Aug 19, 2009

orang pergi convofair,aku pergi teluk senangin.



haha.rasenye the main target last weekend adalah convofair.tapi disebabkan convofair kali ini tersgt borrrriiinggggggggggggg.tengok!berapa banyak 'g' aku taruk kat situ.walaupun amy search n aizat dtg untuk perform still boring.sumpah boring.aku lagi prefer kalau aishah sinclair dtg macam youth tour last year.kalau tak dapat aishah sinclair pon, at least jemputlah cinta laura kan kan kan. ahhahaha. tak habis2 dgn cinta laura kau tuh.huh!

so i need to escape lah kan. pastu kebetulan terjumpa dgn 4 orang yg sekepale weng2.terjumpa laa sgt.kita org pom membawa diri memasing ke teluk senangin. n people!! teluk ini tersgt best n cool wouh~ombak dia besar.air dia biru.dan dan dannn ada kedai makan yg mane kalau korang order sepinggan apa2 menu,dia akan buat 2 pinggan lepastu cakap "erm..saya terbuat 2 pinggan ni.boleh tak kalau sesape amik lagi satu pinggan ni" duhh~

malas lah nak cite panjang2 ni.
jom layan pic2 yg sempat di snap ni.
camera roll~ heeeee~

time mula2 sampai.sume xboleh dok diam.
gian nak masuk dalam air.

b4 masuk pantai.aku tabik spring.uyeah~

kita orang lumba dari pulau seberang ke persisir pantai wouh~
ok! itu aku tipu. ;P

haha.sume xsedar diri.dah tua2 pom nak lompat2 lagi.
dan dan dannn aku jadik superman.so yeah!

bergambar konsep ala2 lalang kate mereka~haha.

lepas tu balik dgn girang sambil xsedar dah salah jalan.
berkilo2 lalu jln yg boleh nampak padi kiri n kanan.tiba kat perak
ade padi pulak kan.last2, jumpa jugak jln pulang.
fuhh~

p/s:weekend yg sgt best.tenkiu kau org.sume sporting gila2
dan dan daann aku suka!! hehe ;D

si blogger yg terasa nak mandi pantai lagi dan itu aku.

28 comments:

tediously said...

"you're delusional, you're delusional, boy you're losing your mind.." TIBAAHH aku tnga karok lagu MC kempunan xpat g karok arituh LOL

x pasan pun sesat jalan? padahal aku tido kui3 bangun2 je bridge part lagu rihanna "now this is the sound of a broken heart.." TIBAAHH LAGII

waaaaaaaaaaa bosan bosan bosan. nak g pantaiiiiiiiiiiiiiiiiii

bubu253 said...

beshbyer...
g x ajak pon??
ngee~
hihi

arque said...

tediously:

tu laa.xkarok arituh.
dah beli jam harga beratus kan.
duit pom dah kering.
ngahahaha..
nak pegi pantai lagiikkkk!

bubu:

best ouh bubu.~best sgt.
camne nak ajak..
sume ni plan last minute.
heeeee~
len kali kita ajak okayy
ahhahaha ;D

aznin said...

tak bole blah kedai kakak tu!
mao untung lebeyh ja!

arque said...

agak tak boleh blah laa..
huhu

shakinah said...

heh.
best do gambar2 kau.

edit guna photoscape eh?
:P

whisperingmoment said...

gambar kat lalang tuh bajet cam band indon ke hehehe tapi ader rupe cikit la..eh..nanti ana jawab tag tuh ya..mane eh???nak kena cari blik nih hahahaha

aznin said...

tuh la.. macam band indon pn ade gak. macam indie pn ade gak..

OoizzioO said...

tak ajak aku
dtg utp tak jumpa aku
aku at least ajak ko p mapley wokay
tp mcm cntik je teluk senangin
harus wat slumber party kat situ
b4 ke after posa ek lagi afdhal?
hurmmm

Half said...

anep. ko hutang kene belasah ngan aku..

arque said...

shax:

haah.
aku guna photoscape.
;D

whisperingmoment:

haha.
cik anna~cepat carik tag tuh okay.
ade rupe band indon heh.
heeee~ ;D

aznin:

kan kan kan.
macam gaye indie pon ade kan.
;P

arque said...

izzi:

haha.sori2 bro.ajak aku g
mapley tu kau nak belanje kaa?hehe ;P
ehh,mesti laa lagi elok pergi b4 puasa.kang nanti tertelan air laut time puasa kan.
tak ke batal.tiba bertazkirah.
ahahhaha

half:

huhu.baik~ ;D

aznin said...

p.s: anep tak menjawab soalan. 'before' or 'after' la..
bukan dalam bulan pose.. saje la carik nahas kalo g bulan pose. tibaaahh!

arque said...

aznin:

aku dah jawab lah.
b4 puase.mate kau dah rabun ayam.
abes kau kene kuarantin pasni.
ahahha

Pinkribena is... said...

hahah..
weh aku suuuuuukeeeee gmbar lalang tuuuuuuu...
chaaaaaaaaaantekkkk!!

Anonymous said...

Buka puasa sambal ikan,
sayur maman dengan kailan,
selamat berpuasa saya ucapkan,
kepada teman dan juga taulan.

-RozyBakar

arque said...

pinkiribena:

hah.aku pom sukaaaaaaaa.
haha. ;D

anon:

haha.rozybakar.singgah jugak belog aku! selamat berpuasa jugak kepada kau rozybakar.haha.nama xboleh belah.
;P

The Exquisite Instigator said...

gle bes!

Anonymous said...

Rozy ari2 datang belog hanif~

babymiLosh said...

serious santek gamba2 itu... *thumbs up*

aku_cirrus said...

gambo shantek...hurmmmyg t'shirt ijau tu kan....ermmmmm t'shirt dia nice =)... kim salam kt tuan punye t'shirt ek..ahahaha

arque said...

the exquisite instigator: gile
kentang punye best!

rozy: tenkiu rozybakar!! haha.. ;D

babymiLosh: hehe.. ;P

aku_cirrus: haha..tshirt ijau memang macam tuh..okay!

aznin said...

baju die je ke nice?
orgnye bole tahan tau..

arque said...

haah.
nah nombor budak baju ijau.
017-7424369.
=D

mybreakfastclub said...

woah...nice pic there... :)

arque said...

nice kan.muahahahaha.
tenkiu btw.
;D

mybreakfastclub said...

sama2 ;)

arque said...

u're most welcome andy.

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"