Jun 14, 2010

aku xutp yg study kt uitm n aku dpt 4 flat.lol.

heh.malas sudah aku berdalih2 ni.kejap2 reka cerita macam ini then macam itu..pusing2 aku jugak yang tension.sebab banyak sangat orang busybody sampai macam omg semua hal aku kau nak tau kau ingat kau siapa?

dulu aku study kat sini.gune result trial.nak amik chemical tp dpt electrical.di atas pemikiran "minat boleh dipupuk.." n "omg utp kot sah2 byk duit nanti.."


welcome? erk.bye bye!

tapi aku tak minat dan banyak main.so aku keluar.
puas hati aku daa cakap aku keluar utp??yg kau lembap sangat apesal?


lepas tu aku masuk ini..
amik diploma in science.

sebab ape xsambung buat degree in engineering kt uitm macam si A n B buat??cepat skit grad.cepatkeje.

sebab aku tak minat.aku yg kene study lama2 bukan kau.

kau gila.

ya, aku gila.aku macam boleh jadi lagi gila kalau daa kerja as
engineer nanti baru nak tergedik2 menyesal sebab hari2 buat kerja aku tak minat.
yg kau banyak tanye apesal bodo?

dah satu semester da dekat uitm.jumpa member2 yg senasib.ade yg A level xlepas.ade yg buat medic di moscow tak lepas.haha.ade yg daa 18 kali tukar u sume tak lepas.haram jadah daa kau memang pemalas tahap cipet memang r xlepas.di sini "pakcik2" sume berkumpul.macam sial bila diorang panggil aku uncle sam.kimak tak?tak boleh blah.1 year older je kot.

owh ni musim sibuk2 pasal result.kalau ye pun result kau bagus sangat tak payah laa nak sibuk2 pasal result aku or sape2.sampai macam omg kalau result kau lagi bagus dari aku kau boleh masuk syurga kee??rimas kot.aku tau kau terrer bajet bagus semua boleh buat.aku tak pandai macam kauorang.aku study pun malas.homework pun tak siap.aku daa macam malas nak layan this type of people yg suka jaga tepi kain orang.kain kau da berlubang2 kau tak perasan pulak enn.ni result aku.aku tayang kat satu dunia.puas hati??

puas hati???lol

p/s:for those yg nak apply for utp using their spm trial result.there's something u should now b4 u are in.believe me if u dont wanna regret it later.haha.emo kejap teringt kisah2 lama.ignore me.

p/s:o yeah!kept my words alredi.posted sudaa.hehe.without u i am nobody. ;p


aku 4 flat.
sile makan hati sekarang.
dan itu aku


 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"