Feb 24, 2009

bukan cerita palestin..


" Khaibar khaibar ya yahud
Jaysh muhammad saufa ya'ud!! "

"Soviet Union pun boleh bertahan 70 thn shj,
tak mustahil Yahudi Israel boleh ditumpaskan"

"Kalau Allah nak,Allah boleh tumpaskan Yahudi ni dalam sesaat je,
Tapi Allah nak bagi Palestin pada tentera Islam yang kuat"

"Hari ini gaza bukan di palestine,
Hari ini Gaza adalah di mana sahaja..
Gaza adalah di dalam hati manusia yg cintakan kedamaian"





huhu..ni la show sulung tts (tronoh theatre shop) tok sem ni..
two thumbs up to tts coz show ni berjln dgn lancarnye..alhamdulillah..

teater ni nk mengejek si laknatullah tu la..skrip die agk besh..n die nye pelakon lg beshh...btol!!
sebab ak x berlakon dlm teater tu..huhu..(ak daa retire wokkayyy)

cam bese ak nye tugas..management..sebgi penghandle follow spot..ak n ima (ahli baru tts) telah berusahe sedaye upaya pd mlm show tok mengfollow n spot tempat2 yg patot..

tp tok technical team..mlm tuu memang agk suck la..mane x nye..abg2 itms wat bising kt blakang tuhh..diorg bley bersembang plak..hello!!kitorg nk wat keje dgn fokus wokehh..tok show mlm tu..kitorg mendpt feedback yg agk kaw2 n tok2 dak2 technical yg baru..jgn down wokehh..sedey je muka zu ngan ima mlm tu..huhu..relax2 sudey~~

next teater..jebat..coming soon..teater ni agak besh n bakal dibawa ke festival perak ujong sem ni...n haku akn memberi full commitment tok teater kali ni..huhu


p/s: ttsisans..ak memang nk men follow spot la..jgn pandai2 nk cari owg ganti haku kayy..(fyi..ima adelaa pengganti ak..coz haku xdpt b g full commitment coz de fesco aritu..huhu..)


si blogger yg noob ---> dats me (^_^)

1 comment:

fazly mshis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"