Jan 11, 2010

blink 182-i miss u


aku dah terkena nasi kangkang buatan orang.aku tak boleh buat pape.dan aku terbang~hehe.

p/s:aku dah beli byk plaster.so dont worry.im not going to be hurt.as long as you are happy then it's enough for me.

p/s:rumate aku orang sabah.dia marah2 stacy tak menang.aku tak boleh buat apa2 bah.

p/s:thanks pada atok sebab byk tolong aku kt sini.die selalu pesan kt aku "arque,kau berani buat,berani tanggung".aku ponteng kelas je kot nua.huh.


"could you please stop talking about the past,
coz it sooo 2006 and i'm done with it"

...dan itu aku.


Jan 7, 2010

x-ray.my heart is yours.


pagi2 lagi daa ada msg masuk inbox.

"bangun2,jgn escape kelas lak"

uikss.tau2 je aku nak escape.sebab aku tak buat lagi medical check up,so aku pun skip laa class pagi tadi.pegi buat medical check up.

kaunter 5(pendaftaran) - sudah
kaunter 2(bayaran) - sudah
makmal b(patologi) - sudah
unit pergigian - sudah
unit xray - belum

di unit x-ray:

"arque,anisa, masuk sini"

"erk!ok!"

"u masuk sini,yg lagi sorg masuk sini"

"erkekek!!ok!"

"dah siap.arque boleh tunggu kat luar sekarang"

uiks.macam mana aku nak keluar.si minah tu tengah scan kat luar tu kot.aku pun bukak pintu.hulur tangan dulu.ala2 isyarat belok ke kanan aku kasi kat minah tu.bila keluar boleh nampak lah minah ni tengah betul2 kan buah dada baju.

tengah2 aku nak keluar, minah ni jerit.

"oit lajunya."

"ape yg laju??"

"u dah scan?"

"dah.i baru je sudah"

"u tak kena pakai baju ni?"

"tak.i bukak je baju.tak pakai ape"

"eh,habis tu nape i kena pakai baju ni?"

"erk!"

*bunyi cengkerik diiringi angin bayu bertiup sepoi2 bahasa*

demm.muka merah padam.dua2 dah macam pelik.dua2 buat pandang lain.aku pun keluar.

pastu,time pegi cafe, jumpa lagi minah ni.sembang2 jap.lepas sembang,amik result check up terus balik.

p/s:next check up.saringan HIV on wednesday.ahhaha.

Jan 5, 2010

fucking bored.oh fuckk!


*deep inhale*
.....................

fuckkkkkk!!!!!
babi bosan laa sial kat sini.cis cis.now im at beting highland.haish.kimak haram.tv pun takde kat sini.wtf!habis nk buat ape time free.kumpul setem??fuck!study?ehem2.maybe.hehe.

hepi new year fella.2010.cuba teka aku kt mane??aku kt beting highland!!from tronoh to beting highland.bosan.sumpah bosan.haish.1 week orientation.entah ape2.then aku celeb new year ngan ehem2.kakaka.seyes best.thanks dowh.enjoy punya enjoy,lecture on monday n tuesday aku skip.wakakaka.adeh.

malas nk tulis panjang2.mood swing.makan pun belum.btw,ingat lagu kt bawah ni.time orientation haritu,faci suruh tukar last ayt jadi "telur" n "bulu".i think u guys should try it kot.kot kot fun laa enn.heh.

Inilah barisan kita,
Yang ikhlas berjuang.
Siap sedia berkorban,
Untuk ibu pertiwi!
Sebelum kita berjaya,
Jangan harap kami pulang!
Inilah sumpah pendekar kita,
Menuju medan bakti!
Andai kata kami gugur semua,
Taburlah bunga di atas pusara.
Kami mohon doa,
Malaysia berjaya!
Semboyan telah berbunyi,
Menuju medan bakti!




p/s:thanks roomate sebab dia terlampau bosan die telah berjaya mengemaskan baju2 n brg2 yg aku sepah2.kalut nk g celeb new yr enn.semua main campak.rajin laa pulok dio.

p/s:im back.so guys..welcome??yeah like u care.heh.

hepi 2010.
tronoh to beting highland.adeh.
it's me.climbing again.just me.

...dan itu aku.


 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"