Jul 13, 2010

snap!


ooh snap!
boleh pulak jumpa entah sape2.gelabah jap.kakaka.


maafkan aku jika terkurang ajar.lol.



untuk kau.gambar hanye untuk ilustrasi semata2.hak3.


im beaten up today.

may God bless you.


peace!

"is filling up chapter by chapter..

while wondering where it might bring us..

life..is it a game or what??"

bila aku PMS inilah jadinya.ciss.

dan itu aku.













Jul 12, 2010

still standing..oyeah!

inhale**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
exhale**
derr.aku hidup lagi laa derr.even macam mane kau cube jatuhkan aku, aku ade je berdiri kat sini derr.aku tengah settle borang nak apply scholar dari JPA derr.mintak2 dapat derr.hai cik awang bolen.hai cik awang bolen.hai cik awang bolen.membe kelas aku gila selalu sebut "hai cik awang bolen" derr.sampai aku terikut2 derr.aku baru tau maksud die laa derr.ampunkan aku derr.
*
*
*
*
*
*
*
p/s:cik awang bolen = gadis bogel
"hey kawan..
perlu ke semua ayat kau ade 'derr' derrrr
lempang mau??"
dan itu aku.

Jul 9, 2010

life never been fair..

hidup memang tak adil..

bila masa kau rasa kau datang paling awal untuk dapat kolej dan kau tak dapat kolej..

bila masa kau dapat buat rayuan untuk dapat kolej dengan gahnya letak pointer kau dalam borang dan kau masih tak dapat kolej..

bila masa kau selalu complain pasal wifi lembap then wifi sekarang daa laju tapi malang kau tak dapat kolej..

bila masa kawan kau ajak pergi tengok dan kemas2 rumah sewa tapi masuk rumah owner tak tutup pintu dan kucing si owner lari and it takes 3 hours nak carik menatang tu..

bila masa kau dapat rumah sewa membe2 lain ajak masuk rumah sewa yg lain dan bila nak masuk rumah sewa tiba2 cancel lepas tu cakap nak carik rumah sewa lain lepas tu membe lain ajak masuk rumah sewa lain..got it??

bila masa kau bangun 6 pagi naik bas pukul 7.00 but then 7.45 baru die gerak walhal kau ade kelas pukul 8..

bila masa kau terpaksa tunggu berjam2 sambil memaki2 semut2 tanpa sebab sebab bas tak sampai lagi..

bila masa kau pakai crocs pegi kelas tibe2 kene sound walhal sem lepas boleh je aku pakai..

bila masa kau rasa germany boleh menang lawan spain tapi tibe2 kalah gara2 seekor sotong..

bila masa kau bosan duk dalam kandang sambil tenung kipas siling sampai berpusing..ohh membe on rupenye..

bila masa membe ajak makan tatkala kau lapar tahap gaban semua yg xadil jadi adil..


"bila semua tak kena..
makan tido sudah.."
dan itu aku.
 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"