Nov 10, 2009

kepale aku bukan bola getah.sedap sedap je kau nak hantuk.

tadi.aku macam asik gile kemas2 file.then bila nak tarik satu file ni,sekeping vcd lucah gambar jatuh.aku amik gambar tu.aku lihat.tenung.teliti.cisss.gambar kau rupenye.kemudian aku macam tersenyum.

cikgu MALA bukan name sebenar.

pergh.ingat lagi kot fist time cikgu ni masuk kelas.

"selamat pagi semua.saya cikgu mala.saya ajar matematik.dan jangan buat saya marah sebab saya pernah hantuk kepala pelajar ke dinding"

"wohoho.gile psycho.cikgu ni propa je lebih kot.kita baru darjah 5 kot.sunat pun macam belum kot.potong! potong! potong! ekekeke."

lepas berbulan2 die mengajar.aku macam boleh nampak laa yg dia ni boleh tahan garang tapi takde laaa sampai nak hantuk2 kepale semua kann.ape kes.anak orang kot.

nak dijadikan cerita,suatu hari tu die masuk kelas mood ok.takde tande2 period,keguguran anak mahupun putus cinta.die start mengajar.bla bla bla bla cicak kubing mati kene penyek moto pak abu bla bla.lepas tu bincang2 soalan.bincang kompem laa bising kann.name pun budak darjah 5 standard laaa.

dah semua bukan main seronokk bising.aku dgn membe2 join laa.aku main dgn dak aiman.budak meja sebelah.abu dgn ali siap main kapal terbang kertas kat tepi.naim korek hidung kat belakang sambil kacau2 siti.markonah bawak mekap,mekap dalam kelas.joyah tak habis2 menjaja cerita kucing die beranak 18.peah sebuk jual nasi lemak nenek die.tapi nasi lemak die sedap.aku suka.

"awak yg comel bertocang 2 di kepale dan awak yg manis si intan payung sila diam.saya nak mengajar ni.ekekeke"

cikgu mala sound baik je.tapi satu kelas macam tak makan saman.satu kelas buat bodo buat pekak.cikgu mala hilang sabar.die jerit.

"diam laa oiiiii pukimak cibai ni aku malas nak mengajor ni semua perangai macam palat.orang buat baik jgn laa buat palat"

ehehehe.aku tokok tambah part tu sikit.harap maklong.tapi still semua telinga macam tak korek 18 bulan.tak ketinggalan aku.aku still main dgn dak aiman.bergurau senda.aku cuit kau.kau cuit aku.aku siku kau.kau siku aku.adoii memang cari nahas laa kann.

tiba2 mate cikgu mala merah2.berair.die nangis.so semua diam.aku tak perasan dowh mase tu.sumpah.kalau tak kompem aku dah tak main dah dengan dak aiman ni.plus mase aku main tu aku berdiri.so bila semua dah duduk sah2 laa kann aku je yg kene spotlight semua ni.celaka.aiman sempat duduk.lagi laa celaka.then bila aku baru nak duduk.aku nampak die jalan laju bukan main ke arah aku macam nak rogol aku bile2 mase je.mak tak rela u!

"tak selamat tak selamat"terngiang2 pulak warning die awal2 tahun."saya pernah hantuk student ke dinding sebab saya tak boleh kawal marah".aku cari helmet.tak jumpa.ciss.aku lupe.semua bawak basikal mana ade helmet."habis bocor.kompem bocor kali ni.macam mane ni
aiman".macam biase "aiman tak kesah"

tuk tak tuk tak bunyi kasut tumitnya yg semakin menjadi2.sampai2 je,aksi belasah membelasah dimulakan.cikgu mala tolak semua buku aku yg ade kat atas meja

"waaaaa.cikgu ni period ke aiman"

"nyanyi lagu tepuk amai2 dowh.nyanyi2"

"ah diamlah kau"

cikgu pegang kepale aku.die cium hantuk kepale aku ke meja.ciss.main kasar nampak.die hantuk non stop.ade laa dalam 5 das kene hantuk baru die stop.tak habis lagi tu.die tarik meja aku.die tolak sampai terbalik.die tendang2 meja aku.wohoho.agak2 laa kann.aku?aku dah terbengkalai dah mase tu.nyawa2 ikan tunggu cpr dari dak aiman ni.

selesai aksi2 ganas,cikgu mala berlari2 anak sambil menangis ke bilik guru.di bilik guru, die berpura2 nangis untuk menagih simpati cikgu2 lain supaya mendefend beliau sekira parent aku saman beliau.hasilnya,ade laa dalam 2 minggu aku kene boikot dgn cikgu2 di sekolah.sialan.

tapi takpe aku tak kisah mane pun.lagipun aku tanak parent aku tau.kemudian,dgn menggunakan nini cokelat celup..celup celup.. aku merasuah membe2 yg tinggal dekat2 dgn rumah aku untuk tutup mulut.kira takde laa kantoi dengan mem besar kann.tapi yang tak boleh blah.adik aku yg seorang ni.ingat adik aku yg selongkar beg aku dan dedah surat aku kat mem besar.makhluk inilah.entah macam mane entah die boleh tahu.tapi tak heran laa sebab kami satu sekolah.die ugut.kalau tak ikut cakap die kompem laa die roger mem besar semua kejadian ni.

sejak dari haritu,aku terpaksa laa bawak adik aku tiap2 kali keluar main.berkepit berdua.semua aku main dia nak main.tak padan dengan kecik.rimas sial.nak intai apek sebelah rumah comolot belakang kedai pun tak lepas.ciss.

p/s: sebenarnya aku dgn dak aiman main benda lain.ahahaha.kesimpulannye,cikgu ni tak cool langsung.rilek2 sudey~ ;P

"pagi ni sama macam pagi2 sebelumnya.
and i am so fucking bored"

...dan itu aku.

112 comments:

::[si putihpurple]:: said...

wah!!!
aksi ganaz blaku d skola..
dasatnyer cegu tu..
rse mcm nk wat idola plak..
hahaha~

weh adek ko ksunyian slama ni tu..sian dye mngemis kaseh syg seorg abg..ceh~ pehal plak aku lbih2..

agak2 dlu abg aku rimas x bile aku asek kepit ngn dye ek..kekeke~

Solehah said...

haahahahha..sorry la..kelakar pulak..
cikgu tu sakit jiwa aku rasa..haha..gilos..

saypOOL rafhtello said...

cube selak file sampai abes..kat semua tempat..mesti ada punyer vcd lucah..haha..

miSs siv said...

aku tak pecaye yg jatuh tu sebenarnye gambar cekgu ko.
hahahha

walopon ko tokok tambah, tp best jugak aku bayangkan cikgu tu maki hamun camtuh.
hahaha

sakit tak weh?

sya mansor said...

pergh... ganas gile cikgu.
name je ayu cam normala samsuddin.
btw, mala tu name betul die ke ape?

miSs siv said...

mencik ah aku yg ke 4!!

sayu=pilu said...

ahaha sian ko weh.. tapi memang patut pun..kihkih

kawan aku pun penah kena time tu dajah 3 time bi pronoun tak betul kena tarik kepala gi depan kelas...
gedukkkk antuh terus ke blackboard...cis sian kwn aku nan
gis2 seh 1mgu tak dtg sek...
nsb aku tak kena..then cikgu tuh kena tuka gi sek dak2 yg pandai speaking mat solih nih...

aNiSa hANg tUaH said...

ganas eyk cikgu kau..
kalau aku kan.
aku lawan balik..
hahahah
pantang aku ade org wat cmtu

nursarah87 said...

giler ganaz cikgu ko...huuu..takut waa..

Primadona69 said...

entry ni..
agak best mualnye aku baca..
tp lama2..
rs mcm propah pun ada...
:)

chotz said...

ada kontek no cikgu ko ni tak...
dia ada ciri2 wanita idaman aku..

oh kinky dimalam pertama...

miahahah

arque said...

::[si putihpurple]::

kau bakal cikgu kaa?jangan wei. ;P

adik aku menyemak.die kecik mana boleh main dgn budak besar.huhu.

ah hah!kompem dia rimas. ;P

arque said...

Solehah:

huhu.die tak sakit jiwa.die baik.cuma jangan kasi dia naik angin.
2 years b4 tu die pernah hantuk student kat dinding.huhu.

arque said...

saypOOL rafhtello:

haha.kantoi kantoi.tapi sekarang orang dah tak main sorok sorok celah file.
orang dah tak pakai vcd vcd.sekarang dload dlm hard disk 32o gb.
ahahaha.

arque said...

miSs siv:

haha.yg jatuh tu banyak.salah satu tu gambar cikgu aku. ;P

haah.aku tokok tambah sikit.sebenarnya serius.
tapi aku tak suka benda2 serius ni.

duh sakit amat.serius.aku pening kejap. x_x

arque said...

sya mansor:

cg aku panas baran sikit.
tak ah.mala tu nama jiran aku kat rumah dulu.mala perangai sebijik macam singa.dah laa anak mengade ngade manja.ahahaha.

arque said...

miSs siv:

haha.haritu kau dah tibai tujuh sekali kann. ;P

arque said...

sayu=pilu :

haha.memang patut pun sebenarnya.

wow! cikgu kau lagi hebat wo! T.T

arque said...

aNiSa hANg tUaH:

haha.tak sempat lawan doe.ketar ketar lutut time tu.
aku sampai terpipis dalam seluar ar.
hahaha.segan segan.shhhh.diam diam sudah.

arque said...

nursarah87:

dia panas baran sikit.tapi math aku terus A lepas tu.kene jaga air muka laa lepas tu.

arque said...

Primadona69 :

ahahaha.part mana yg propa tu??
ni semua betul laa.sebenarnya lagi dasat.
tapi tak best ar cite dasat dasat ni.
dasat sampai aku terkencing dalam seluar lepas kene belasah.
plus,past 2 years beliau pernah hantuk budak kat dinding.
aku naseb kene hantuk kat meja je.
huhu. xP

arque said...

chotz:

ada tapi tanak kasi.ahhaha.
pompuan macam ni tak sehat untuk anak kau doe. ;P

owh nak kinky sahaja tak mengapa.
ni no dia.0129y8y053.

Koyuki said...

adeh, tak bleh la kalau kena lepuk kat meja camtu..

cikgu ape hal la ganas ke main..gua kalau tgk bdk2 hingus mcm lu ni gua lebih kpd nk peluk jer

kehkehkeh~

Just_najmiE said...

pergh, gila ganasss.. seram dowh.. huhu.. kenapa nak tgk apek comolot?.. tgk la amoi.. hahaha.. =P

siggplus said...

"peah sebuk jual nasi lemak nenek die.tapi nasi lemak die sedap.aku suka."

aku mula di awang-awangan.
jap er, nasi lemak dia ke nasi lemak nenek dia?hahahaha

sharamli said...

cman pengganas mcm cekgu mala ni bleh telepas jadik cekgu...cis

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuuu sep bek i cikgu yg baik dulu ;)

AzuanBudakPandai said...

pandai cikgu mala tu amik hati cikgu lain huhu

arque said...

Koyuki:

alaa.sikit je tu.hoho.

hingus hingus pun kau nak peluk jugak kaa.haha.

yg tak hingus?? xP

arque said...

Just_najmiE:

ahhhaha.
laaa.apek tu comolot dgn amoi laaa.so kira macam aku tengok dua dua laa.eh ke apek tu gay.aku dah lupa.haha. xP

arque said...

siggplus:

ahahahaha.nenek dia punya kompem dah kedut.mestilaa peah punya. xP

W[A]NZAI said...

aq rse ckgu ko tu mcm psyco disorder je we..mrh je,jd hulk! erkk ;D

btw,sian ko kn..xleh main ngn dak aiman tu sbb adik ko.ahahahahahaaa

arque said...

sharamli:

ahha.entah.maybe sebab die macam takde janggut dgn jambang.so orang tatau laa die pengganas kot. ;P

arque said...

cik intan (◡‿◡✿) :

baik kaa?erm.hehe. ;P

arque said...

AzuanBudakPandai:

terrer wo!dah macam dalam cite indon dah.adeii. xP

k.A said...

omg. ada jugak eh cikgu pompuan ganas mcm tu. aku penah jumpa cikgu laki je. weh patut ko call teledera la. keadilan perlu ditegakkan.lol.

arque said...

W[A]NZAI:

mase tu belum sunat tak boleh jadi hulk nanti kantoi kalau semua dah habis koyak rabak.ahaha.

aku boleh je nak ajak adik aku main sekali.tapi dia pompuan. ahahahahahaha.xP

arque said...

k.A:

aku pun macam nak call teledera.tapi lepas kene hantuk terus lupa no fon teledera.so aku tak call.aku call pizza je.haha.

mier@merr said...

woooo..... aku pon ganazz gak.. tp mulut je lebey.. plg kuat pon aku piat tlinga jek...

hahaha....

ini suda men hantuk2.....
tp padan muke ko... bgus gk... tak paham bhsa..
cool x cool.. yg nk mnjawab nape klas bsg nnti...cigu jugak..bkn korang..... hoho

Koyuki said...

yang takde hingus??

cium la pe lagi

erk

((haih..otak pon da biru semenjak dua menjak ni))

kimisai said...

JIVANA..!! JUVANA...!!!

YobSumo said...

cikgu tu buleh jadi pelakon.

kau?

erk.

Baya said...

cerita hiperbola betul,main aperlah 2 sampai kena cam2,sian,sian

Siti Fatimah Nabihah said...

ya allah.. gler bapak nya ganas cikgu tuh! kalu aku! haish.. geram tul!
hahaha.. dulu zaman2 skul..
hehe.. nakal

LORD ZARA 札拉 said...

nasib nama cikgu Mala~
kalau cikgu Zara?

sayang, aku ada tulisan baru~

BuLaN iTu aKu said...

ganazz ko ek..
tapi ganaz lagi cikgu ko
hehehehe

arque said...

mier@merr:

ahahha.piat telinga ganas apa.

haah.aku pun rasa aku layak kena hantuk. T.T

arque said...

Koyuki:

cium?? o_0

ah! ;P

arque said...

kimisai:

MARIA..!! MARIANA..!!

arque said...

YobSumo:

pelakon?watak ape?

haha ciss.aku pun tanak laa jadi pelakon.
aku penat hidup dalam lakonan yg penuh dengan drama. xP

arque said...

Baya:

ahhahaha.mana boleh bagitau kami main ape.
itu rahsia.ehehehe. xP

arque said...

Siti Fatimah Nabihah:

yeah!zaman sekolah nakal.tapi best. xP

arque said...

LORD ZARA 札拉:

naseb Mala.kalau Zara, arwah lah aku jawabnya.ahahha.

arque said...

BuLaN iTu aKu:

aku lagi ganas laa.roarrrr!!
ahahahaha. ;P

be strong bulan.

ZihNuN FaTiN said...

kenangan manis tu..hahaha..:p

hans said...

gila cool cikgu ko hantuk2 kepala
hebat siyot

chokio_nia said...

gle la weh..brutal siak cekgu ko..haha..

aku plak pena dpt cekgu merajuk..da la laki..manje tol..heh

yoro okino said...

kire ok g laa tu
aku lak
terus kena penmpar..
dah ler tngan besor tapak gajah
cikgu tu mmg femes laa kat sekolah aku..cikgu disiplin pompuan tapi kitaorng panggil the rock..haha

acap said...

nakal ko nih.
ish!!

Aku Beskot™ said...

darjah 5..
sm la kita..
tp ak kne tampar dan sekeh dikepala tanpa belas kasihan..
adeh saket..

OoizzioO said...

nasib ko kena kepit dgn adik ko
kalo tak
ko yg p comolot dgn apek tu

Pais Chaos said...

cikgu mala hot tak???

AimiBakar said...

kepale aku bukan bola getah tetapi skadar bola yg dipenuhi bahan besi

name abg aku aiman :|
perangai mase dahulu kalah setan
AHAHAHAHA

tp best dpt kepit2 dgn abg :P
main bola, rentas hutan kelape sawit, naik basikal die bwk,
peehh buli abg mmg indah :D

cik EPAL said...

cikgu mala tu cun tak?? hee..

btw, i klik ur nuffnang ;)

arque said...

ZihNuN FaTiN :

haah.manis sampai boleh dapat kencing manis. T.T

arque said...

hans:

cool kaa?ades. T.T

arque said...

chokio_nia:

haha.lelaki merajuk.die anak bongsu kot.ekekeke. ;P

arque said...

yoro okino:

wow!kene penampar dgn tapak gajah.
eh kau buat salah ape? xP

arque said...

acap:

aku budak baik laa.isk. xP

arque said...

Aku Beskot™:

adeii.kita salah laa beskot.
patutnye kita amik pts terus lompat.
tak payah masuk darjah 5.tak payah kene hantuk.tak payah kena tampar. xP

arque said...

OoizzioO:

walaupun time tu aku dah tak berapa innocent.
tapi aku macam belum belajar teknik teknik comolot.lagi lagi dgn apek.gila. xP

arque said...

Pais Chaos:

tak.dia pendek gemuk hitam.kau nak?

arque said...

AimiBakar:

ceyt.

nama aiman semua dulu setan.ahhaha.

adeii.kau best laa.aku kompem abang kau rimas tahap gaban.
rasa macam nak campak je kau dalam longkang. xP

arque said...

cik EPAL:

cun melecun wo!

okayy okayy nanti aku kelik nuff kau balik. xP

aku_cirrus said...

ahahaha..ko pun 1 gak...sape soh ko ober xctd bediri..kan dah kene...ehehehe...mesti benjol kan..sape dekat tuala kat mulut n tuam dahi kau yg benjol tu? eheehehe...mesti peah kan...ehehehe

LORD ZARA 札拉 said...

Nak gelak keji 8 kali jap~
kakakaka~

miss lulu said...

err.. tak taw nk komen pe...

anggap ak singgh mnom sirap je la..

lalala~~

Nabil Fizri said...

hai cikgu mala

arque said...

aku_cirrus:

ahhahaha.aku budak mahukan perhatian.so aku macam berdiri laa bila main. T.T

wakaka.baik sunggoh kau peah.walau kau comot. ;P

arque said...

LORD ZARA 札拉:

adeii. T.T

arque said...

miss lulu:

haha okayy okayy.tapi aku takde sirap.
ribena pun macam boleh lah eh. ;P

arque said...

Nabil Fizri:

nanti aku roger dia kau cakap hai. -_-"

green said...

pshycho cikgu tu..

ape ni?rasuah pakai nini coeklat celup..
haha

miss izan said...

haishooooooo...sangat garang ini cikgu.nape ko tak besarkan mata,senyum ala2 siput and berpura2 tak bersalah. agar kelihatan comel and dia tak sampai hati nak hantuk kepala ko ;P
hahahaha

dianna said...

heee selamba je cikgu ni hentak kepala u. kenapa dgn die tuh? kenapa? korang main ape sebenarnye sampai die marah sgt? heee geram lah. xsuka org main kepala.

Adjla Hafizin said...

gile lah cikgu ko.
bru darjah 5 kot.
lepak r cikgu..


lain kali kalo nk main,
jgn lupe ajak cikgu skali.
xde la die terase disisihkn.
hehehe.

rAy jR...@...Aliff said...

hahha...meh cni aku ket0k pale ckgu anda...kakaka

chotz said...

sejak baca entry ni...
gua asik teringat kat cikgu mala lu ni

gua rasa gua dah terkena vodoo dia la.

aiseh

arque said...

green:

pshycho dan jugak panas baran. xP

ek eleh.kau pun nak jugak kann nini cokelat celup kann??kann?mengaku! xP

arque said...

miss izan:

hahha.senyum ala ala siput?macam mano tu? xP

aku dah macam cuba buat sinaran mata sinchan yg selalu die guna dekat misae.tak berkesan doe. T.T

arque said...

dianna:

aku pacal yg hina.aku layak dihantuk.cewah! xP

aku main benda tak patut main kot.huhu.layak lah aku kena hantuk. T.T

arque said...

Adjla Hafizin:

haah kannnnn.darjah 5 kot.tak matang kot.sekarang matang?tak jugakk. xP

hahaha.brilliant.idea bagus wo!masuk dek akal.baru aku tahu main reason die hantuk kepala aku.grrr...hahaha.

arque said...

rAy jR...@...Aliff :

hahaha.kau ajak aku datang tapi nak hantuk kepala cikgu aku.macam mano tu? xP

arque said...

chotz:

hahaha adooii chotz.kau still nak no fon die jugak kaa?give up je laa bai. xP

baik kau ingat kat normala samsudin.cun pun cun.tip top wo!

je who? said...

gile teruk kelas ko.. semoga aku praktikal nanti xdpt kelas mcm kelas ko.. hahaha ~

rAy jR...@...Aliff said...

kakaka...xpe r lau cmtu...aku ket0k pale dua2 skali..hahaha...

arque said...

je who?:

hahaha.aku doa yg sebaliiknya.pengalaman itu penting.

arque said...

rAy jR...@...Aliff:

ceyt.kurang asam keping betul. T.T

sape ade helmet??sape sape!!

wakaka.

miss izan said...

muke sinchan bukan muke simpati,tapi muke nak mintak hantuk lg sekali...muahahaha

rAy jR...@...Aliff said...

erkk..hlmet cap ayam xleh protect gk pale anda dan ckgu anda tu...kakkaaka..

len kali mntak pgesahan sirim dlu bai...lalallala..ha3

chotz said...
This comment has been removed by the author.
arque said...

miss izan:

ahhaha.ye ke izan.patut laa tak berkesan. xP

arque said...

rAy jR...@...Aliff :

hahaha.sengal ah kau.adeii.

arque said...

chotz:

hah asal?ok chotz.aku akan lebih berhati-hati.

imHepPie said...

hohh aku suka cikgu mala..aku nak wat idola!

Abcdeftyyhahh. said...

salam,

ganas jgk la ciku mala ni. pmpn kan huhu. ramai jgk nk wat idola eh adeh.

told la hejauw said...

cgu ko mmg ganas...

p/s: ak n mbr (geng wanted la kunun).. pnah kena halau kuar dri blik guru..oh sadis...malu nk mati.. cgu2 lain mule soksehsokseh...

arque said...

imHepPie :

idola??perghh. T.T

arque said...

Abcdeftyyhahh :

ganas ganas pun ramai nak buat idola.huhu. T.T

arque said...

told la hejauw :

hahahahaha.kau buat salah ape?? xP

babymiLosh said...

gila tak seporting la chegu mala.. huuu~~

tapi kan,, adek kamu pasti bersyukur sbb dia telah mendapat kembali kaseh syg yg telah pudar dr abgnye.. hahahahahhaa ;p

F U N F A B U L O S I T Y said...

cekgu tu bekas wrestling ke weh???? ;D

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"