayang subuh?uhuu..jom jom.

apan lee said...

acap:

bulan ni belum lagi kot.

apan lee said...

mier@merr:

tanak.aku nak tengok Chinese Paladin III. ;P

apan lee said...

AimiBakar :

i like my post too wo! >>.<<

Amal said...

cam haram la ko.
hahaha
aku nak isi tempat kosong.
aku -ialah- solat jumaat.
ehh?
mcm pelik pulak~

myQza said...

aku pernah g semayang jumaat masa darjah 6. he he he

Yuki Yusuf said...

kau ni kalau ada dekat da kena piat telinga da ni..

minggu depan kau siap!!!!

chokio_nia said...

ko tak pegi kan??selipar ko sorok bwah kasot..haha

Solehah said...

ko pegi tak snrnya? kan ke dah selalu tak pegi..ayukkk..

imHepPie said...

ko pegi tpi mkn pisang je kan..kompom

dOuble[A] said...

"sayang kau ketat2 dol"

erkkk apsal ayt ko pun cam semcm je weh?? lalalalaaa ;p
(soklan yg sama utk ko..hahaa)

Afzainizam said...

Salam ziarah dari Kami
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari Kami setelah agak lama tidak ziarah blog anda… Mohon Maaf kerana kesibukan kami bekerja membataskan masa untuk melawat anda… ape pun kami tidak pernah melupakaan member alam maya semua…

salam pada ko pak imam cari ko pasal ko tak tulis tanda tangan bukukedatangan pergi ke masjid... pasal bilal cakap ko tak hadir tanpa sebab... jangan jangan ko uzur kut...dah ambik MC ke....

EJAY said...

td aku gi semayang jumaat tp lambat
org dah rakaat ke-2
aku terus join saf
tp bila org bg salam.. aku pun bg salam
lupa nak cover 1 rakaat yg tertinggal
boley tak aku semayang jumaat 1 rakaat je...?
huhu. yg penting niat kan...
drpd tak semayang langsung (erk!)

sharamli said...

yg bt0l2nya...p ke x?

apan lee said...

miSs siv:

ahhaha.aku -ialah- solat jumaat.
ermmm..pelik benor bunyinye.
uhuu~

apan lee said...

sI tEDI:

serius??mesti time tu mati2 kau ingat kau lelaki kann.hehe. ;P

apan lee said...

Koyuki:

baik yuki~ ;P

apan lee said...

chokio_nia:

tak main laa sorok bawah kasut.kantoi nanti. T_T

apan lee said...

Solehah:

aigoo..aku selalu pegi laa.aku budak baik wo! ;P

apan lee said...

imHepPie:

belanja aku banana blend jomm. ;P

apan lee said...

W[A]NZAI:

ahhahahaha.soalan level tinggi.aku kena balik study dowh.kena buat research dulu. ;P

apan lee said...

Afzainizam:

ahhhaha.bukan aku dah suruh membe aku sain kaa?cuba kau suruh pak imam cek elok2. *hulur duit* ;P

apan lee said...

Ejay:

ejay.aku pun tak sure laa.ilmu aku cetek je dowh.tapi rasa macam tak boleh. T.T

ahhahaha.sebijik aku kena. ;P

apan lee said...

sharamli:

pegi laa.TAKKAN aku tak pergi kot.kehkehkeh. ;P

ninim said...

jangan malas2...tarik tinga kang

raxm raxis said...

aku __pergi__ solat jumaat. sorok slipar kat masjid. haha.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

hoh~

ko semayang tak ni?

nak aku semayangkan tak?

hehehe~

chotz said...

samo lah kito

Azuan said...

dah2!! pi mandi nuh..

apan lee said...

ninim:

ahhaha.tarik aaa kalau boleh. ;P

apan lee said...

raxm raxis:

adeii.patut arr selipar aku asik duk hilang.kau punye keje.ciss. ;P

apan lee said...

LORD ZARA:

ah hah!pandai betul kau eh.

kau berjaya membuat hati aku kecut 2 cm.

cuak dowh bila kau cakap macam tu.

heeeee. ;P

apan lee said...

chotz:

ahhhaha.yes yes!ade geng!haha.

apan lee said...

AzuanBudakPandai:

tanak.air sejuk nak mampos.ahahaha.

psst,aku dah mandi ar bro. ;P

Anonymous said...

uis???
tak gi solat jumat??

tak baik ler...kau kan kmbar aku..kene la baik cam aku jugak

adeiiiiii..
huhu

apan lee said...

jane:

mase lahir semua yg baik kau amik kann.tinggal semua yg jahat pada aku kann.kan kan kan.ahhaha.

okayy jane.sebab kau kembar aku.aku ingat pesan kau. ;P

andy said...

wooo....i x srh promote pun :p

Unknown said...

lagi bagus kali teman wanita tu biarkan bf nye x pg solat jmt.

apan lee said...

andy:

kau nak aku promote sebenarnye kan.elelele. ;P

apan lee said...

Tyha:

huhu.makan dalam wo! T.T

Unknown said...

wo ho ho ho.. baik nye xrumate ko tu =P

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"