Nov 8, 2009

chinese paladin III.addicted.ah!

jaga2 semua mood dia tengah ceria.semua senyum senyum.kekekeke!


ahhahaha.adoii.takde angin takde ribut tibe tiba boleh pulakk aku sangkut kat chinese series nan satu ni.selalu syok je layan greys,one tree hill,smallville yg tak reti2 nak habis,gossip girl,supernatural,heroes,true blood.true blood?owh yg ni 18 tahun ke atas je boleh tengok.cite pasal vampire.so kalau sebut vampire semua bayang part mane??of coss laa neck.bkan necklace ye dafi.neck iaitu leher.ah! banyak gila kot adegan2 panas.tapi aku suka.kasi otak jalan.haha.nur kasih??erk.sori aku tak layann.

tapi cita yang satu ni.chinese paladin III ni sumpah best.mula2 cita macam banyak jugak lah lawak.tadi aku google die cakap ending die sadis nak mampos.cisss.kene beli stok tisu banyak2 aaa kalu macam ni.ahhaha.

tadi aku macam bukak youtube.then bukak laaa banyak clip2 cp3 yg aku nak tengok dgn kaedah open in a new tab.so lepas bukak kene laa tunggu buffer.sekali siap dah buffer semua.aku tertutup window yg ade semua vc cp3 ni.macam sial kann?kene buffer lagi sekali laa gamaknye.tapi takpe.mood ceria ok semua.aku senyum senyum. T.T

ni vc opening cp3.walaupun aku tak paham mandarin kantonis watsoever tapi macam kene je beat dia.boleh terpacak bulu hidung dengar kot.layan arr.sape tak layan pendek umur wo! kehahaha. ;D








addicted tahap gaban dah ni.ah! ;P

p/s:update macam ni pun boleh je kot kann?heeeee.


si blogger's thought;
"perasaan ini boleh membunuh "

...dan itu aku.

64 comments:

Amal said...

1st??

Amal said...

okay smart!
hahaha
cover die cam comic tony wong pulak.
hahahaa
cite pasal ape weh?

aku pangkah nur kasih!

Amal said...

kumen yg ketige.
ko budak2 agy.
pegi tidor!

Amal said...

yg ke4..
nie kumen sesaje.
hahahaa

Amal said...

yg ke 5.
aku bukan jiwang duh!

Amal said...

yg ke 6.
ok aku diam.
nak balik nih.
chow!

apan lee said...

miSs siv:

cisss.oit2.berani kau main2 kat sini.
T.T

hahahaha.adoii.sengal ah kau.aku pon pangkah nur kasih.

google laa nak tau cite pasal ape.haha.tapi sumpah best wo!

::[putihpurple]:: said...

erk~
aku ingt screen lptop aku rosak..
pehal dr atas smpai bwh nme miss siv ni..hahha;D adoii..

weh pehal nme citer tu klasik giler?kikiki~

ade tpt kt cni nme one tree hill..cntek view dye..meh ler cni..ngehee;))

teacher neo silampuneon said...

ini bukan cerita aladin!! lalalaaa

Anisa said...

minat kau dgn cite cong ceng cong ceng eyk..
ade adegan panas eyh?
okei2
kalau cmtu nk donlod jgk ah

hahaha

[z@ck] said...

weyh..
apa tarik2 baju tu..
ahahaha

saiful mohamed said...

dulu citer cina best petang2 kat tv3..

EJAY said...

bestnyer kalo ada byk masa lapang nak tgk citer2 camni kat TV...

wlwpun bley tgk kat YouTube tp nak tunggu loading buffer tu mmg kena byk sabar... dan kalo dah siap pastu terpangkah (ahahha sengal la ko), mmg kena lebih byk sabar. huhu.

Yuki Yusuf said...

izinkan gua guna 'gua-lu' pagi ni..

gua tak layan cite-cite local..

sekian

**mana penggunaan 'lu'? ah, tak penting**

Yuki Yusuf said...

gua menaip pada puku 835 am

sure lu tak bangkit dari tdo lagi ni..

so gua nak buat ribut kat sini..

hahahaha (gelak senang hati)

senyum senyum >>___<<

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

pergh~

cam seksi je ni sayang~

Solehah said...

jangan biar perasaan itu membunuhmu..huhu..

apan lee said...

::[si putihpurple]::

haha.entah ar miSs siv buang tabiat,kurang asam keping dia tu. ;P

klasik kaa?sedap je aku rase.haha.

ehehehe.kau belanje laaa kompem aku pegi. ;P

apan lee said...

░♥si lampu neon♥░ :

aladin tu sape?lalala~ ;P

apan lee said...

aNiSa hANg tUaH:

entah laa tibe2 boleh sangkut.aku layan laa.hehe.
adegan panas macam takde tapi cite ni best wo!
donload donload. ;P

apan lee said...

[z@ck]:

dia tak sengaja tarik laa. T.T
tapi best ape.aku tarik baju kau.kau tarik baju aku.
ah!kehkehkeh. ;P

apan lee said...

saypOOL rafhtello:

dulu aku macam tak tengok sangat.huhu.

apan lee said...

Ejay:

haah best kalau lapang.

agak laa.lame kot nak buffer.
ahhahaha.aku tak sengaje pangkah laa.
selalu terpangkah.nak minimize tapi terpangkah.butang sebelah2.ades. T.T

apan lee said...

Koyuki:

sile koyakoyuki. ;P

local macam NUR KASIH.ahhaha.

adoii.mane 'lu' nya. T.T

Ibu Ammar said...

weh, cambest jer..nak tengok gak..!

apan lee said...

Koyuki :

eh kau lagi.ape dia ape dia.haha.

haah awal kau bangun.

duh tahu takpe mengantuk lagi ni.huarghh! o_0"

ceyt~ribut kaa?macam kentut.

aku join gelak sekali.
ah ah ah ah ah *gelak ceret beret laa

;PP

apan lee said...

LORD ZARA:

haah.ade laa sikit2 seksi.normal laa tu.
ahhahaha. ;P

apan lee said...

Solehah :

baik baik >>.<<

apan lee said...

Solehah:

sumpah best!sile2.ehehe. ;P

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

aku tahu cite ni best!!
tapi aku tak dek tv!!!!!!!!!!!
huwa!!!
tensionn

apan lee said...

BuLaN iTu aKu:

yeah bulan!cite ni serius best!
pergi bilik tv laa tengok.hehe.
rugi tak tengok wo! ;P

Anonymous said...

tv rosak..
da lame ak xtgk citer korea...

waaaaaaaaaaaaaaaa...

apan lee said...

told la hejauw:

baiki baiki tv.ni cite chinese laa bukan korea. ;P

AimiBakar said...

wow ! i LIKE your post :D

(ayat mcm bodoh !) haha

chotz said...

wah...

dasyat tol cite ni!

terbang-terbang bagai!

kagum.

aku nk try gak la layan

erkkKkK...tau mana2 url nk dapat full dolot?

OoizzioO said...

terpacak bulu hidung
anep potong bulu hidong ko tuh!!!

ahaha
nway
cambest je cter ni
suit aku yg korean-look-alike sikit ni

RAWNA said...

arghh
sejak aku balik jakarta aku xdpt nak tgk cite nih tiap kol 7 kat 8tv. hahaha. kat utube ada eh? ada subtitile ke?

Unknown said...

kau hati sensitip banyak mana?

kalau banyak, tisu tak cukup, pegi cari kain lap meja.

K said...

astro ka? ku tiada asrto...sobs.

Tp kan dulu masa aku sekolah rendah, bnykkkkk sgt citer cina pukul 6 yg syok2.ko tgok x??

tp skg citer da hampeh, baju moden sgt.x mggambrkn zmn. pstu efek over..

chokio_nia said...

ade ala2 cte journey to the west tak??

Unknown said...

true blood mmg best...

iamredranger said...

siyes best??
alaa..aku xminat sgt cite cine.
tp sbb ko ckp best,
aku lyn gak la nnt..hehe.

acap rahman said...

hoi.
suk2 hati kutuk nur kasih.
xde nilai sentimental lgsg korg.
hahaha.

tgk cite cina pon nangis?
cait!

Pais Mais said...

hahah..best2!! kene tgk..

apan lee said...

AimiBakar:

ah hah!aku macam asik terima komen macam ni je dari kau.komen lain laa pulak. T.T

haha.

apan lee said...

chotz:

tu laa pasal.siap ade terbang2 lagi.perghh.haha.

sile2.

ades.aku tatau laa chotz.aku layan cp3 kat 8tv je.cuba la kau google.huhu.

apan lee said...

OoizzioO:

ciss.haha.

cite ni memang best.kau korean-look-alike??
adeii.yelah yelah kau korea. ;P

apan lee said...

k.A:

indon takde kaa cite ni??haha.

youtube ade tapi satu episod ade laa die kerat jadi 8 part kot. -_-"
subtitle aku tak sure ade ke tak.aku rasa macam takde.huhu.

belajar madarin k.A. ;P

apan lee said...

YobSumO:

ahhaha.kain lap meja rumah aku kecik doe.pinjam kau punya laa.

apan lee said...

khalil:

tak ah.8tv je.

dulu aku tak layan sangat laa.huhu.

efek over tu agak laa.tapi best ape.cantik kann. ;P

apan lee said...

chokio_nia:

journey to the west??yg ade babi dgn monyet tu eh.lain sikit jalan cerita die.
lagi best.ahhaha.

apan lee said...

Ries Lee:

true blood best amat.semua aksi mengancam seh.

apan lee said...

Adjla Hafizin:

serius wo!
haha.aku pun tak minat cite cine.
entah macam mane boleh lekat pulak dgn cp3 ni.

apan lee said...

acap:

ahahaha.kau mesti peminat setia nur kasih kann?

cite sedih boleh tahan nangis gak kot.lalala.

apan lee said...

Pais Chaos:

betul betul!wajib tengok! yeah!

ninim said...

erm

chotz said...

oh...cite ni yang membuat aku hampir mati terbunuh coz bibik aku hampir lupa masak....adeh!

apan lee said...

ninim:

asal ninim??hahaha.

apan lee said...

chotz:

ahahaha.adoii.bibik..bibik..kalau tak bergayut,tengok tv je keje.
potong gaji dia chotz! potong potong!

-Encik Manis- said...

kan best...
klu dapat pedang sakti dia tu...
leh bwak aku g mna saje yg aku suka...
x payah nak tuang minyak or bayar tol..
voley?
hahahah

apan lee said...

Primadona69:

habis naik pedang sakti kau nak pakai ape?pakai helmet.
jap.
HAHAHAHA.

-Encik Manis- said...

hahahahahah
pakai shower cap...
voley?
;p

apan lee said...

Primadona69:

hahahaha adeiii. xP

boleh boleh.nanti bawak dua shower cap.aku nak tumpang naik sekali.

Anonymous said...

cter korea best!!!

aku cadangkan ko tgk cter ni..."baby and I"

best!!

kisah budak laki sekolah mnengah yg ade baby tetibe...kelakor weih...try ar carik..utube ade..

gudluck !

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"