Nov 23, 2010

Bellatrix Lestrange


ganjaran disediakan.

bellatrix lestrange adalah jiran sebelah rumah yg jual karipap sebijik 50 sen sedangkan karipap cuma berharga sebijik 20 sen! ;p

bellatrix lestrange is a mean old bitch who serious killed sirius black seriously, and get her ass kicked by molly weasley.booyeah!

"hai uolls"

sebelum melihat cermin.

setelah melihat cermin
"tidak!patutlah dumbledore tak suka aku!!"

"I'm gay.."

erkk.next!

bellatrix as a lego figure

"hiahahahihahaiha!"

"maram kerapusephundek!"

"i killed that bitch! so what??"


bellatrix!
--|--
dan itu aku.

Nov 11, 2010

kupu-kupu, sayapnya patah lagi.

*bila aku pms aku buat macam ni.*


aku kupu-kupu
terbang bebas
melukis geometri angkasa

aku kupu-kupu
terbang ke hutan
mencari bunga
setia

aku kupu-kupu
kau bunga sangkar cinta
sangkaan ku setia
rama-rama dalam dakapannya

aku kupu-kupu
terbang bingung
mencari dewi cinta

wahai kau dewi cinta!
ingin aku bertanya!
kenapa tidak ia setia!

aku kupu-kupu
dimana kau cinta
mitos semata-mata
hidup penuh dusta
durjana

aku kupu-kupu
sayapku patah lagi
biarkan aku sendiri
biarkan aku merangkak
pergi

aku kupu-kupu
aku punya perasaan
aku punya hati
aku berhak rasa cinta bukan?

aku kupu-kupu
si dia ku jumpa lagi
gugur helai daunnya
malap bintik2 warna
tiada lagi si rama-rama

aku kupu-kupu
kau bunga
tidak mengapa
aku sayang kau
selamanya.

p/s:semalam aku gila.nak telan panadol.6 biji je ade.
xcukup katanya.xpe2 main kasar eh kau.huh.
harini sudah okay tapi sakit di hati masih terasa lagi.
pms pms main jauh2 boleh?

aku kupu-kupu.
aku pms lagi.
ada pad lebih?
dan itu aku.

Nov 7, 2010

telur dadar mayonis lady's choice (iklan by kak sheila rusly)

paper pagi tadi quite tough jugak lah.the invigilator pun quite tough jugak lahh bila asyik on off on off aircond macam jiran sebelah rumah die punye. okayy maybe sebab aku tak solat subuh pagi tadi so macam cacing kepanasan even suhu aircond tu pun telah mencapai takat beku.HAHA.anyway still irritating bila sekejap macam sejuk sangat sekejap lagi sejuk suam2 n sekejap lagi macam panas.macam xselesa plus macam mengganggu kosentrasi laa enn.urghh.kalau tak dapat A paper ni mati2 aku salahkan invigilator ni.lol.

then after paper terus ke kajang.kenduri kahwin kakak n abang hafeez.2 couple bersanding laa kiranya.sampai2 melahap tak ingat.sambil2 tu puji2 pengantin dengan makanan penuh dalam mulut.haha.eh ikhlas bukan xikhlas puji.ehem.otw balik,dua kanak2 riang bella n mira xhabis2 cakap pasal bunga telur,telur dan TELOR.


telor putih ade,telor sawa matang ade,telor bulat ade,
telor lonjong ade,telor ala2 lonjong punnn ade.


telo dada man is lady's choice
mak straight okayyy~
dan itu aku.

Nov 3, 2010

ucapan tahniah Red Warrior dari saya.

its been ages for not updating here.bila macam orang sindir2 perli2 kau for NOT updating any. especially bila macam aku on9 je gtalk ade je pop up yg so whatever like i care.

"hey u bila nak update belog?
eh wait u ade belog ea?LOL"


Zzz.hate those sarcastic tone.main kasar nampak.the fact yang aku still study and kau orang sudah pun intern.for sure lah enn malam2 kau orang yang damn sumpah bosan tatau ape nak buat diisi dengan mensocial networking rite?LOL tanak kalah kot.heh.oh not to mention yg final exam is just around the corner.

"final exam tu ape eh??"

HAHAHA puki kau final exam tu ape.ni sumpah tak-boleh-blah-please-kill-me-now bila macam aku roger kau orang yang my final exam is just around the corner.macam OMG annoying n jealous separuh nak mati for those yg reply macam puki buat2 tak tahu final exam tu ape.even kau orang intern dis sem still got next two sems for final exams kot.LOL.and btw THANKS for the wish.i dont need that.heh.

oh peeps.i found this.click here.YOUR PROFILE, YOUR STORY. WHAT'S YOUR STORY.damn sumpah lawak.kelakar abis.sample seperti di bawah.kelik untuk tumbesaran.


dan ini


at the end of the day..
even Red Warrior menang Piala Malaysia..
women still are the best at goalkeeper..
coz no matter how hard hes tried..
they never let the balls go in..
oh congrats Red Warrior~~
LOL
dan itu aku
 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"