May 22, 2011

my bad

now aku macam dah nak tercirit.like seriously lah.nak tercirit dgn current situation.lebih specific, current financial situation.lol.okay macam ni.last semester, i got scholarship.and fortunately, the money they bank-ed in is act untuk 3 sem. 3 sem ke youuu??banyaknyewww. ciss. fortunate laa sangat!sooo as a normal human being..

shopping

movies.

mcD

lepak sana sini

travel xhengat.

so what's left NORMAL human being??none!hahaha.owh owh not to mentioned PD yg macam must-overnite-place every weekend kann.aishh.ape yg ade kt PD tu pun haram jadah aku tak paham.besides frisbee-ing, err tgk sunrise (never act seen one pun) err foreingner err cucit mata ehhe ehhe ehhe.dang!lol.

im telling you no joke guys.sikalang ini, i am wayyyyy to DESPERATE for moneeeeeey.peeps, pliss give some money.i beg yawwwss(puppy eyes).adeh aku macam sgt xpandai plan kewangan.and and anddd i am so nervous to talk about it.e-e-even to think about it.paiseh paiseh.lagi lagi sem baru dah nak mula and i need the money untuk byr yuran.damn.mana nak korek ni?sape ada kapal korek sila buat tangan mcm saya! okay nevermind. gila lamee!

WTF are you looking?? i'm nose-picking heree!

saya bijak berbelanja!
*mata di dada, tangan ke atas*
dan itu aku.

6 comments:

wani said...

*mata di dada, tangan ke atas*
maknanya apakah?manusia kott wehh.tapi beragaklah kau.tak kan kau habis kan semua duit tu? -.-

melle amir said...

kau kena pasang mak doh, maksud aku datin datin, haha

Joey said...

sila jual diri sekarang...wakakakakakaka


p/s hahaha. dpt link? so tak payah la bagi kan. hehehe

apan lee said...

wani:

maknanya err er hahaha.susah nak explain. ;p
ade laa baki sikit 100 bucks je tinggal. -_-"

apan lee said...

melle:

datin dato' datuk semua aku kebas kalau boleh spedo.har3.

apan lee said...

Joey:

cait.xlaku la derr.
link aku lupa laa. -_-"

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"