Dec 1, 2009

aku sebuah blog season finale-part 2

adeh.macam sebak pulak aku rasa tiap kali bukak blog ni.haha.adoyaii.dah.aku tak nak macam cakap banyak.aku tutup blog ni.aku mintak mereka2 ini tanya soalan untuk dijawab.satu je mereka2 ni tanya.alasan aku tutup blog??.

dah ni belog aku.so suka hati aku laa nak buat apa.wakaka.okeh2.aku jawab ni.dlm beberapa hari lagi aku akan 20 yo.aku dah matang.so aku tutup belog laa.ececeh.hahaha.bajet sial.bulan ni jugak lah aku akan mula kehidupan baru yg tak berapa nak clear endingnya.ye laaa.budak baru nak up.baru nak start.jauh jugak perjalanan kali ni.thanks kepada kau akak usm yg sanggup bertahan dengan kerenah mengada-ngada aku.adeh. T_T

ada jugak yg tanya."habis kalau ko tutup blog,macam kurang 1 followers blog aku laa".kurang asam keping ye kauuu.dan makhluk bertuah ini telah aku ikat di pohon yg penuh dgn kerengga.rasain lu!kakaka. xP

tak pantett.takkk!aku tutup blog.bukan tutup account google.ciss.so followers blog kau orang takkan berkurang laa.haih..anyway, setiap cerita ada penamatnya.ini penamat bagi cerita aku.titik.

woii babi.ni aku jawab soalan kau.aku bagi can kau tanya.kau macam main2 pulokk.

1.dulu ade laa few places yg aku macam nak pergi.tapi sekarang ni seriously aku dah lupa.adeh.nanti aku macam dah ingat aku roger kau.

2.kau cakap aku macam naga kann.so aku makan semua.SEMUA!hahaha.

"aku tak gosok gigi sebelum tido.aku juga tak basuh kaki.tapi aku tetap mimpi indah. sebab yg indah itu hanyalah mimpi! realiti?? taik tahu"

so dengan quote haramm ini,aku sebuah blog berundur diri..adioss~


pergh.adik aku cakap aku hebat pegang bola ada karen2.haha.

p/s: oit fatimah sory kalau aku ada buat kau sakit hati.yg kau ym aku 2,3 pagi yg aku tak reply sebab aku betul busy.then bila kau ym lagi.aku nak reply kau dah off9.sori dowh.

p/s: dan kepada kau si babi,aku pakai nametag kau lagi.so tak payah risau.ahakz!wakaka.

p/s: oit dak wani,kalau kau still nak tahu jugak nama penuh aku.besok2 ko buzz ym aku tanya okeh.bukan aku lupa ke apa. xP

p/s: 3 hari lagi aku delete belog ni.cepat datang buat last visit weii.ahahaha.

p/s: orang nogori..den datang ni haa.. xP





this is aku sebuah blog season finale..
and this is the new ending to the old stories.







"kisah aku tamat di sini.
sebab aku bukan sebuah blog lagi.

coz i am not nobody,
i am somebody!
pergh.bajet tak hengat.kakaka.
aku blah dulu wei
cik limah anak pak lebai,byebyeeeee~"

..dan itu aku.



 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"