Aug 12, 2009

entry 18SX



hiahahaha.tajuk nak gah je kan.suka hati la kan~
kau org pulak laju je kan klik link ni.
gatal! sekeh baru tahu.huh!;P

ok.sebelum diterus scroll ke bawah pastikan anda:

1. 18 tahun ke atas.

2. 18 tahun ke bawah boleh view jugak dengan syarat
mendpt bimbingan dari org2 tua.
so kalau rakan2 anda yg dah tua ajk tgk.
kira boleh la eh. ;D

3. kepada ibu bapa yg xsuke website ini n ingin mem'block' nye..
sile klik 'follow' disebelah n ikut arahan seterusnya.
miahahaha.

4. psst,ibu2 mengandung tidak digalakkan membace untuk
mengelakkan berfikiran yg tak masuk akal.

1. pakcik tua yg sengal

satu orang pak cik silap masuk toilet.
pompuan dlm toilet tu pun jerit,

"ni untuk pompuan pak cik!"

pak cik tu selamba turunkan seluar dan berkata,

"ni pun untuk pompuan gak!!"

agak2 pak cik tu tunjuk ape?
mungkin pakcik tu pakai seluar dlm perempuan
n die nak ckp yg seluar dlm ni perempuan yg punye.
tehee~

2. animal kingdom

semut membisikkan ke telinga seekor gajah..

tak lama kemudian, si gajah jatuh ke tanah pengsan!

nak tau semut cakap ape?

"sayang! i hamil anak u!!"
(wahai ibu2 mengandung sudah2 mencarut.
sebab tu aku tanak bg mereka2 ni bace ;P)


bodoh tak,
macham mane itew macham itew yg itew nak
itew dengan itew macham itewv yg itew??
hiahaha..
kjnuyifwh..

ah ha ha ha*gelak ceret beret*..
haa! anda pasti dah klik button
'i understand n i wish to continue' or
'u need to be at least 18 yo to view this page' or
'in certain country,u need to be 20 yo'
(sounds familiar..*cepat belasah aku wei*)
sebelom masok ke sini.
miahahaha.
rase menyesal bace.rase nak 'hit' sape2.
nah! 'hit' nuffnang aku kt sebelah ni.

p/S:sory aah sebab post ni agak nakal.
aku xde idea n aku dpt mesej berbaur lucah ini.
tu je. ;D

si blogger yg noob ---> dats me (^_^)

15 comments:

babymiLosh said...

sila dapatkan clorox di pasaraya berdekatan dan sila cuci minda anda ya.. ngeh3 ;p

p/s:: shaye bukan ibu mengandung.. hahahaha~

Pinkribena is... said...

haha siottttt pakcik dan cik tikus tu...~

Half said...

nais wan la anep.. bile ko nk pulang ke habitat tronoh?

arque said...

babymiLosh:

baik~
>_<

pinkiribena:

cik bna.
bukan tikus tp semut.
jgn skip bace ye len kali.
;D

half:

yeah!ntoh le.huhu. -_-"

aznin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bubu253 said...

sle kt bubu's page ntok jwb tag yer...
hahaha
(",)

arque said...

tag lagi bubu..
adei.
-_-'
haha.

Pinkribena is... said...

hahahahaahaha
same je tikus ngn semut..
xde beza pun ak tengok..=p

*pipi blushing*

arque said...

pinkiribena:

yela2.
aku bagi can kau menang coz kau dah nak fly.
btw,lupe nak suruh kau enjoy btol2 kat msia ni sebelum kau fly.
macam buat sume mende kau nak buat.
macam belanja aku mkn2..shopping2..bowling.~hehe ;P
ye2!aku igt bapak kau yg cop duit.
;D

Pinkribena is... said...

huhu..
byk bende aku nak buat tapi tak termakbul lg..antaranya nak spend time ngn mama aku tapi dia asyik sebuk memanjang..sdey aku..=(

ko la xmo dtg kb lg..klo x ley ak blnje..hee~

arque said...

ades~
spend time ngan aku jelah jom!
hiahaha. wink!
duh~kb jauh dow.
huhu -_-

shakinah said...

pakcik tu bodoh.

haha

arque said...

agak laa.
ahhaha.
;D

bebluewing said...

kamu sangat nakal lah! ketawe bahak2 saye kat sini tau!

hahah!

nwy,i rarely on9 tau..
so nak fon number tak..?

hehehe..cam ne nak bagi meh..?
T_T

arque said...

ahhaha.nakal eh?
kalau nakal cubit laa itu pun kalau dpt kejar.werk. ;P
nak!!! *cepat lempang aku laju2 wei*
kamu kene on9 slalu. xpedulikk!
muahahaha.
^_____^

 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"