Nov 6, 2009

seloka hari jumaat


pejam celik kejam celik,dah jumaat dah punnn.sebelum solat jumaat tadi,aku bosan so aku buzz laa sorang blogger ni

aku: oit2 solat jumaat arr.ape daa...kehkehkeh.

kAU: uiitt.huishhh.btol la lmbt da ni nk g bentang sejadah lagi *nak buat sejadah rukuk lagi boleh masuk metro.kehahaha*

aku: hahhaha.wei.,tolong wei..nanti kau pegi semayang jumaat an..tolong tanda attendant untuk aku sekali doe.wakaka.

kAU: huahuahua.ko ni leh tahan sengal kn,klu kene panah petir kang.padan muke.

aku: adoii *&^()(&*^(*^T*

kAU: huhu.ko da bes penal ke?

aku: ^&$&^(*^*&$**& ^&$%^%&*^( bla bla bla

kAU: ko kn FUCK.wat pe nkk cuak

aku: hahahaha.ceyt~

*bla bla bla

.......................


"tolong tanda attendant solat jumaat untuk aku" or "aku uzur dowh" or "aku malas nak mandi wajib arr" adalah perkataan2 yg mesti wajib tayang sebelum solat jumaat.isk.bile nak taubat nih. >>.<<

adoii,mentang2 aku buat post FUCK aritu.habis semua cakap aku mesti boleh score sebab FUCK sebelum final.ciss.dia orang tak tahu sebenarnya aku tetttttt.kehkehkeh. ;P

to xrumate,haha babi kau sound aku kat ym tadi.ehem2."jangan nak sorok selipar dlm rumah pulak kalau tak pegi solat" ciss kau.hahahaha.kau rumate terbaik dowh.bilik kita mantain je aura.aku selalu buat bende "baik" kau pulak selalu ibadat.balance betul.sebab tu peristiwa kene hempap 6 bulan tu tak berulang.sayang kau ketat2 dol.hahaha.

end of story, aku ________ solat jumaat.sila isi tempat kosong.huahuhahua.

ni aku nak promote satu belog. GILE BEST! senang2 datang laa usha.aku promote ni andy.jgn lupa bayar gaji aku okayh beo. ;P

akhir kata,anda buat anda dapat.sekiann.

p/s: 2 weeks lagi dowh aniq.kau jangan laa main2 ngok.this time kau tak boleh patah balik laa.adoii.paisehh2.

p/s: maaf.entry entah ape2.otak tengah kusut.alasan alasan alasan. ;P


si blogger's thought;
"hepi befday L.
miss you damn much"

...dan itu aku.

70 comments:

sayu=pilu said...

ok aku 1st nak baca jap

sayu=pilu said...

cis ko ngelat gi solat jumaat erh...
ko pun uzur gak ker...weh tu tanda nya bendera japang dah naik weh....hehehe

arque said...

sayu=pilu:

hahahaha.this week aku _____ laaa.
btw, macam mane kau tahu aku skip last week.kau sempat bace entry yg aku delete tu kaa?adoii. >>.<<
lupakan weii. ;P

aznin said...

the bitch is back~

aNiSa hANg tUaH said...

huhuh
laki tak g smyg jumaat sebab pms
pastu tak mandi wajib.

kekeke
anjakan paradigma betol

:P

arque said...

aznin:

hahaha.ades.the bitch is not completely back arr.aku still tengah fighting ni.ah!
huahuahua. ;P

told la hejauw said...

ooo...ko xp jemaat eh??

L? tu sapa.. M ak knl la hahahha

arque said...

aNiSa hANg tUaH:

hahaha.aku melalut je laa.aku budak baik wo!lalala. ;P

told la hejauw said...

weh luper nk ckp?? katun tu ko lukis seniri kew???

p/s: hahhahah

arque said...

told la hejauw:

huishh.tak tak.tak baik tuduh tuduh wo! ;P

haha.M tu aku pun kenal laa.L tu ade bau2 belacan dengan M.

arque said...

told la hejauw:

haah.kau nak?2 keping singgit. ;D

inDah iNdrIana said...

x bek doe ponteng solat jumaat..

Adjla Hafizin said...

ehem2.
ko sorok slipar lg ke td?
aku nmpak..haha.

penaberkala said...

aniq budak baik
konpem pi solat jumaat!
*pnjg jwpn ak utk fill in da blank*

saypOOL rafhtello said...

aku yakin ko pegi solat jumaat.

YobSumO said...

kau ni muka alim

tulis pun benda alim alim

mesti sembahyang jumat.

aku turut yakin.

Aku Beskot™ said...

haha..
xbley blah..
sork slipar tu..
cm gamapang..
kekekeh..
mggu dpn jgn mis!!

BuLaN iTu aKu said...

lelaki ada uzur ke??

Pais Chaos said...

jom smbahyang subuh!!

acap said...

ko tiap2 bln dtg bulan.
ciss!!

mier@merr said...

oi3.... kuarkan blk slipar yg ko sorok tu... da msuk maghrib ni..g surau..ekeke

AimiBakar said...

wow ! i LIKE your post :D

arque said...

inDah iNdrIana:

sekali pun tak boleh ea? T_T

arque said...

Adjla Hafizin:

aku sorok selipar kau.mestilah kau nampak. ;P

arque said...

penaberkala:

aku dah try match kau punye jawapan dgn blank.tak muat.cuba lagi.haha.

arque said...

saypOOL rafhtello:

sampai ke puncak eh keyakinan tu.ahhaha.

arque said...

YobSumO:

ahhahaha.makan dalam dowh komen kau.tapi takpe aku suka.

arque said...

Aku Beskot™ :

yeah!minggu depan kompem takkan tak miss. ;P

arque said...

BuLaN iTu aKu:

ade wo! ;P

arque said...

Pais Chaos:

semayang subuh?uhuu..jom jom.

arque said...

acap:

bulan ni belum lagi kot.

arque said...

mier@merr:

tanak.aku nak tengok Chinese Paladin III. ;P

arque said...

AimiBakar :

i like my post too wo! >>.<<

miSs siv said...

cam haram la ko.
hahaha
aku nak isi tempat kosong.
aku -ialah- solat jumaat.
ehh?
mcm pelik pulak~

sI tEDI said...

aku pernah g semayang jumaat masa darjah 6. he he he

Koyuki said...

kau ni kalau ada dekat da kena piat telinga da ni..

minggu depan kau siap!!!!

chokio_nia said...

ko tak pegi kan??selipar ko sorok bwah kasot..haha

Solehah said...

ko pegi tak snrnya? kan ke dah selalu tak pegi..ayukkk..

imHepPie said...

ko pegi tpi mkn pisang je kan..kompom

W[A]NZAI said...

"sayang kau ketat2 dol"

erkkk apsal ayt ko pun cam semcm je weh?? lalalalaaa ;p
(soklan yg sama utk ko..hahaa)

Afzainizam said...

Salam ziarah dari Kami
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari Kami setelah agak lama tidak ziarah blog anda… Mohon Maaf kerana kesibukan kami bekerja membataskan masa untuk melawat anda… ape pun kami tidak pernah melupakaan member alam maya semua…

salam pada ko pak imam cari ko pasal ko tak tulis tanda tangan bukukedatangan pergi ke masjid... pasal bilal cakap ko tak hadir tanpa sebab... jangan jangan ko uzur kut...dah ambik MC ke....

Ejay said...

td aku gi semayang jumaat tp lambat
org dah rakaat ke-2
aku terus join saf
tp bila org bg salam.. aku pun bg salam
lupa nak cover 1 rakaat yg tertinggal
boley tak aku semayang jumaat 1 rakaat je...?
huhu. yg penting niat kan...
drpd tak semayang langsung (erk!)

sharamli said...

yg bt0l2nya...p ke x?

arque said...

miSs siv:

ahhaha.aku -ialah- solat jumaat.
ermmm..pelik benor bunyinye.
uhuu~

arque said...

sI tEDI:

serius??mesti time tu mati2 kau ingat kau lelaki kann.hehe. ;P

arque said...

Koyuki:

baik yuki~ ;P

arque said...

chokio_nia:

tak main laa sorok bawah kasut.kantoi nanti. T_T

arque said...

Solehah:

aigoo..aku selalu pegi laa.aku budak baik wo! ;P

arque said...

imHepPie:

belanja aku banana blend jomm. ;P

arque said...

W[A]NZAI:

ahhahahaha.soalan level tinggi.aku kena balik study dowh.kena buat research dulu. ;P

arque said...

Afzainizam:

ahhhaha.bukan aku dah suruh membe aku sain kaa?cuba kau suruh pak imam cek elok2. *hulur duit* ;P

arque said...

Ejay:

ejay.aku pun tak sure laa.ilmu aku cetek je dowh.tapi rasa macam tak boleh. T.T

ahhahaha.sebijik aku kena. ;P

arque said...

sharamli:

pegi laa.TAKKAN aku tak pergi kot.kehkehkeh. ;P

ninim said...

jangan malas2...tarik tinga kang

raxm raxis said...

aku __pergi__ solat jumaat. sorok slipar kat masjid. haha.

LORD ZARA 札拉 said...

hoh~

ko semayang tak ni?

nak aku semayangkan tak?

hehehe~

chotz said...

samo lah kito

AzuanBudakPandai said...

dah2!! pi mandi nuh..

arque said...

ninim:

ahhaha.tarik aaa kalau boleh. ;P

arque said...

raxm raxis:

adeii.patut arr selipar aku asik duk hilang.kau punye keje.ciss. ;P

arque said...

LORD ZARA:

ah hah!pandai betul kau eh.

kau berjaya membuat hati aku kecut 2 cm.

cuak dowh bila kau cakap macam tu.

heeeee. ;P

arque said...

chotz:

ahhhaha.yes yes!ade geng!haha.

arque said...

AzuanBudakPandai:

tanak.air sejuk nak mampos.ahahaha.

psst,aku dah mandi ar bro. ;P

jane said...

uis???
tak gi solat jumat??

tak baik ler...kau kan kmbar aku..kene la baik cam aku jugak

adeiiiiii..
huhu

arque said...

jane:

mase lahir semua yg baik kau amik kann.tinggal semua yg jahat pada aku kann.kan kan kan.ahhaha.

okayy jane.sebab kau kembar aku.aku ingat pesan kau. ;P

andy said...

wooo....i x srh promote pun :p

Abcdeftyyhahh. said...

lagi bagus kali teman wanita tu biarkan bf nye x pg solat jmt.

arque said...

andy:

kau nak aku promote sebenarnye kan.elelele. ;P

arque said...

Tyha:

huhu.makan dalam wo! T.T

Baim said...

wo ho ho ho.. baik nye xrumate ko tu =P

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"