Nov 20, 2009

aku.sebuah.blog season finale-part 1


ahhahaha.ape kau ingat series je macam ade season finale.belog aku pun ade season finale jugakk la sial.kekekeke.aku malas ar nak pusing2 cite.straight to the point.aku nak tutup aku.sebuah.blog.wakakakaka.mampus ar.ni blog aku suka hati aku lah kan.

so you guys,blogger2 sekalian,terima kasih banyak2 dowh menemani aku sejak aku active blogging july ogos haritu.thanks sudi singgah page aku yg entah pape macam celaka pun ade.thanks sudi layan otak gila aku.aku boleh jadi gila kalau kau orang tak layan aku berbelog ni.thanks sudi komen komen.sudi jerit2 kat shoutbox aku walau aku tak reply pun still ade jugakk yg jerit2.buat sakit tekak ah weii.hahaha.

so kalau kau orang macam nak kutuk2 ke.nak tanye ape2 ke.sila berbuat demikian sekarang lah.nanti aku macam jawab semua soalan dalam part 2 season finale last entry sebelum aku tutup kedai.adeh.better kalau tak payah tanye.buat penat aku nak menjawab.haha.

p/s:sori kalau ayat macam keling.aku dah hilang keupayaan berbelog.wakaka.

p/s:aku nak jalan2 kat belog kau orang buat terakhir kalinya.hehe.






yang hilang akan muncul kembali,
mata yg tertutup akan terbuka lagi,

yg berhenti akan sambung berlari,
bila tiba masa,yg sudah berakhir akan dimulai.

-blogger boy-






"aku mati2 ingat karma belasah aku habis2.
tapi aku dapat peluang lagi.
aku tanak sia2 kan lagi".

...dan itu aku.

66 comments:

jane said...

marilah kita bertutup blog kita sama2 ye my twin...ahahhahaah

aku tunggu masa je...

skrg aku buat dulu entry sblum tutup...huhuuhu...

nursarah87 said...

woi..korang berdua jgn ngerngada...nak main tutup2 segala..ko biar jela blog ko ni bersawang jgn gatai tutup dowh!

imHepPie said...

weii jgn ar..kang aku rindu cemana

aNiSa hANg tUaH said...

tsk..

aku sedang menangis teresak2 atas keputusan yg dilakukan oleh kau.

huhuhu

tediously said...

YAY AKU TAW KNAPE KO NAK TUTUP BLOG KEKEKEKE ops tercapslock lak

a.t.O.k.c.o.0.L said...

baru jadik follwer kau.
takkan dah tutop?
ces.
ni same cm kes ayah pin aa nih.
nak larikkan diri tinggalkan pengikut2.
ish2.

Aku Beskot™ said...

weh arque..
awatnye ni weh??
ala..ilek r.
ak acap ngan siv kutok sket je..
xkn ko majok smpi nk tutop blog..
hehe..
(walopon kitorg xde kutok pon)..
sampai la kita ketemu lg..
mlm ni sila la wt parti buih k..
hoho..

mier@merr said...

arghhhhhh......tutup la....turup la...
tingglkn aku tkontang kanting kt cni...huhu...
tutup la....hhuhu..

tyqa_cYg said...

ala arque..
apsal ko touching nk tutup blog nie??
nie yg wat aq tention nie..
pasni spe yg nk wt aq gelak smpi jatuh ke tingkat bwh lg??
ngade la ko ni bai..
den nk poyi ngadu kek mak den la..
mama!!arque nk tutup blog eee tuu..
sodihhhh!!!
:((

lieya orange M.I. said...

...arqueeeeeeee...takmau r tutup...
...baru start berblog ni mau rileks baca blog yg gila2 ni haa...

Koyuki said...

kenapa kau nak tutup?
susah2 puji kau kiut la, canggih la
hmm..kamon la arque..lepas sorang, sorang menghilang ni..

yuki pon kena lingkup jgk la kalau camni..

arque said...

jane:

woit kembar.aku tutup belog kau nak tutup belog jugak kaa.adeh.
sah kau kembar aku. xP

arque said...

nursarah87:

adeh.dah sampai seru kene tutup laa.oit kirim salam kat adik kau yg besday sama dgn aku tu.haha xP

told la hejauw said...

lorh nk ttp watpe weh...
ish ko ni..
xcian kt ak kew..hahaha

P/S: sape c babi tuh weh hahah

arque said...

imHepPie:

hahahaha.kalau rindu tengok bintang.nanti jumpalah aku.wakakaka.
cite dongeng apekah ini. xP

arque said...

aNiSa hANg tUaH :

adeii.nak aku suruh prince pujuk kauu??hahaha. xP

arque said...

tediously :

adoyaiii.senyap2 sudey faz.kekekeke.

arque said...

a.t.O.k.c.o.0.L :

sebab kau follow laa aku nak tutup.hahaha.
sori lama tak singgah page kau.jap lagi aku singgah dol.

bubu253 said...

anip oo anip syg...
huhuhu npe mau ttp blog...
t bubu rnd anip cmne...
spe nk mrapu ngn bubu lgie lau anip xder...
nt sume buli bubu le anip xder...
huhuhuhuhu

huhuhu
xyah ttp la..
bia jerk bswang..
at least t rnd leyh tgk blog anip..
huhuhu
(T_T)

anip!!!!!!!
jgn tgl bubu...
huhuhu
sp nk temn mnum ribena lgie nie...
huhuhhu

anip oo anip...
im gonna mish u so much..

arque said...

Aku Beskot™:

ah kau dgn acap memang.suka kutuk2 aku dowh.benci!wakakaka.
aku tak pernah kisah laa.
plus kubur lain2 kan.wahahahha.peace!

arque said...

mier@merr :

baikk baikk aku tutup sekarang!! >>.<<
haha.

mierr bloggers ramai lagi laa.adeh. T.T

arque said...

tyqa_cYg :

uiks.sahabat baik aimi.kirim salam maut dekat dia wo!

adehh.aku pun nak ngadu kat makk aku jugak lah macam ni.heeeee. xP

arque said...

lieya orange M.I. :

alaaaa lieya.banyak lagi laaa belog lainnn.carik carikkk. T.T

arque said...

Koyuki:

haha.kau kene puji aku lebih lebih laa yuki.hehee.

oit jgn lingkup dowh.aku nak jugakk jenguk2 bace belog kau yuki.adei. T.T

arque said...

told la hejauw :

haha.kau laa kedekut sangat dgn aku.
aku nak pinjam tuala hijau kau macam tak kasi.aku macam merajuk laaa ni.wakakaka.

Just_najmiE said...

alaaaaaaaaa.... ='(

arque said...

bubu253 :

adeii bubu.sedih dowh komen kau.
bubu kau laa sahabat aku sampai mati wo!
nanti aku jadik silent reader belog kau okayy.
rindu saat kita hangout di meja makan pada waktu petang sambil menikmati snek petang dan ribena perisa lemon fav kau bubu.waaaaaa.

ni aku macam nak nangis ni.wkaakka. T.T

arque said...

Just_najmiE:

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jugakkk.haha. xP

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ni yg sedey ni
.dah x de sumebr inspirasi
.nk tutup blog jugak lah T_____________________________T

je who? said...

xyah finale bagai.. teruskan je berblog............

Primadona69 said...

sayonara!!!
Mari kt nyanyi lagu..
"SELAMAT JALAN ROMEO"...
ramai2 yuk!!!
;p

Ejay said...

i'm losing a good blogger...
and a good fren...

bye bye bro!

~take care

siggplus said...

jgn lupa roger gua kalau lu ada blog baru

sI tEDI said...

sia2 je aku kena sial.. sob sob sob.

x lah ..
aku org melaka.. tahan gurau.. ekekeke

ko nak ilang bawak diri ke mana ni?

W[A]NZAI said...

adoi pehal lak tbe2 mau ttp ini blog?
hohoo bru ja nk mengenali anda..
erkk ayat cipan..mrapu disitu..

pehal lak ko nk ttp lak ni weh?

AimiBakar said...

kau nk tutup blog sbb ribut taufan salji nk terjah malaysia ke ?
LAWAK LAH KAU !

ade fb x nk add !

bubu253 said...

anip touchin ekk...
hehehe
mek spu tgn nie ye...
pas2 simpn yer spu tgn tue...
ade tulih nme bubu n anip...

nnt add bubu kt fb yer..
hehehe
keep in touch...
im gonnaa da moment we went hang out togther...
sat unde a tree n drink ribena lemn..
hmm ble leh kua datink cm sll lgi nie...

hhehee
juz tke cre urself dude...
mish u..

Solehah said...

weh aku tengah weng2 demam lagi datang baca org nak tutup menutup blog ni..huhu..nape?kene jawab seikhlas hati?

{lumut} said...

weh..pehal?

acap said...

nk tanya jugak.
kenapa?
kenapa?????
kenapa??

k.A said...

kau ni..
amik cuti rehat mcm aku sudahla
tak payah nak tutup2
hmmmm

Ries Lee said...

adeh, skrg ni musim org nak tutup blog la...

ninim said...

maleh argh korang ni..jangan la ngko nak tutup blog...aku merayu ni..plez...

chokio_nia said...

aku br nak manje2 ngan blog ko..ape kes??

kalo aku rindu kat blog ko or ko cmne??kasi tinggal kontek number cni...

kang tak pepasal aku kene cop gedik ne..

aku_cirrus said...

alooo..nape lak nk tutup kedai la ape la...xbes la cam nie...da la suke bace blog dye time xleh tido..xyah tutup eh eh eh (sambil wat muke comel walaupun tau mmg xcomel!!) ehe

aku_cirrus said...

alooo..nape lak nk tutup kedai la ape la...xbes la cam nie...da la suke bace blog dye time xleh tido..xyah tutup eh eh eh (sambil wat muke comel walaupun tau mmg xcomel!!) ehe

aku_cirrus said...

alooo..nape lak nk tutup kedai la ape la...xbes la cam nie...da la suke bace blog dye time xleh tido..xyah tutup eh eh eh (sambil wat muke comel walaupun tau mmg xcomel!!) ehe

paTonG kerTaS said...

blogger boy nak start semule,
ko nak stop ke?
nty kalo rindu kat ko cemane?

YobSumo said...

kenapa kau weh!

jgn tinggalkan aku!

poyo di situ.

wei nnt dah buat blog baru igt komen2 kat YobSumo, aku singgah2 blog baru kau ok!

acap said...

ambui abang beskot..
suke2 cakap ak ngumpat dgn die..

Lady Dyla said...

aku baru je start bace belog ni.. tetiba nak tutoppp.. dengki la tuuuu

pisey said...

ish.

Cik_daya said...

baru jek jenguk...
tuan umah nak tutup blog pulak..
nasib laa kan

chotz said...

adeh...ko pon nak totp blog gak ke?! sama lah....aku pon dah nak close account coz dah cakap target...
17k hits....so, see u when i see u...tata

miss lulu said...

la, nk ttop da ke? aku bru dtg nk usha2..

cet!!

seroja jingga said...

asal nak tutop lak nih..
tak rock lah

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

tanpa lu punya blog tak ade kemeriahan .... jadi jangan lah tutup blog lu ye... pasal aku sentiasa ziarah blog lu beb... ape pun aku suka baca blog dari blog lu ni.... gua caya sama lu bro...

Pais Chaos said...

bahaye ni beb!!

LORD ZARA 札拉 said...

sayang~
kalau kamu tutup~
aku nangis~

=[

sya mansor said...

kenape sekarang ramai nk tutup blog?
janganlah...

messyremo said...

adess...

ari tu aku tutup...
tapi skang aku dh ON balik...
skang ko nk tutup lak?
ape kess~~

Situasi X said...

ape hal beb...xkan dah boring berblog kot...

Nabil Fizri said...

em..

ninim said...

semuanya nak tutup blog...blog ngko best per...erm...

abcdeF. said...

ilang keupayaan berblog?

ape ni blog.
kata kau sebuah blog.

xde2 alasan x dterima!

rAy jR...@...Aliff said...

adehh...aku xske part ni..seyes xske..
adehhhhhhhhhh....

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"